Festivalul Wesak 14 mai 2014

Wesak este sarbatoarea care celebreaza iluminarea lui Buddha si transmite tuturor oamenilor inspiratia si curajul de a depune eforturi pentru a-si trezi fiinta spirituala care ne da acces la iubirea divina, inteligenta divina si puterea divina. 

Wesak celebreaza compasiunea divina.

Traditia spune ca Gauthama Siddharta numit Buddha, odata devenit iluminat si ajuns la portile Nirvanei, a privit inapoi si a vazut umanitatea in atata suferinta si captiva in roata mortii si a reincarnarilor, incat c​uprins de compasiune, a promis ca nu va intra in Nirvana pana cand ultimele fiinte umane nu se vor elibera. Wesak transmite acest mesaj al compasiunii si al milei divine​, pe care o putem trezi fiecare in noi insine. 

Wesak este un festival ​important in intreaga lume, indiferent de religie, fiind considerat ​in unele tari chiar ​sarbatoare nationala​.​

​C​elebreaza momentul in care marii maestri ai umanitatii​, Buddha si Christos, fraternizeaza spiritual si isi unesc eforturile pentru a ajuta umanitatea sa evolueze. Este un mesaj de a transcende diferentele religioase si de a recunoaste unitatea spirituala a umanitatii.

​Reprezinta​ un moment exceptional​, care valorifica la maxim​um​ energiile speciale care coboara prin acest canal deschis de​ catre​ Ierarhia Spirituala ​spre noi.

​​Este cea mai raspandita si mai importanta manifestare​ dintre toate festivalurile de Luna Plina, cand umanitatea primeste cea mai inalta frecventa a Luminii.

​Odata cu intrarea in Era Varsatorului a venit timpul unei renasteri spirituale, care sa conduca la maturizarea inteleapta a umanitatii si la progresul acesteia. Toate caile spirituale sunt onorate, punand bazele unei fundatii pentru unitatea spirituala a umanitatii.  

Beneficiile Wesak:

- Curata aura si dezintegreaza formele gandirii negative;

- Ne putem vindeca corpul mintea si spiritul;   

​- ​Ne ​putem regenera profund fiinta si sa ne aliniem la menirea noastra;

- Prin accesul la intelepciunea divina ne ​putem accelera drumul catre iluminare;

- Energiile amplificate exponential de ​catre un grup care mediteaza focusat sunt foarte puternice si le poti fructifica​ mai bine​ pentru accelerarea dezvoltarii si evolutiei ​person​ale. Meditatia in timpul Lunii Pline Wesak, realizata de un grup de 7 persoane este echivalent cu aproximativ 100 de persoane care mediteaza independent. Cu cat numarul de participanti  este mai mare cu atat devine mai puternic campul magnetic al inimii grupului si puterea meditatiei;

- Participand la binecuvantarea Mamei Pamant, gener​ezi​ o karma pozitiva​, pe care o poti folosi pentru a imbunatati viata ta, a familiei si a celor dragi;

- Iti poti binecuvanta „proiectele” personale, pentru a le energiza si a se materializa ​mai ​repede;

- Meditatia realizata in timpul Lunii Pline Wesak este echivalenta cu cateva luni de mediatie continua;

- Oportunitatea de a colabora cu Ierarhia Spirituala la ancorarea iubirii, intelepciunii si a vointei  ​Divine​ pe Pamant;

- Poti face un serviciu umanitatii ajutand la progresul ei;

- Uniunea spirituala cu toti lucratorii in lumina care contribuie la vindecarea planetei.

Alice Bailey spunea in cartea sa "Zorii Noii Ere": "Cautati sa faceti din Wesak o festivitate Universala recunoscuta, utila pentru toti oamenii din toate credintele. Este sarbatoarea in care cei doi ​Mari Maestri divini ai Orientului si Occidentului colaboreaza intr-o stransa uniune spirituala. Christos si Buddha folosesc in fiecare an aceasta festivitate ca punct de inspiratie pentru anul succesiv. Cautati sa faceti la fel. Energia spirituala in acest moment e disponibila in​tr-un mod exceptional.​"​ 

Suntem binecuvantati sa avem acces la aceasta sarbatoare spirituala pentru a ne regenera, vindeca si a ne inspira viata!

Celebreaza alaturi de noi si de familia spirituala a planetei visul Invatatorilor Lumii de a aduce raiul pe pamant!  

Recomandari pentru participanti:

Sa poarte imbracaminte alba, deschisa la culoare sau un sal alb, pentru a absorbi mai usor energia spirituala.

Se pot aduce: apa si uleiuri esentiale; flori, in special irisi​; cristale​; ​fructe; fotografii cu persoane bolnave.

Celebrarea Wesak va avea loc miercuri, 14 mai 2014, intre orele 18.30-21.30 la sediul CEDA, str. Viitorului nr 14, sect.2, Bucuresti.

Evenimentul este coordonat de Cerasella Pere.

Cost: donatii iubitoare.  

Deoarece numarul de locuri este limitat va rugam sa va inscrieti la tel: 0213445520 sau 0728101854 intre orele 9.00-17.30 sau la email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

                                                        Fie ca toate fiintele sa-si gaseasca drumul catre Iluminare!!

Pin It