Lilia Dicu

Lilia Dicu este un coach realizat la nivel international si lucreaza cu preponderenta in companii multinationale atat pentru obiectivele organizatiilor, cat si pentru obiectivele personale ale Executivilor. Experienta ei in Managementul Oamenilor in sectorul corporatist contribuie la abilitatile de instruire, consultanta si mentorat, fiind testate de practica demonstrata.Metoda de coaching a Liliei se focuseaza pe acompanierea oamenilor sa gaseasca cele mai bune solutii proprii, tinand cont de mediu, experienta si resursele pe care le are clientul la dispozitie. Ea ii sustine sa conceapa planuri clare de implementare, astfel incat cei antrenati se simt motivati si plini de forta pentru a-si realiza obiectivele. Lilia are numeroase parteneriate de success cu clienti din Romania, Europa si Statele Unite. In angajamentele de coaching cu Lilia, clientii beneficiaza de vasta ei experienta internationala.

Atitudinea orientata spre rezultate, gandirea personalizata a tiparelor clientului si expertiza in modele de schimbare organizationala si transformare personala sunt elemente cruciale pentru repivotarea oricarei situatii, fie de business sau personale. O lista partiala a clientilor cu care a lucrat Lilia include companii ca: SAP, SEWS, HP, ING, RBS, Coilprofil, Air Liquid, Luxsoft, Farmexpert, TMF, Wrigley, Rompetrol, Danone, Saatchi & Saatchi. Specializarile ei de business si in domeniul dezvoltarii personale au facut ca fiecare client sa aiba descoperiri revelatoare si sa obtina ce si-a propus.

Pasionata de cunoastere, Lilia mereu isi imbunatateste practica de coaching atat cu instrumente avangardiste din domeniu, cat si cu instrumente din discipline emergente. In pregatirea ei, Lilia este formata cu Alain Cardon in Coachingul Sistemic, cu Newfield Network in Coachingul Ontologic, cu Alan Seale in Prezenta de Leadership Transformational, si cu Gita Belin prin metoda de “Evolutie a Constiintei”. 


De asemenea, Lilia detine titlul de Master NLP, s-a format prin metoda GESTALT, Constelatii Sistemice de Famile, metoda ESPERE cu Jaques Salome. Lilia se formeaza cu specialisti de talie mondiala in instrumente care deseori sunt apreciate ca “going ahead of what that world is prepared for”.
Lilia este coach acreditat de Federatia Internationala de Coaching, cu titlul de “Proffessional Certified Coach”, este certificata de Newfield Network si detine titlul “Newfield Network Ontological Coach”.

Este de asemenea Doctor in Filologie,  EMBA in Managementul General de la Universitatea din Manchester , are un Master in Resurse Umane,, Master in Limbi Straine, Specializarea de Limba Engleza si Rusa, Master in Filologia Romana, numeroase specializari in Management General, Managementul Schimbarii, “Crisis Management”, Diagnoza si  Dezvoltare Organizationala in Franta, Marea Britanie, Slovacia si Polonia.

Ea este un membru activ al organizatiilor profesionale nationale si internationale de coaching.