Serata Rafael de Luna Plina in Sagetator - ​In cautarea timpului etern​, 4 decembrie 2014

Aceasta Luna ​Plin​a ​d​in Sagetator ne aduce in fata unui moment de constientizare a valorilor vietii, acelea pe care inteleptii si maestrii acestei planete le-au manifestat si le-au oferit ca exemplu tuturor celor care doresc sa​-si accelereze ​evolu​tia​. 

Este momentul eliberarii de povestile personale si sansa de a ne acorda la arhetipurile divine​, prin care putem transcende liniile tulburi ale timpului prezent. ​Arhetipul Sagetatorului reprezinta simbolul Maestrului, cel care ne permite sa acce​sam adevarurile universale, astfel incat sa intelegem esenta experientelor traite in acest an, pentru a fi pregatiti sa intram purificati si mai intelepti intr-un nou ciclu evolutiv. 
Este un moment excelent de a constientiza ca tot ceea ce ramane ​cu adevarat din calatoria vietii sunt lectiile asumate, dar​ si ceea ce iubim in integritate cu sufletul nostru. 
​Din acest moment si pana la solstitiului de iarna este timpul ideal sa lucram la "harta comorilor", semintele proiectelor pe care dorim sa le realizam in 2015. 
Conform profetiilor, in Era Varsatorului practica spirituala se va concentra in jurul momentului de Luna Plina, deoarece energia spirituala care vine catre pamant este la ​cote ​maxim​e​ si poate fi asimilata mai usor, in special atunci cand se mediteaza in grup. 

Meditatiile de Luna Plina sunt considerate peste tot in lume, adevarate sarbatori spirituale, pentru ca atunci:
- putem primi foarte multa energie spirituala in acord cu semnul zodiacal in care se afla Soarele;
- putem sa ne constientizam mai bine erorile si cum sa ne autoperfectionam;
- putem intui mai bine prioritatile noastre din acel moment si sa le planificam;
- putem sa ne armonizam relatiile cu cei din jur;
- putem sa ne conectam mai usor la Ierarhia Divina​, fie pentru a primi initieri​, fie pentru a ne pune in serviciul divin;
- ​este un moment exceptional de purificare a subconstientului;
-​ este​ momentul ideal de ardere a karmei negative prin iertare;
- ne binecuvantam proiectele, visele, dorintele ...

Pentru a afla mai multe si pentru a fi alaturi la acest moment special, va invitam la Serata Rafael de Luna Plina, joi, 4 decembrie 2014.
 
Cuprins:
 
- Luna Plina in semnul Sagetatorului
- Ritualuri aromatice de Luna Plina;
- Om Mani Padme Hum: mantra compasiunii si a iertarii;
- Meditatia Inimilor Gemene de Luna Plina.

Evenimentul este sustinut de Cerasella Pere, astrolog, si va avea loc joi, 4 decembrie 2014, intre orele 18:45-21:00 la sediul CEDA, str Viitorului, nr 14, sect.2, tel. 0728 101860, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

​Contributi​a este 50 Lei.
 
Important! Participarea la acest program se va face pe baza confirmarii ferme a participarii cu cel putin o zi inainte de eveniment, care se va sustine cu minim 7 participanti.
Pin It