Luna Noua in Gemeni 28 mai 2014

Luna Noua favorizeaza un proces de vindecare in care capacitatea de detoxifiere a corpului este maxima, datorita echilibrului interior generat de conjunctia Soare-Luna. De aceea, acest moment este exceptional pentru purificarea si eliminarea tuturor toxinelor si impuritatilor acumulate in fiinta noastra.

Oricine isi face o regula din a avea o zi de detoxifiere in fiecare luna, pe aspect de luna noua, isi asigura preventia la boli variate!

Totodata Luna Noua reprezinta cel mai bun moment pentru a incepe lucruri noi in acord cu semnul in care se afla luna la acel moment. Acum, Luna se afla in semnul Gemenilor, ceea ce indica necesitatea armonizarii planului material cu exigentele spirituale, astfel incat acesta sa poata sustine persoana in evolutia sa.

Cine isi face o regula din a planta seminte, in momentul de Luna Noua, care sa dea fructe pe acel plan in viitor, sustinut fiind si de catre legile universale, isi va amplifica foarte mult capacitatea de a obtine succes in actiunile sale!

Practicarea unor ritualuri de purificare si echilibrare, asociate cu programarea unor scopuri inalte, adecvate momentului astrologic favorabil, conduc sinergetic la amplificarea starii de sanatate impreuna cu obtinerea unei stari de multumire, pace si liniste interioara.

Tao/Yoga Master Gong este o practica spirituala propusa de Mihaela Vosganian care reuneste tehnici stravechi de tip tao – sunete vindecatore, respiratii yoga, pase magice cu baia sonora propriu zisa, prin magia gongurilor (manual create din aliaje speciale de metale pretioase), bolurilor tibetane si de cuart, dar si a altor instrumente apartinand culturilor traditionale ale lumii.

Pranic Healing este un sistem de vindecare ce are la baza cele mai vechi si mai valoroase metode de vindecare existente vreodata. Acestea au fost sintetizate si aduse intr-o forma moderna perfectionata de catre marele maestru Choa Kok Sui. Datorita modului logic, sistematic, stiintific in care abordeaza vindecarea, scoate medicina energetica din sfera superstitiilor si a misticismului. Aceasta parte a serii este sustinuta de catre Cerasella Pere.

Scopul acestei terapii sonore este intrarea in starea de transa a undelor cerebrale de tip alfa sau tetha care induc pacea si armonia interioara, dar pot activa deopotriva si stari vizionare de constiinta extinsa sau modificata.

Cuprins:

Introducere in semnificatia Lunii Noi in semnul Gemenilor  
Scurte exercitii de purificare fizica si energetica
Meditatia Inimilor Gemene
Ritual de vindecare sacra, prin sunet si energie Tao/Yoga Master Gong

Cerinte:    

Participarea la acest program presupune imbracaminte lejera si o saltea izopren.                

Numarul de locuri este limitat la 10 persoane, de aceea va rugam sa confirmati la tel: 0213445520 sau 0728101854 intre orele 9.00-17.30 sau la email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.                                   

Participarea la seara de meditatie si terapie prin sunet si energie, la moment de Luna Noua, are un cost de 100 lei.

Evenimentul va fi sustinut, miercuri, 28 mai 2014, intre orele 18.30-21.30 la sediul CEDA, str. Viitorului nr 14, parter, interfon CEDA, sect 2, Bucuresti

 

Pin It