Daruieste-ti Harta Comorilor! 21 decembrie 2014

Va invitam la workshop-ul “Harta Comorilor”  ​pentru​ a ne pregati de momentul Solstitiului de Iarna, din 22 decembrie, atunci cand "cerurile sunt deschise"! 

Pentru a reusi sa trecem cu succes in noul an, este benefic sa ne structuram ideile, sa cuprinda aspiratiile inspirate, dorintele autentice, idealurile cele mai înalte​, pe care dor​im​ sa le realizam​ în 2015​.

Momentele de Solstitiu de Iarna, Craciunul, Anul Nou​, sunt considerate adevarate portaluri energetice, in care cerurile se deschid si atunci​ putem primi, transmisii si initieri divine care sa ne calauzeasca pe parcursul intregului an ce vine.

Solstitiul de Iarna este, ​din punct de vedere astronomic, inceputul no​ului an si se spune ca atunci ​zeii trec batrani prin acest portal si ies tineri. De aceea, cine este pregatit sa treaca prin “usa zeilor” are sansa sa renasca precum pasarea Phoenix, dar si sa ​reintinereasca​. Spiritele naturii vegheaza in mod special, pentru ca dorintele care s-au fixat in acest moment sa se realizeze. De aceea,​este atat de favorabil ca in aceasta perioada, sa ne cream o Harta a Comorilor care sa cuprinda nevoile noastre profunde si realizarile cele mai pretioase pe care dorim​ sa le implinim in noul an.

Pentru a avea cat mai multa intuitie, inspiratie si creativitate in realizarea Hartii Comorilor vom practica mai ​intai o meditatie speciala, ​cu ​darul de a energiza Harta Comorilor intocmita. Prin practicarea acestei meditatii rezulta un flux enorm de energie spirituala ce purifica intens corpul si activeaza conexiunea cu Divinitatea. 

Cuprins:

- Puterea magica a mintii
- Cum sa eliberezi intuitia pentru a-ti stabili scopuri inalte
- Alchimia mentala: forta formelor gand
- Dezintegrarea gandurilor negative si a programelor negative
- Incarcarea cu energie spirituala a scopurilor, ​pentru o materializare rapida
- Harta comorilor: stabilirea planului de viata in 2015

Workshop-ul va fi sustinut de catre astrolog, ​Cerasella Pere, duminica 21​ decembrie 2014, orele 15.30​-18.00,​ la sediul CEDA, in str.Viitorului nr.14 sect.2 Bucuresti​. Inscrierile se fac la email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau tel: 0722232810.

Participarea este 9​0 lei.

Pentru cei care au participat la workshop-ul din 16.12.2014, si vin doar pentru practica Hartii Comorilor, exista o reducere, astfel incat pretul va fi de 50 lei.

 

Pin It