SERATA RAFAEL - HARTA COMORILOR DE LUNA NOUA in VARSATOR, 9 ianuarie in anul de vibratie 9, 15.00-17.30


Luna Noua este momentul cel mai potrivit prin excelenta, pentru a insamanta intentiile pe care le avem si pentru a impulsiona materializarea lor, deoarece energia inceputului este foarte puternica, in special la inceput de an! 

Ciclul Soarelui in care am intrat favorizeaza in mod deosebit demararea unor proiecte profesionale, care sa exprime in cel mai inalt grad creativitatea personala. Momentul este cel mai potrivit pentru a insamanta la nivel subtil si practic, obiectivul profesional unde consideram ca putem excela si avea maximum de succes. De asemenea, pentru a incepe cu dreptul acest an, este inspirat sa ne daruim noua insine acel lucru care ne poate face fericiti si motivati sa ne simtim in al noulea cer.

Contextul general al anului in care am intrat incepe cu un Mercur retrograd (5-25 ianuarie), care ne atentioneaza sa privim foarte atenti la noi insine si sa nu actionam pripit inainte de a evalua cu intelepciune posibilitatile profesionale si personale pe care le avem. Este important sa ne curatim mintea de balastul toxic al trecutului, care ne tine blocati in sabloane mentale limitative. Iata de ce, la acest seminar, veti primi informatia cum sa te reevaluezi in perioada 5-25 ianuarie, pentru a face reorganizari inspirate in viata ta.

Pluton este in perioada retrogradarii mercuriene in conjunctie cu Soarele si va accentua o nevoie profunda de transformare si de regenerare chiar daca asta ar insemna o separare dureroasa de trecut. 

Vibratia 9 a acestui an cere o reevaluare matura a lucrurilor si o curatare de lucrurile care nu ne mai sunt de folos. Este necesar sa ne usuram karma fiind rabdatori, iubitori, generosi si mai ales iertatori, pentru a putea merge mai departe intr-un nou ciclu evolutiv.

Fiecare moment de Luna Noua vine pentru noi cu daruri spirituale, in functie de semnul zodiacal in care se afla. Uranus, planeta guvernatoare a semnului Varsatorului, ne va ​aduce intuitie, originalitate, inspiratie, autenticitate, pentru ca progresul sa vina in viata tuturor. Cerinta necesara evolutiei noastre este sa ne eliberam gandirea de conventionalism, de conformism si sa avem o perspectiva globala, obiectiva, detasata asupra etapei de viata in care ne aflam.

Mesajul lui Uranus: Lasa vanturile schimbarii sa sufle in viata ta, ca sa-ti aduca cea mai radicala improspatare posibila. Inalta-ti panzele! Ridica-te spre locul unde vei interactiona cu aliatii tai, pentru ca impreuna sa faceti binele suprem.

Prima Luna Noua din 2016, ne aduce lectia spirituala ca stabilitatea depinde de schimbarea progresiva si de adaptarea la ritmurile universale!

Materializarea obiectivelor cu ajutorul Lunii Noi 
Harta Comorilor cuprinde cele mai importante dorinte pe care noi intentionam sa le materializam in viata noastra pe parcursul anului. Fiecare moment de Luna Noua poate fi o trambulina in realizarea obiectivelor, daca lucram constient cu energiile specifice ale acelui moment. Foloseste aceasta ocazie pentru a-ti implini idealurile cu usurinta si bucurie in 2016.

Pentru a sti care sunt domeniile de viata vizate de aceasta Luna Noua in Varsator in harta astrologica personala, trimite pe email datele tale de nastere, inainte de 9 ianuarie 2016 (ziua, luna anul, ora nasterii, localitatea), odata cu confirmarea participarii, pentru a primi informatia personalizata in timpul intalnirii.

Cultivarea sanatatii  la Luna Noua in Varsator  
Luna Noua care marcheaza conjunctia dintre cele doua luminarii Soare-Luna, favorizeaza vindecarea interioara si de aceea, acum, capacitatea noastra de detoxifiere este maxima. Un program de cultivare a sanatatii pe moment de Luna Noua, face parte dintr-un stil de viata intelept, in care preventia problemelor de sanatate se realizeaza​ in cel mai bun moment, in acord cu ritmurile universale.

Luna Noua in Varsator, sustine vindecarea organismului la nivel de: sistem nervos central, glezne, oase, incheieturi, meninge, coloana vertebrala, hipofiza, ritmul vital, spasme. Oricine isi va face un program de detoxifiere in acord cu vibratia Lunii Noi, isi va amplifica foarte mult eficienta in a se vindeca.

Practica Spirituala in acord cu Luna Noua 
Insanatosirea reala apare atunci cand ne conectam la o sursa mai inalta de energie, printr-o practica spirituala.

Serata Rafael este dedicata unei meditatii speciale, numita Meditatia Inimilor Gemene, care in trecut era transmisa doar celor mai avansati discipoli din Tibet. Acum, ea este oferita publicului larg, pentru ca acesta sa aiba acces rapid la vindecarea interioara si la invataturi inalte. 

“Meditatia Inimilor Gemene este un pod catre invataturi foarte inalte, un adevarat dar primit de la marii maestri!”- maestrul Choa Kok Sui

Beneficiile Meditatiei Inimilor Gemene:
- Reduce stresul; 
- Limpezeste gandurile si amplifica intuitia; 
- Creste multumirea, fericirea, pacea interioara si  bucuria de a trai; 
- E o forma de a servi paneta, prin intermediul binecuvantarilor; 
- Este activata forta de autovindecare; 
- Imbunatateste relatiile personale si familiale;
- Creste forta fizica si psihica;
- Curata, intareste chakrele si aura (face corpul mai puternic si dinamic).

Cuprins: 
- Ce aduce special ca vibratie 9, anul 2016; 
- Luna Noua in Ciclul Soarelui, inceputul Hartii Comorilor;
- Informatii personalizate pentru participanti;
- Ritualuri aromatice pentru cultivarea sanatatii;
- Meditatia Inimilor Gemene pentru autovindecare;
- Insamantarea si incarcarea energetica a proiectelor.

Important! Prezenta la acest program se va face pe baza confirmarii participarii, la email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sau la tel. 0722 232810, cu cel putin o zi inainte de eveniment, care se va sustine cu minim 7 participanti.

Seminar sustinut de catre astrolog Cerasella Pere. 

Data: sambata, 9 ianuarie 2016, orele 15:00-17:30 
Locatia, in functie de numarul persoanelor participante, va fi transmisa direct celor inscrisi.

Contributia este 80 lei. 

Pin It