Accesarea puterii personale! - Ciclul astrologic al lui Marte - 21 - 28 aprilie

Cele 7 cicluri astrologice, care se desfasoara pe parcursul anului in intervale de 52 de zile, aduc la nivel planetar o anumita configuratie energetica si informationala pe care daca stim sa o valorificam ne va conduce la succes in toate aspectele vietii. Conexiunea lor la Arborele Vietii Kabbalistic, sistemul divin de creatie a tot ceea ce exista in univers, transforma ciclurile astrologice in instrumente puternice ale materializarii in viata noastra a celor mai inspirate profetii!

 

Evolutia noastra pe drumul eternitatii urmeaza calea Universului, a Galaxiilor si a Planetelor. Ciclurile astrologice fac parte din ritmurile de crestere universala si sunt indicatori celesti de navigatie pe parcursul intregului an, care ne pot ajuta sa accesam un potential nelimitat in a ne transforma viata!

Ciclul Astrologic al lui Marte: accesarea puterii personale!

Al 3-lea ciclu astrologic din an este ciclul lui Marte, care se desfasoara in perioada 16 aprilie-7 iunie si aduce la nivel planetar energiile martiene, care permit activarea puterii personale! Marte reprezinta curajul, initiativa, independenta, autodeterminarea, spontaneitatea, actiunea, puterea dorintelor. Prin principiul lui Marte, fiinta umana capata autoapreciere, respect de sine, autodisciplina, capacitatea de a genera actiune si de a face fata unei crize.                                                                                                    

Nimeni nu se naste cu o apreciere de sine sanatoasa. Este necesar sa ne castigam aceasta calitate in procesul vietii, pe masura ce intalnim incercari, una cate una. Pe masura ce ne dezvoltam autoaprecierea, vocea intuitiei devine din ce in ce mai mult, sursa noastra naturala de calauzire.

Ce simtim despre noi insine, daca ne respectam sau nu, ne determina calitatea vietii, capacitatea de a reusi in afaceri, in relatii, in vindecare sau in talentele noastre.

Puterea personala este revelata in harta astrologica personala de catre pozitia lui Marte in semn, case si aspecte. In acest seminar, se va analiza pentru fiecare participant, pozitia lui Marte in harta sa natala, pentru a constientiza potentialul, directia de evolutie, cat si lectiile spirituale pe care le are de asimilat pentru a-si accesa puterea personala.

Prima parte a seminarului este dedicata intelegerii tabloului general social din aceasta perioada, pentru a sti care sunt cele mai potrivite directii de actiune, astfel incat sa avem cat mai mult succes. De asemenea, se vor analiza in acord cu astrograma personala cele mai eficiente modalitati de deblocare si amplificare a puterii personale.

A doua parte a seminarului aprofundeaza legatura dintre Ciclul Astrologic al lui Marte si Arborele Vietii, considerat a fi matricea creatiei divine a Universului. Cu ajutorul sefirului Gevurah, care guverneaza aceasta perioada, vom putea accesa energii cauzale foarte inalte, prin care vom putea purifica acele seminte karmice care ne franeaza in progresul nostru. Totodata, prin arhanghelul Kamael vom fi impulsionati spiritual sa integram divin, puterea personala.

Modulul 1, marti, 21 aprilie, orele 18:30-21:30                                                             

Cuprins: 
- Marte: cheia succesului in a-ti exprima puterea personala;
- Ciclul astrologic al lui Marte: caile succesului in viata sociala;
- Marte in astrograma personala: cu ce potential evolutiv ai venit;
- Lectiile spirituale necesare de invatat pentru a ne accesa puterea personala.                                         

Modulul 2, marti, 28 aprilie, orele 18:30-21:30            

Cuprins:
Arborele Vietii Kabbalistic: planul care sta la baza creatiei Universului; 
- Sefirot-ul Gevurah: cel care guverneaza justitia;
- Purificarea si armonizarea sefirot-ului Gevurah in fiinta noastra;
- Ritualuri aromatice;
- Guvernatorul spiritual: arhanghelul Kamael, Severitatea lui Dumnezeu;
- Meditatia de alchimie kabbalistica.                                                                                     

Seminarul este sustinut de catre astrolog Cerasella Pere.                                                               

Evenimentul se va desfasura in 2 module: primul modul in 21 martie 2015 si al doilea modul in 28 martie 2015, intre orele 18:30-21:30, la sediul CEDA, str Viitorului nr 14, parter, sect.2, tel. 0722 232810, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., www.centruleda.ro.                           

Pretul ambelor module: 220 lei. Pentru cei care se vor inscrie pana la data de 18 aprilie, pretul va fi de 180 lei.

Important! Numarul de persoane care se pot inscrie la acest seminar este limitat la 12, de aceea va rugam sa confirmati din timp participarea.

Pentru mai multe informatii apasati aici.

Pin It