ATIH - Trezirea inimii iluminate, 10 - 13 aprilie 2014

„Daca cineva ti-ar spune: In orasul fortificat al nemuririi – corpul nostru – se afla un lotus, iar in acest lotus, un mic spatiu. Oare ce cuprinde el, incat cineva ar dori sa-l cunoasca? Tu trebuie sa-i raspunzi: La fel de imens precum este acest spatiu din exterior, este si micul spatiu din interiorul inimii tale. Cerul si Pamantul se gasesc in el, focul si aerul, soarele si luna, fulgerul si constelatiile, orice iti apartine aici, jos, si tot ce nu este al tau, toate sunt adunate in acel mic spatiu din interiorul inimii tale.”” (Upanishade, Chandogya 8.1.2-3)

Cu multe mii de ani in urma oamenii puteau comunica, prin simtire, intr-un mod care nu implica deloc creierul. In Biblie se spune ca inainte de Babilon toti oamenii comunicau intr-o singura limba si traiau in intelegere si armonie. Doar dupa Babilon au aparut sute de limbi, ne-am separat unii de altii si ne-am pierdut in labirintul mintii umane coplesiti de frica si neincredere unii fata de altii. Am uitat ca suntem frati si surori si ca suntem Copiii lui Dumnezeu.

ACUM este momentul sa ne trezim!

Workshopul Trezirea Inimii Iluminate (Awakening the Illuminated Heart®) ne este oferit de catre Drunvalo Melchizedek care a studiat si experimentat mai mult de 40 de ani natura constiintei umane. Cu multa iubire pentru intreaga Umanitate si pentru Intreaga Creatie, Drunvalo ne transmite dorinta ca noi sa incepem procesul ascensiunii, care de fapt consta in a ne intoarce din creierul nostru in inimile noastre. In timpurile moderne pe care le traim este momentul sa ne reamintim acest Adevar pe care il putem regasi in toate textele sacre antice si in legendele multor triburi indigene din toate colturile lumii, sa ne reamintim drumul de intoarcere Acasa.

In acest workshop al reamintirii castigam cunoasterea experientiei conexiunii intre inima si creier, miscarea constiintei in corp, in Spatiul Sacru al inimii si apoi, mai departe, in Micul Spatiu al Inimii, activarea razelor de lumina, creatia din micul spatiu al inimii, activarea corpului de lumina Merkaba si multe altele.

Noua Merkaba naturala se activeaza fara efort si este permanenta, spre deosebire de Merkaba sintetica activata prin metoda precedenta dezvoltata si prezentata de Drunvalo, in cadrul workshpurilor Floarea Vietii (Flower of Life). Diferenta majora dintre cele doua metode de activare este ca metoda „veche” de activare a Merkabei era un proces mental sau masculin care lasa ego-ul intact. Pentru ca Merkaba sa devina permanenta era necesar sa se faca zilnic, timp de 2 ani, meditatia de activare. Puteau de asemenea sa apara efecte secundare neplacute daca meditatia nu era facuta corect. In acel moment de timp cand a fost prezentata omenirii acea varianta de activare era singura care se putea folosi aici pe Pamant. Acum constiinta Umanitatii s-a ridicat la un nivel suficient de inalt pentru a ne fi introdusa acesta cale a reamintirii pe care sa o folosim. Este momentul in care putem sa predam controlul Divinitatii noastre interioare care stie dintotdeauna care este modalitatea de activare a corpului de lumina Merkaba.

Metoda de activare a Merkabei din cadrul worshopului Trezirea Inimii Iluminate (The Awakening the Illuminated Heart®) este o metoda feminina care porneste din inima. Odata ce ne reamintim cum sa unim creierul cu inima si invatam sa intram in Micul Spatiu din Spatiul Sacru al inimii , Merkaba se extinde in mod natural sub forma unui camp viu si organic. Pentru cei care au deja un camp Merkaba activat dupa metoda veche aceasta noua activare va fi ca o trecere la un nivel superior de evolutie si existenta. Noua noastra stare de constiinta va schimba modul in care suntem conectati la intreaga viata si la intreaga creatie. Perceptiile noastre si intelegerea noastra asupra lumii si evenimentelor din viata noastra se vor schimba pentru ca vom fi capabili sa privim de la un nivel superior de constiinta, constiinta iubirii. Vom incepe sa privim totul cu ochii inimii iar asta va aduce gandurile, cuvintele si actiunile noastre in rezonanta cu Legile Divine si cu Vointa lui Dumnezeu. Fiind in inima ne mutam din dualitate in Unitate si ne reamintim ca suntem una cu Omenirea, cu Viata si cu intreaga Creatie si astfel vom incepe sa schimbam paradigma luptei pentru supravietuire cu o noua paradigma a colaborarii si armoniei cu intreaga planeta si intreaga creatie.

Va doresc din inima sa auziti si sa ascultati chemarea Sufletului vostru!

Workshop-ul va avea loc intre 10-13 Aprilie 2014 la sediul CEDA- Centrul de Educatie si Dezvoltare prin Autocunoastere CEDA, str. Viitorului nr. 14, parter, Bucuresti, Sector 2, tel: 0728 101 854/ 021 344 55 20, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Program: de Joi pana Duminica de la ora 10:00 la 18:00 (cu pauza de pranz 1 ora de la ora 13:00 si 2 pauze de cafea)

Pretul workshopului: 555 lei (incluzand si taxa de 14.99$ pentru inscrierea ca membru pe site-ul www.drunvalo.net care este necesar sa fie facuta de fiecare participant, conform regulamentului School of Remembering®, inainte de inceperea cursului)

Inscrierea se va face cu completarea unei fise care trebuie solicitate prin email la una dintre adrese: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  sau  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. si prin plata avansului de 300 lei.

Plata se poate face in contul mentionat in fisa de inscriere sau cash la sediul CEDA.

Pentru pensionari si studenti pretul este 333 lei.
Pentru cupluri sau doua persoane din aceeasi familie pretul este 400 lei/persoana.
Inscrieri si informatii suplimentare pana la data de 4 Aprilie 2014 la:

Corina Giurgiu

Tel: 0745 107 153

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Pin It