Scoala eseniana de metafizica cuantica
Curs introductiv 24-25 aprilie 2015, Sibiu

“Suntem Lumina Pura!”

“Daca dorim sa ajutam o persoana sa se trezeasca spiritual e bine sa intelegem ca trebuie sa o facem usor si cu blandete. Fiecare personalitate este diferita, deci inainte de a incerca, trebuie sa stim cui ii spunem, cat ii spunem si cand ii spunem. Nu vom avea succes daca ne vom grabi sa trezim o persoana adormita spiritual si vom tipa la ea: Trezeste-te, am gasit adevarul si trebuie sa-l accepti chiar in acest moment! Este ca si cum trezim pe cineva din somn si ii comandam sa se trezeaca brusc, chiar in acel moment. Aceasta abordare declanseaza o reactie neplacuta. E preferabil sa va apropiati de persoana pe care vreti s-o ajutati, plini de iubire si cu blandete, spunandu-i: Trezeste-te Iubirea mea!” Daskalos

Pin It

Cele 7 cicluri astrologice, care se desfasoara pe parcursul anului in intervale de 52 de zile, aduc la nivel planetar o anumita configuratie energetica si informationala pe care daca stim sa o valorificam ne va conduce la succes in toate aspectele vietii. Conexiunea lor la Arborele Vietii Kabbalistic, sistemul divin de creatie a tot ceea ce exista in univers, transforma ciclurile astrologice in instrumente puternice ale materializarii in viata noastra a celor mai inspirate profetii!

Pin It

Renasterea Spiritului Pamantului

Mesajul lui Venus: Puterea mantuitoare a frumusetii ne calauzeste pe calea in care viata poate fi traita in pace, seninatate si simplitate. Dincolo de tot ceea ce avem, valoarea esentei a tot ceea ce suntem in interiorul nostru va dainui etern, dincolo de mirajele lumii fizice... 

Pin It
Asa cum fiecare meditatie este unica​,​ fiecare concert este unic!  
Asa cum fiecare lucru are un rost​,​ ACUM este momentul pentru iubire!
Pin It

Luna Noua favorizeaza un proces de vindecare in care capacitatea de detoxifiere a corpului este maxima, datorita echilibrului interior generat de conjunctia Soare-Luna. De aceea, acest moment este exceptional pentru purificarea si eliminarea tuturor toxinelor si impuritatilor acumulate in fiinta noastra.

Pin It

Ciclurile kabbalistice reprezinta o invitatie de a aborda activ informatia astrologica pe tot parcursul anului, pentru a ne integra armonios in evolutia ordinii cosmice.  

Intelegerea si constientizarea ritmurilor cosmice este un instrument foarte valoros pentru cei care urmaresc sa-si asume responsabilitatea de a-si modela propria realitate!

Pin It
Pin It

„Daca cineva ti-ar spune: In orasul fortificat al nemuririi – corpul nostru – se afla un lotus, iar in acest lotus, un mic spatiu. Oare ce cuprinde el, incat cineva ar dori sa-l cunoasca? Tu trebuie sa-i raspunzi: La fel de imens precum este acest spatiu din exterior, este si micul spatiu din interiorul inimii tale. Cerul si Pamantul se gasesc in el, focul si aerul, soarele si luna, fulgerul si constelatiile, orice iti apartine aici, jos, si tot ce nu este al tau, toate sunt adunate in acel mic spatiu din interiorul inimii tale.”” (Upanishade, Chandogya 8.1.2-3)

Pin It

Pentru ca dorim ca in fiecare luna una dintre zilele de miercuri sa fie consacrata ca si zi de meditatie si vindecare, va invitam la o noua Serata Rafael!

Pin It