Serata Rafael de Luna Noua in Varsator, 21 ianuarie 2015

Vantul Schimbarii Progresive!  

Mesajul lui Uranus:
Lasa vanturile schimbarii sa sufle in viata ta, ca sa-ti aduca cea mai radicala improspatare posibila. Inalta-ti panzele! Ridica-te spre locul unde vei interactiona cu aliatii tai, pentru ca impreuna sa faceti binele suprem. 

Darul spiritual al Lunii Noi in Varsator 

Luna Noua in semnul Varsatorului ne inspira ca​ la inceput de an sa insamantam la baza evolutiei noastre​ aspiratia de a fi complet liberi sa devenim ​ceea ce ne dorim cu adevarat sa fim, pentru a manifesta maretia noastra interioara. 

Este timpul sa ne depasim limitele cunoscute, sa ne eliberam de conditionarile si de barajele mentale restrictive pentru a reusi sa fi​m stapanii iluminati ai propriului ​destin. 

Uranus, planeta guvernatoare a semnului Varsatorului, ​aduce intuitie, originalitate, inspiratie, autenticitate, pentru ca progresul sa apara in viata tuturor. Cerinta necesara infloririi noastre la capacitatea​ maxima este sa ne eliberam gandirea de conventionalism, de conformism si sa avem o perspectiva globala, obiectiva, detasata, asupra etapei de viata in care ne aflam. 
Invingatorii infrunta adevarul si de aceea intreaba-te: ​ce anume din viata ta te face unic si te implineste profund ?​ Atunci cand vei gasi raspunsul la aceasta intrebare, vei reusi sa folosesti energia acestui inceput de an,​ care demareaza prin​ aceasta Luna Noua, precum​ un combustibil pretios ce​ te va lansa pe orbita inalta a succesului tau deplin.​ 

Este momentul Gratiei Divine, cand planurile inspirate vor aduce cu ele si capacitatea de a atrage legaturile cu oamenii care te pot ajuta, ​sau mijloacele de sustinere necesare realizarii lor. 

Luna Noua in semnul Varsatorului ne aduce lectia spirituala ca stabilitatea depinde de schimbarea progresiva.​ Ne impulsioneaza sa exploram optiunile prin care vom reusi sa accesam acel nivel de constiinta in care planul divin se va putea​ exprima liber, pe toate paliere​le existentei noa​stre. 

Cultivarea sanatatii  la Luna Noua in Varsator  

Luna Noua care marcheaza conjunctia dintre cele doua luminarii Soare-Luna, favorizeaza vindecarea interioara si de aceea, acum, capacitatea noastra de detoxifiere este maxima. Un program de cultivare a sanatatii pe moment de Luna Noua, face parte dintr-un stil de viata intelept, in care preventia problemelor de sanatate se realizeaza​ in cel mai bun moment, in acord cu ritmurile universale. 

Luna Noua in Varsator, sustine vindecarea organismului la nivel de: sistem nervos central, glezne, oase, incheieturi, meninge, coloana vertebrala, hipofiza, ritmul vital, spasme. Oricine isi va face un program de detoxifiere in acord cu vibratia Lunii Noi, isi va amplifica foarte mult eficienta de a se vindeca. 

Materializarea obiectivelor cu ajutorul Lunii Noi 

Luna Noua este benefica atat in planul optimizarii sanatatii,​ cat si pentru a incepe actiuni inspirate, care sa conduca la imbunatatirea diferitelor aspecte ale vietii. 
Pentru a sti care sunt domeniile de viata vizate de aceasta Luna Noua in Varsator pentru harta astrologica personala, trimite pe email datele tale de nastere, inainte de 21 ianuarie 2015 ( ziua, luna anul, ora nasterii, localitatea) odata cu confirmarea participarii, pentru a primi informatia personalizata in timpul intalnirii. 

Practica Spirituala in acord cu Luna Noua

Insanatosirea reala apare atunci cand ne conectam la o sursa mai inalta de energie, printr-o practica spirituala.

Serata Rafael este dedicata unei meditatii speciale numita Meditatia Inimilor Gemene, care in trecut era transmisa doar celor mai avansati discipoli in Tibet. Acum ea este oferita publicului larg, pentru ca acesta sa aiba acces rapid la vindecarea interioara si la invataturi inalte. 

“Meditatia Inimilor Gemene este un pod catre invataturi foarte inalte, un adevarat dar primit de la marii maestri!” - maestrul Choa Kok Sui 

Beneficiile Meditatiei Inimilor Gemene:

- Reduce stresul;
- Limpezeste gandurile si amplifica intuitia;
- Creste multumirea, fericirea, pacea interioara si  bucuria de a trai;
- E o forma de a servi planeta, prin intermediul binecuvantarilor;
- Este activata forta de autovindecare;
- Imbunatateste relatiile personale si familiale;
- Creste forta fizica si psihica; 
- Curata, intareste chakrele si aura (face corpul mai puternic si dinamic).

Cuprins: 

- Semnificatii ale Lunii Noi in semnul Varsatorului ​si personalizare pentru participanti
- ​Ritualuri aromatice pentru cultivarea sanatatii 
- Exercitii de purificare fizica si energetica 
- Respiratia pranica
- Meditatia Inimilor Gemene pentru autovindecare si incarcarea energetica a proiectelor                                                                             

Important! Prezenta la acest program se va face pe baza confirmarii participarii cu cel putin o zi inainte de eveniment, care se va sustine cu minim 7 participanti.

Seminarul este sustinut de astrolog Cerasella Pere, miercuri, 21 ianuarie 2015, intre orele 18.45-21.00, la sediul CEDA, str Viitorului, nr 14, parter,sectorul 2, Bucuresti. 
Participarea este 50 lei. 

 

Pin It