Harta Comorilor este un instrument magic, care te va ajuta sa-ti setezi intentiile si sa te armonizezi cu fluxurile universale de evolutie in acord cu harta astrologica personala, astfel incat sa materializezi corect si rapid.


Harta Comorilor
 este un instrument magic, care te va ajuta sa-ti setezi intentiile si sa te armonizezi cu fluxurile universale de evolutie in acord cu harta astrologica personala, astfel incat sa materializezi corect si rapid.

Craciun binecuvantat, vis de iarna luminat, bucurie langa cei dragi, veste buna dinspre magi!
Anul Nou este o carte deschisa cu retetele succesului, alege ce ti se potriveste si porneste la drum cu incredere!
La multi ani 2015!

Va invitam la workshop-ul “Harta Comorilor”  ​pentru​ a ne pregati de momentul Solstitiului de Iarna, din 22 decembrie, atunci cand "cerurile sunt deschise"! 

Gong, boluri de cuart si alte instrumente traditionale  

Sunetul a fost folosit ca o forta vindecatoare timp de mii de ani in toate zonele si culturile Pamantului.  
In cultura samanica, crestinism, hinduism, in triburile africane sau in cele ale aborigenilor australieni, in toata istoria umanitatii sunetul si incantatia au fost instrumente folosite pentru a ne conecta mai profund cu natura fiintei noastre, pentru vindecare, comunicare, intregire, invocare şi pentru a accesa nivele mai inalte de constiinta.  

Va invitam la workshop-ul “Harta Comorilor”  ​pentru​ a ne pregati de momentul Solstitiului de Iarna, din 22 decembrie, atunci cand "cerurile sunt deschise"! 

„Daca cineva ti-ar spune: In orasul fortificat al nemuririi – corpul nostru – se afla un lotus, iar in acest lotus, un mic spatiu. Oare ce cuprinde el, incat cineva ar dori sa-l cunoasca? Tu trebuie sa-i raspunzi: La fel de imens precum este acest spatiu din exterior, este si micul spatiu din interiorul inimii tale. Cerul si Pamantul se gasesc in el, focul si aerul, soarele si luna, fulgerul si constelatiile, orice iti apartine aici, jos, si tot ce nu este al tau, toate sunt adunate in acel mic spatiu din interiorul inimii tale.”” (Upanishade, Chandogya 8.1.2-3)

Aceasta Luna ​Plin​a ​d​in Sagetator ne aduce in fata unui moment de constientizare a valorilor vietii, acelea pe care inteleptii si maestrii acestei planete le-au manifestat si le-au oferit ca exemplu tuturor celor care doresc sa​-si accelereze ​evolu​tia​. 

Probioticele, organismele miracol care-ti asigura sanatatea de fier
Invata cum sa-ti pregatesti acasa scutul pentru o sanatate de fier. 

Daca un organism contine microorganisme sanatoase, acesta se bucura de un nivel maxim de sanatate. 
Daca nu, atunci sufera si este napadit de probleme de digestie si absorbtie si, in timp, de boli.