Mihaela Gheorghita

{idkey=9186b0[url=http%3A%2F%2Fwww.centruleda.ro%2Fnew%2Fro%2Ftraineri%2F89-mihaela-gheorghita][title=Mihaela+Gheorghita][desc=]}{cmp_start idkey=2335[url=http%3A%2F%2Fwww.centruleda.ro%2Fnew%2Fro%2Ftraineri%2F89-mihaela-gheorghita][title=Mihaela+Gheorghita][desc=]}

O lingura de mancare iti poate aduce o abundenta de sanatate sau exact opusul.

Cu mai mult timp in urma am realizat ca exista o stransa legatura intre ceea ce mananci si cum te simti fizic, mental si chiar si emotional. Un aliment, o masa, te poate satisfice atat gustativ, cat si la nivel celular, sau poate fi doar gustoasa dar sa provoace un dezastru la nivel celular si reactii cu bataie lunga, care pot aduce aciditate cronica, boala si disconfort.


Aceasta constatare m-a indemnat sa citesc mult pe aceasta tema, incursiune care in final m-a dus catre “cel mai bun sistem de alimentatie” dupa parerea mea si nu numai, sistem invatat sub tutela doctorului Gabriel Cousens la centrul sau, "Tree of Life din Arizona", SUA.  Acolo am intalnit oameni care, chiar si la 75 de ani, dupa o suferinta de cateva decenii de diabet, s-au vinecat in trei saptamani. Iar raza de actiune a acestui tip de alimentatie nu este doar pe diabet de tip 2, ci pe toate afectiunile posibile pe care un organism ar putea sa le capete, in principal din cauza alimentatiei moderne sau a surplusului de toxine, a lipsei unei hidratari adecvate sau a tuturor factorilor enumerati.
Asa cum spune dr. Cousens, societatea de azi este prea inclinata spre Cultura Mortii (fast food, bauturi acide, stres, negativitate) in loc sa imbratiseze Cultura Vietii (hrana cat mai naturala si cat mai putin procesata termic, relaxare, altruism, iubire si abundenta pentru toti), iar alegerea Culturii Mortii, intotdeauna inseamna durere. Alegerea este si a fost intotdeauna a noastra.
Din 2009 si in Romania s-a simtit aparitia unui curent, cel al alimentatiei crudivore, raw vegane, ceea ce este un lucru exceptional. Tot mai multe persoane, care din diverse motive au trecut pe acest sistem de alimentatie, se bucura de un nivel superior de sanatate si energie. Desi tranzitia catre un nou sistem de alimentatie poate fi cu urcusuri si coborasuri, acest lucru se merita in totalitate, fiind posibil si chiar mai usor de realizat cand ai toate informatiile bine organizate.
De la sfarsitul anului 2009 si inceputul anului 2010, am avut placerea de a ma lansa in aceasta oarecum noua lume a raw veganismului, construindu-mi chiar o cariera in domeniu. Adevarul este ca schimbarile nutritive eficiente aduc un plus de energie care te poarta pe aripile lui EU POT si nu prea mai cochetezi cu energia joasa a lui “eu nu pot” sau “nu se poate”.
In Mai 2010 am lansat cartea cu numele “Transformare Totala cu Sistemul ADAM & EVA”, carte ce nu se mai regaseste pe piata, insa in curand reeditata si care, din fericire, a contribuit la aducerea unui plus de energie, sanatate si chiar fericire in viata multor persoane (asa cum rezulta din marturiile primite de la cititori).
Tot din 2010 am inceput sa organizez si sa sutin cursuri intensive de sase ore in care participantii invata ABC-ul sistemului alimentar raw vegan, unde primesc informatiile care-i ajuta la transformarea bucatariei si implicit a nivelului de energie si sanatate propriu.
De la inceputul lui 2014 organizez si un curs mai complex, care in patru Module explica strategic cum ne putem recapata sanatatea si sa ne simtim din nou ca la 20 de ani, sa aratam mai tineri cu cel putin 10 ani, sa avem energia si acuitatea mentala ca la 20 de ani, lucruri care par stiintifico-fantastice, insa nu este chiar asa. Adevarul sta in lucrurile simple, iar acest set de patru module ofera toate strategiile (sustinute si de stiinta moderna) prin care organismul isi recapata vigoarea si functioneaza la nivelul optim si maxim posibil.
In rest, sfatul meu pentru a-ti recapata energia, sanatatea si seninatatea este intotdeauna:
•    Respira
•    Hidrateaza (bea apa)
•    Hraneste (hrana de calitate)
O reteta simpla, poate demodata, dar intotdeauna ADEVARATA!
Pentru detaliile care fac totul, te astept la un curs!

{cmp_end}{cmp_comments idkey='2335c'[url=http%3A%2F%2Fwww.centruleda.ro%2Fnew%2Fro%2Ftraineri%2F89-mihaela-gheorghita]}{idkey=9186b1[url=http%3A%2F%2Fwww.centruleda.ro%2Fnew%2Fro%2Ftraineri%2F89-mihaela-gheorghita][title=Mihaela+Gheorghita][desc=]}{idkey='9186c'[url=http%3A%2F%2Fwww.centruleda.ro%2Fnew%2Fro%2Ftraineri%2F89-mihaela-gheorghita]}