Corina Giurgiu

 Nascuta in Cluj Napoca, in inima Transilvaniei, am avut o viata obisnuita pana la varsta de 27 de ani. Am crescut, am absolvit liceul si apoi Facultatea de Calculatoare din Cluj, m-am casatorit, am avut un copil si am lucrat. Evenimente deosebite din viata familiei mele m-au facut, in 1993, sa ma intreb daca exista si altceva, in interiorul nostru, dincolo de lumea fizica. Ceva nevazut, dar puternic, cald si iubitor s-a trezit in mine. In acele momente de rascruce sufletul meu m-a chemat pe calea cautarii spirituale. Am pasit atunci, prin practica, pe un drum al transformarii personale plin de revelatii si bucurii, dar si, cateodata, de caderi si incercari.De-a lungul a 20 de ani Qi-gongul, Tehnica Radianta, Tehnica Neutrala, Pranic Healing, Reconectarea, rugaciunea crestina si meditatia precum si alte tehnici spirituale si de dezvoltare personala m-au condus intr-un profund proces de transformare si evolutie personala. Am citit mult pentru a invata cat mai multe despre structurile energetice subtile ale fiintei umane, despre traditii sacre stravechi, credinte si legi spirituale. Am calatorit in unele dintre locurile sacre ale planetei din Turcia, Egipt, Peru, India, Sedona (USA) si Mexic. Am intalnit oameni exceptionali care mi-au deschis noi orizonturi si mi-au impartasit cunoasterea lor ajutandu-ma sa ma descopar.

Unul dintre acesti invatatori este Drunvalo Melchizedek. Am intalnit invataturile lui prima data in 2007 cand am participat la workshopul Floarea Vietii si activarea Merkabei. Din acel moment s-a desfasurat in viata mea o serie de sincronicitati si experiente transformatoare. Am simtit ca Dumnezeu m-a luat de mana si m-a condus mai profund in interiorul meu si mai departe pe calea devenirii. In 2008 l-am intalnit pe Drunvalo la workshopul Pamant Cer si A Trai in Inima (Earth Sky Living in the Heart) sustinut la Budapesta, iar apoi l-am reintalnit in 2010 si 2011, cand am participat la doua workshopuri in Sedona, Arizona. Bunatatea si Iubirea pe care am simtit ca Drunvalo le radiaza m-au impresionat profund, iar smerenia si inocenta lui mi-au cucerit inima.

Experientele traite in acesti ani m-au facut sa-mi doresc din suflet sa servesc Divinitatea impartasind si semenilor mei aceasta cunoastere, care poate sa transforme vieti prin iubire si cunoastere de sine. In mai 2013 am absolvit cursul de pregatire pentru profesori si am fost autorizata sa transmit invatatura lui Drunvalo, ca si profesor acreditat al Scolii Reamintirii (School of Remembering®).

Pacea pe care am gasit-o in Micul Spatiu din Spatiul Sacru al inimii a fost cea mai profunda experienta pe care am trait-o. Ea mi-a adus un sentiment de implinire, m-a ajutat sa imi reamintesc cine sunt si sa inteleg cu toata fiinta adancul Adevar al cuvintelor cu care Drunvalo incheie una dintre meditatiile lui:

IUBIREA ESTE DRUMUL SPRE ACASA (LOVE IS THE WAY HOME)