Anca Diaconescu-Vasilescu

Terapeut in tehnica terapeutica BOWEN, recunoscuta international de “Academia de Terapie BOWEN” din Australia

Terapeut Remedii Florale BACH-BFRP, recunoscuta international de “Dr.Edward Bach Foundation” din Marea Britanie

A terminat Facultatea de Automatica si Calculatoare Bucuresti in 1995 si a profesat in acest domeniu in functia de Account Manager timp de aproape 12 ani in mai multe companii multinationale de profil.

In tot acest interval, incepand cu anul 2000 a adus pe lume trei copiii.
Cei trei copii i-au aratat  cu toata forta adevarata chemare a sufletului sau, prin diversele probleme fizice si emotionale pe care le-au trait de-a lungul ani​lor​, si anume dorinta de a servi Viata​,​ fiind alaturi de oameni in problemele lor de sanatate​, in plan psiho-emotional si fizic.

Dupa multi ani de cautari interioare si vindecari prin diferite metode si nu in ultimul rand abordarea unui stil de viata in acord cu recomandarile si procedurile lui Valeriu Popa, prin discipolul acestuia, Petre Anca, a ajuns sa descopere si sa practice, dintr-o nevoie personala acuta, atat pentru ea cat si pentru cei trei copiii, Tehnica terapeutica Bowen si Terapia Florala BachA inteles ca cele mai multe probleme si suferinta in sine se afla doar in mintea noastra, daca o lasam sa preia controlul. A realizat ca „EU SUNT” nu inseamna emotiile personale, dar ca sa putem sa le traim trebuie sa le putem accepta si recunoaste.

Considera ca o abordare holistica, cu terapii complementare, fiecare cu impact direct pe un anumit nivel si colateral pe celelalte (fizic, emotional, spiritual), reprezinta calea cea mai buna pentru evolutia umanitatii.

Pin It