Serata Rafael - Luna Noua in Taur - 17 Aprilie 2015

Renasterea Spiritului Pamantului

Mesajul lui Venus: Puterea mantuitoare a frumusetii ne calauzeste pe calea in care viata poate fi traita in pace, seninatate si simplitate. Dincolo de tot ceea ce avem, valoarea esentei a tot ceea ce suntem in interiorul nostru va dainui etern, dincolo de mirajele lumii fizice... 

Darul spiritual al Lunii Noi in Taur

Luna Noua in semnul Taurului ne sustine subtil sa concretizam focul actiunilor din perioada Berbecului in programe realiste, pragmatice, ordonate, care sa genereze siguranta si stabilitatea materiala. 
Prin valorificarea resurselor disponibile, a talentelor personale, printr-o munca constanta, perseverenta, putem rezolva in aceasta perioada acele necesitati finaciare care ne pot asigura dezvoltarea profesionala. Prin rabdare, tenacitate, calm, harnicie, putem obtine rezultatele necesare unei vieti mai stabile si echilibrate.

Tranzitul Soarelui prin semnul Taurului ne ajuta sa fim cu picioarele pe pamant, sa devenim foarte constienti de nevoile fizice, materiale si sa ne inradacinam in structura lumii fizice. Este o perioada benefica de iesire din crizele materiale care ne epuizeaza focalizarea pe idealuri si sa regasim acel ritm al vietii in care sa ne bucuram de ceea ce creem.

Sistemul nostru de valori, atunci cand se bazeaza pe bogatia crezurilor si principiilor spirituale, ne va conduce la incredere de sine, autorespect si folosirea creativa a resurselor personale. Felul in care ne evaluam propriile merite reprezinta cheia succesului legat de lumea materiala!

Umbrele care se cer constientizate si transformate in aceasta perioada sunt: credintele limitative si rigiditatile mentale, atasamentul, posesivitatea fata de bunuri si persoane. 

Perioada zodiei Taurului (18 aprilie-18 mai) ne ajuta sa constientizam valoarea traditiei, a ordinei sociale si a comunitatii din care facem parte. Aceste valori ne confera protectie, ordine si relatii stabile.

Este timpul sa redescoperim pacea si seninatatea vietii in acord cu ritmurile naturii. Acum, legatura cu Mama Pamant ne va insanatosi, regenera si revitaliza la cele mai profunde nivele.

Guvernatorul spiritual al acestei perioade este sephirot-ul Gevurah din Arborele Vietii Kabbalistic, care ne va pune in contact cu energiile creatoare ale timpului etern. Modul in care acesta ne va impacta viata este analizat in cadrul seminarului Ciclul Kabbalistic al lui Marte, din 21-28 aprilie 2015.

Luna Noua in semnul Taurului ne aduce lectia spirituala  

Atunci cand multumesti si esti recunoascator pentru tot ceea ce esti si tot ceea ce ai, atunci chemi Abundenta Divina sa-ti daruiasca in continuare nu doar ceea ce crezi ca ai nevoie, dar si ceea ce Universul considera ca va amplifica Binele Universal.

Cultivarea sanatatii  la Luna Noua in Taur

Luna Noua, care marcheaza conjunctia dintre cele doua luminarii Soare-Luna, favorizeaza vindecarea interioara si de aceea, acum, capacitatea noastra de detoxifiere este maxima. Un program de cultivare a sanatatii pe moment de Luna Noua face parte dintr-un stil de viata intelept, in care preventia problemelor de sanatate se realizeaza​ in cel mai bun moment, in acord cu ritmurile universale.

Luna Noua in Taur, sustine vindecarea organismului la nivel de:
gat, tiroida, tulburari de digestie, tulburari de echilibru. Oricine isi va face un program de detoxifiere in acord cu vibratia Lunii Noi isi va amplifica foarte mult eficienta in a se vindeca.

Materializarea obiectivelor cu ajutorul Lunii Noi 

Luna Noua este benefica atat in planul optimizarii sanatatii, cat si pentru a incepe actiuni inspirate, care sa conduca la imbunatatirea diferitelor aspecte ale vietii.                                                      

Pentru a sti care sunt domeniile de viata vizate de aceasta Luna Noua in Taur pentru harta astrologica personala, trimite pe email datele tale de nastere, inainte de 17 aprilie 2015 ( ziua, luna, anul, ora nasterii, localitatea) odata cu confirmarea participarii, pentru a primi informatia personalizata in timpul intalnirii.

Practica Spirituala in acord cu Luna Noua                                                              

Insanatosirea reala apare atunci cand ne conectam la o sursa mai inalta de energie, printr-o practica spirituala.

Serata Rafael este dedicata unei meditatii speciale numita Meditatia Inimilor Gemene, care in trecut era transmisa doar celor mai avansati discipoli in Tibet. Acum ea este oferita publicului larg, pentru ca acesta sa aiba acces rapid la vindecarea interioara si la invataturi inalte. 

“Meditatia Inimilor Gemene este un pod catre invataturi foarte inalte, un adevarat dar primit de la marii maestri!” 
- maestrul Choa Kok Sui

Beneficiile Meditatiei Inimilor Gemene:      

- Reduce stresul;
- Limpezeste gandurile si amplifica intuitia;
- Creste multumirea, fericirea, pacea interioara si bucuria de a trai;
- E o forma de a servi paneta, prin intermediul binecuvantarilor;
- Este activata forta de autovindecare;
- Imbunatateste relatiile personale si familiale;
- Creste forta fizica si psihica;
- Curata, intareste chakrele si aura (face corpul mai puternic si dinamic)

Cuprins:                                                                                                      
- Semnificatii ale Lunii Noi in semnul Taurului ​si personalizare pentru participanti​,
- Ritualuri aromatice pentru cultivarea sanatatii,
- Exercitii de purificare fizica si energetica, 
- Respiratia pranica,
- Meditatia Inimilor Gemene, pentru autovindecare si incarcarea energetica a proiectelor.

Important! Prezenta la acest program se va face pe baza confirmarii participarii cu cel putin o zi inainte de eveniment, care se va sustine cu minim 7 participanti.

Seminar sustinut de astrolog Cerasella Pere.

Data: vineri, 17 aprilie 2015, orele 18:30-21:00                                                            
Locatie: CEDA,str. Viitorului, nr. 14, sectorul 2, Bucuresti.                                               

Participarea este 50 lei.

Pin It