Scoala eseniana de metafizica cuantica-Curs introductiv 8-9 mai 2015, Bucuresti

"Suntem Lumina Pura!"

"Daca dorim sa ajutam o persoana sa se trezeasca spiritual e bine sa intelegem ca trebuie sa o facem usor si cu blandete. Fiecare personalitate este diferita, dci inainte de a incerca, trebuie sa stim cui ii spunem, cat ii spunem si cand ii spunem. Nu vom avea succes daca ne vom grabi sa trezim o persoana adormeita spiritual si vom tipa la ea: Trezeste-te, am gasit adevarul si trebuie sa-l accepti chiar in acest moment! Este ca si cum trezim pe cineva din somn si ii comandam sa se trezeaca brusc, chiar in acel moment. Aceasta abordare declanseaza o reactie neplacuta. E preferabil sa va apropiati de persoana pe care vreti s-o ajutati, plini de iubire si cu blandete, spunandu-i: Trezeste-te Iubirea mea!” Daskalos  

 

Nivelul De Baza–Curs Introductiv al Scolii Eseniene de Metafizica Cuantica 8 - 9 mai

Seminarul va fi sustinut de catre dr.ir. Ion Barosan, instructor si ghid al Scolii Eseniene de Metafizica Cuantica. Ion Barosan preda stiinta calculatoarelor la Universitatea Technica din Eindhoven, Olanda si are peste 15 ani de experinenta in practicarea meditatiei, specifica Scolii Eseniene si, peste 25 de ani de cercetare si experimentare a practicii ezoterice eseniene, participand la diferite seminarii internationale dedicate invataturilor eseniene (Cipru, Germania, Italia, Olanda, Belgia). De asemenea, a practicat Yoga, tai-chi, taoism, chi gong, dar adevarata transformarea si implinire spirituala si-a gasit-o in practica ezoterica ESENIANA. Acest curs prezinta cunostintele teoretice necesare intelegerii filozofiei Scolii Eseniene de Metafizica Cuantica, precum si practica necesara experimentarii si punerii in aplicare a acestor notiuni teoretice specifice sistemului. Urmand Nivelul de Baza, vom incepe trezirea spirituala, pas cu pas, intr-un mod bland, fara sa perturbam si sa dereglam functionarea centrilor de energie (chakrele).

CARE ESTE OBIECTIVUL SCOLII ESENIENE DE METAFIZICA CUANTICA ?

Scoala Eseniana de Metafizica Cuantica este bazata pe Simbolul Vietii, un sistem prezentat Dr. Stylianos Atteshlisde, cunoscut ca Daskalos si, pe Misticismul Cuantic. Este un sistem care imbratiseaza Stiinta si Religia, liber de gandirea egoista ingusta si liber de dogmatismul fanatic de orice fel. Este un Sistem de Cercetare Stiintifica si Iubire pentru toti, un sistem sigur, liber de pericole, care se preocupa de Viata, Fiintarea Infinita Absoluta (Dumnezeu), Logos (supra-constienta de sine absoluta), Duhul Sfant (supra-constiinta absoluta neindividualizata), Fiintele Arhanghelice si de Fiintele Umane. Practicile respiratiei, concentratiei, meditatiei corecte, observatiei, contemplatiei, vizualizarii (crearea de forme) sunt sigure si vor conduce la intuitie si cresterea constiintei personalitatii individului la niveluri din ce in ce mai ridicate de constiinta, pana la constiinta de sine, constiinta sufletului, la supra-constiinta de sine si supra-constiinta de sine a Spiritului. Aceste practici vor fi prezentate si supervizate de instructorul Scolii Eseniene.

Misticismul Cuantic cuprinde o abordare teoretica si practici metafizice asociate, care inceara sa lege constiinta, inteligenta sau imaginea noastra mistica despre lume de ideile mecanicii cuantice si interpretarile sale.

Cuprins: 

 1. Scopul Scolii Eseniene de Mediatie Cuantica.
 2. Filozofia, istoria, conceptele de baza si elementele specifice sistemului.
 3. Observarea, concentrarea, vizualizarea si meditatia.
 4. Mecanica Cuantica – suport pentru constiinta universala omniprezenta.
 5. Materia, energia eterica, emotia, gandul si dorinta.
 6. Ciclul fiintei umane, nasterea, moartea, reincarnarea si scopul vietii.
 7. Cele trei corpuri si dublurile eterice, cum ne pastram si imbunatatim sanatatea.
 8. Mecanica Cuantica – „lumile multipe” - Hugh Everett, cerurile .
 9. Energiile din noi: „painea noastra cea de toate zilele”, Kundalini si energia sexuala.
 10. Supra-constienta, Supra-Constiinta, Arhanghelii
 11. Meditatii si Exercitii

Program:
Vineri:      8 mai: 18.30 – 21.45
Sambata:  9 mai:   9.30 – 18.45

Seminarul se desfasoara la sediul CEDA, din str.Viitorului nr.14, sector2, Bucuresti, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., tel: 0722232810, www.centruleda.ro.

Participarea: 300 lei

Mai multe detalii despre scoala eseniana de metafizica cuantica.

 
Pin It