Serata Rafael 19 mai - Luna Noua in energia universala a Gemenilor

PUTEREA MAGICA A MINTII!

Mesajul lui Mercur“Mintea educata cere sa cultivam arta recunoasterii comunicarilor semnificative, in care sa discernem adevararul de ceea ce este fals, fiindca altfel lectiile intalnirilor vor fi pierdute.”  Robert Thompson

Darul spiritual al Lunii Noi in semnul zodiacal Gemeni

Luna Noua din 18 mai ne deschide portile comunicarii cu ceilalti, dar si catre noi informatii, ne ajuta sa ne indreptam atentia spre educatie, studiu si spre tot ceea ce implica dezvoltarea intelectuala.

Resursele Gemenilor, care ii sustin in evolutie, sunt: curiozitatea, receptivitatea pentru informatii, agilitatea, inteligenta, observatia, comunicarea, adaptabilitatea, spiritul de negociere. Mercur ne invita sa ne ascutim puterea mintii, atentia si discernamantul.

Parcursa cu succes, aceasta perioada ne poate stimula sa analizam obiectiv lucrurile, sa avem perceptii clare, nepartinitoare, cu privire la situatiile reale prin care trecem si sa ne readaptam necesitatilor evolutive. 

Este un moment excelent in care:
-sa culegem noi informatii care sa ne ajute sa avem un mai bun discernamant decizional;
-sa sistematizam si sa corelam informatiile;
-sa fim diplomati si sa mediem conflictele;
-sa cautam sa privim lucrurile cu neutralitate si detasare;
-sa ne traim viata cu umor si sa nu luam nimic in tragic;
-sa fim flexibili si adaptabili la situatiile noi care apar;
-sa ne conectam la mediu ca sa putem intelege ceea ce se intampla in jurul nostru;
-sa comunicam si sa transmitem explicit despre propriile abilitati profesionale;
-sa folosim foarte bine valoarea informatiei.

Parcursa fara succes, aceasta perioada poate conduce la: subiectivism mental, curiozitate imprastiata, lipsa de timp, dezorganizare, superficialitate, excesiva teoretizare.

Semnificativ este ca intre 19 mai si 11 iunie, Mercur, planeta comunicarii si a gandirii, intra in miscare de retrogradare, generand diverse efecte in plan social si personal. Despre cum va poate influenta acest lucru, veti afla mai multe in timpul seminarului.

Luna Noua in semnul Gemenilor ne aduce lectia spirituala a puterii magice a mintii de a crea realitatea pe care o dorim. Puterea de a face lucrurile sa se manifeste vine prin noi, nu de la noi. Eliphas Levi spunea: sa stii, sa indraznesti, sa vrei si sa ramai tacut. 

Atunci cand intelegem semnificatia Cuvantului creator, ne putem apropia de mintea lui Dumnezeu si sa ramanem tacuti. Il lasam astfel pe Mercur, Mesagerul, sa ne puna in legatura cu mijloacele necesare realizarii planurilor noastre.

Aceasta luna noua ne apropie de Ciclul Universal al lui Mercur, care incepe pe 7 iunie si care este guvernatorul anului 2015, in care vom putea accesa energiile succesului prin folosirea inteligentei intuitive. Alinierea noastra la acest eveniment special se va prezenta in cadrul unui seminar aparte, care se va  tine in acea perioada.

Cultivarea sanatatii  la Luna Noua in Gemeni

Luna Noua, care marcheaza conjunctia dintre cele doua luminarii, Soare-Luna, favorizeaza vindecarea interioara si de aceea, acum, capacitatea noastra de detoxifiere este maxima. Un program de cultivare a sanatatii pe moment de Luna Noua, face parte dintr-un stil de viata intelept, in care preventia problemelor de sanatate se realizeaza​ in cel mai bun moment, in acord cu ritmurile universale.

Luna Noua in Gemeni sustine vindecarea organismului la nivel de: sistem respirator, organele vorbirii si ale auzului, plamani, nervi, degete.

Oricine isi va face un program de detoxifiere in acord cu vibratia Lunii Noi, isi va amplifica foarte mult eficienta de a se vindeca.

Materializarea obiectivelor cu ajutorul Lunii Noi 

Luna Noua este benefica atat in planul optimizarii sanatatii,​ cat si pentru a incepe actiuni inspirate, care sa conduca la imbunatatirea diferitelor aspecte ale vietii.
Pentru a sti care sunt domeniile de viata vizate de aceasta Luna Noua in semnul Gemenilor, referitoare la harta astrologica personala, trimite pe email datele tale de nastere, inainte de 19 mai 2015 (ziua, luna anul, ora nasterii, localitatea), odata cu confirmarea participarii, pentru a primi informatia personalizata in timpul intalnirii.

Practica Spirituala in acord cu Luna Noua
Insanatosirea reala apare atunci cand ne conectam la o sursa mai inalta de energie, printr-o practica spirituala. Serata Rafael este dedicata unei meditatii speciale numita Meditatia Inimilor Gemene, care in trecut era transmisa doar celor mai avansati discipoli, in Tibet. Acum ea este oferita publicului larg, pentru ca acesta sa aiba acces rapid la vindecarea interioara si la invataturi inalte. 

“Meditatia Inimilor Gemene este un pod catre invataturi foarte inalte, un adevarat dar primit de la marii maestri!”
- maestrul Choa Kok Sui

Beneficiile Meditatiei Inimilor Gemene:
-Reduce stresul;
-Limpezeste gandurile si amplifica intuitia;
-Creste multumirea, fericirea, pacea interioara si bucuria de a trai;
-E o forma de a servi paneta, prin intermediul binecuvantarilor;
-Este activata forta de autovindecare;
-Imbunatateste relatiile personale si familiale;
-Creste forta fizica si psihica;
-Curata, intareste chakrele si aura (face corpul mai puternic si dinamic).

Cuprins: 
-Semnificatii ale Lunii Noi in Gemeni ​si personalizare pe harta astrologica a participantilor​;
-Ritualuri aromatice pentru cultivarea sanatatii;
-Exercitii de purificare fizica si energetica;
-Respiratia pranica;
-Meditatia Inimilor Gemene pentru autovindecare si incarcarea energetica a proiectelor

Important! Prezenta la acest program se va face pe baza confirmarii participarii cu cel putin o zi inainte de eveniment, care se va sustine cu minim 7 participanti.

Seminar sustinut de catre astrolog Cerasella Pere.

Data: marti, 19 mai 2015, orele 18:45-21:30  

Adresa: CEDA,str Viitorului, nr 14, sectorul 2, Bucuresti.
Participarea este 50 lei.

 

Pin It