INVITATIE ANUL NOU CHINEZESC - ANUL MAIMUTEI DE FOC 7.03.2016 16.00-19.00

Dorim sa sarbatorim Noul An Chinezesc, Anul Maimutei, intr-un mod inedit si semnificativ, in sens de bun augur.

Conform calendarului chinezesc, 2016 este anul Maimutei de Foc, care isi intra in drepturi incepand cu data de 8 febroarie. Se anunta a fi un an dinamic, plin de evenimente si situatii neprevazute. Va aduce succes celor care s-au pregatit de mult pentru schimbari si acum sunt gata sa depuna un efort serios pentru realizarea obiectivelor propuse, evaluand insa riscurile si pregatind masuri active.

Programul intalnirii noastre urmeaza semnificatia celor 5 elemente:

LEMN - MOBILITATE
Ne vom strange la aceasta celebrare cu scopul ca fiecare sa se cunoasca cu fiecare, vom face cunostinta unii cu ceilalti, ne vom prezenta: cine suntem, cu ce ne ocupam, cum ne simtim, ce asteptari avem....

FOC- ARDERE
Incheierea anului 2015  - Ceremonia Focului. Inchidem un alt ciclu al vietii noastre, constienti si determinati sa ne indepartam de acele emotii, gânduri, obiceiuri, credinte, care nu ne mai folosesc. Cu recunostinta si impacare, cu dragoste si respect, facem astfel loc noilor planuri.

PAMANT – SOLIDITATE
Meditatia pentru abundenta

METAL -  TAIERE
Scrierea biletelelor cu dorinte si asezarea lor in cutia cu cristale incarcate energetic.

APA - FLUIDITATE
Noile planuri -  Ceremonia Apei. Apa ca element primordial al vietii, include intr-un mod metaforic forta manifestarii prin nasterea noilor planuri pentru noul an 2016. Noilor planuri le dam drumul spre materializare...

Evenimentul se desfasoara in data de 7 februarie, intre orele 16:00 – 19:00, la REI CENTER – Bd. Luptatorilor nr. 55, Sector 1, Bucuresti.

harta: https://goo.gl/maps/G5bidgpjJWK2

Mijloace de transport:
autobuzul 331, 460, 624 – statia Cartier Damaroaia,
metrou – Statia Jiului, apoi tramvaiul nr.24 – 5 statii (statia Cartier Damaroaia)

Contributia este de 50 de lei.

Inscrierea se face pe e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Informatii la: 0730 019 387 sau 0722 232 810

Pin It