Daruieste-ti Harta Comorilor, 19 si 22 decembrie


Harta Comorilor
 este un instrument magic, care te va ajuta sa-ti setezi intentiile si sa te armonizezi cu fluxurile universale de evolutie in acord cu harta astrologica personala, astfel incat sa materializezi corect si rapid.

Vrei sa aduci schimbari esentiale in viata ta  la acest sfarsit de an atat din punct de vedere material cat si spiritual ?

Vrei sa stii ce mai este necesar sa elimini din viata ta si pe ce obiective este bine sa te concentrezi cel mai mult in anul care va incepe ?

Nu uita ca cei care isi propun anumite obiective la sfarsitul anului si incep sa le puna in practica imediat dupa Anul Nou, concretizeaza intr-o proportie de peste 50%.

Pentru inscrieri cat si pentru a primi informatii personalizate in timpul intalnirii de grup, trimite pe email datele de nastere (ziua, luna, anul, ora nasterii, locul nasterii) impreuna cu detaliile de contact (numele complet si telefon), inainte de 18 decembrie 2015.

Cuprins:

- Puterea magica a mintii;
- Cum sa eliberezi intuitia pentru a-ti stabili scopuri inalte;
- Alchimia mentala: forta formelor gand;
- Dezintegrarea gandurilor negative si a programelor negative;
- Incarcarea cu energie spirituala a scopurilor si a obiectivelor, ​pentru o materializare rapida;
- Harta comorilor: stabilirea Planului de Viata in 2016 din punct de vedere material si spiritual.

Eveniment sustinut de catre astrolog Cerasella Pere, consilier de dezvoltare personala, fondatorul Institutului Pranic Healing Romania.

Când: sâmbătă, 19 decembrie 2015, orele 15:00-18:30 la Centrul din str. Lunei nr. 5 sau marti, 22 decembrie, de solstitiu de iarna, orele 18.30-21.30 la Colocvio, str. Nicolae Caramfil 27, sector 1, Bucuresti, intrarea se face din Str Ceasornicului vis-à-vis de cladirea UNICA, in spatele ambasadei Chinei, din zona Herastrau. Se poate ajunge cu metroul pana la statia Aurel Vlaicu si apoi pe jos in 10 minute; sau cu autobuzul linia 301 pana la statia Nicolae Caramfil. 
Pentru orice lamuriri, sunati la 0722 232810 

Contributia este 15​0 lei.

N.B. Pentru cei interesati sa cunoasca/aprofundeze Harta Astrologica personala in mod detaliat, intr-un cadru separat, pot sa faca programari individuale.

Pin It