Dorim sa sarbatorim Noul An Chinezesc, Anul Maimutei, intr-un mod inedit si semnificativ, in sens de bun augur.

Conform calendarului chinezesc, 2016 este anul Maimutei de Foc, care isi intra in drepturi incepand cu data de 8 febroarie. Se anunta a fi un an dinamic, plin de evenimente si situatii neprevazute. Va aduce succes celor care s-au pregatit de mult pentru schimbari si acum sunt gata sa depuna un efort serios pentru realizarea obiectivelor propuse, evaluand insa riscurile si pregatind masuri active.

Pin It

Liberul acces la bogatiile Universului! Luna Plina ne ajuta sa asimilam subtil calitatile arhetipului Varsatorului pentru a ne accelera evolutia.

Semnul Varsatorului creeaza puntea de legatura dintre Pamant si Cer. Acest semn echilibreaza mintea cu inima, conferind accesul la o viziune inalta, de ansamblu, a momentului de viata in care ne aflam. Acest semn ne invata libertatea de a deveni proprii nostri stapani si de aceea  este momentul progresului, al schimbarilor radicale in destinul nostru.

Pin It


Luna Noua este momentul cel mai potrivit prin excelenta, pentru a insamanta intentiile pe care le avem si pentru a impulsiona materializarea lor, deoarece energia inceputului este foarte puternica, in special la inceput de an! 

Pin It

Puterea Inaltarii!  

Soarele este sursa luminii in vietile noastre si in intregul sistem solar. El reprezinta lumina constiintei si forta vitala care poate propulsa viata spre cele mai inalte realizari in noul an. 

Pin It

Vantul Schimbarii Progresive!  

Mesajul lui Uranus:
Lasa vanturile schimbarii sa sufle in viata ta, ca sa-ti aduca cea mai radicala improspatare posibila. Inalta-ti panzele! Ridica-te spre locul unde vei interactiona cu aliatii tai, pentru ca impreuna sa faceti binele suprem. 

Pin It

2015 in viziunea Arborelui Vietii Kabbalistic Calea Inteligentei Iluminate

Cod de credinta 1:  
"Experimentele arata ca prin concentrarea atentiei noastre modificam realitatea, sugerand ca traim intr-un univers interactiv."  -  Gregg Bradden

Pin It