Scoala eseniana de metafizica cuantica-Curs introductiv 16-17 octombrie 2015 Bucuresti

Suntem lumina!

“Daca dorim sa ajutam o persoana sa se trezeasca spiritual e bine sa intelegem ca trebuie sa o facem usor si cu blandete. Fiecare personalitate este diferita, deci inainte de a incerca, trebuie sa stim cui ii spunem, cat ii spunem si cand ii spunem. Nu vom avea succes daca ne vom grabi sa trezim o persoana adormita spiritual si vom tipa la ea: Trezeste-te, am gasit adevarul si trebuie sa-l accepti chiar in acest moment! Este ca si cum trezim pe cineva din somn si ii comandam sa se trezeaca brusc, chiar in acel moment. Aceasta abordare declanseaza o reactie neplacuta. E preferabil sa va apropiati de persoana pe care vreti s-o ajutati, plini de iubire si cu blandete, spunandu-i: Trezeste-te Iubirea mea!” Daskalos

“Meditatia Vietii” face parte din programul Scolii Eseniene de Metafizica Q-Antica. Acest curs  are ca scop o mai buna functionare si imbunatatirea sanatatii  fiiintei umane. Apreciem dezvoltarea echilibrata si integrala a intregii noastre fiinte,  cultivarea apectelor emotionale, morale, spirituale, mistice si modul in care acestea sunt interconectate si se influenteaza reciproc. Abordarea noastra este metodica, sigura si bazata pe concentrare, respiratie, observatie si vizualizare.

In acest curs sunt prezentate cunostintele teoretice necesare intelegerii filozofiei Scolii Eseniene de Metafizica Q-Antica, precum si practica necesara experimentarii si punerii in aplicare a acestor notiuni teoretice specifice sistemului. De asemenea, participantii la curs vor primi periodic material de studiu si meditatii ghidate, pentru a-si consolida ascensiunea pe drumul cresterii spirituale.

Instructor: Dr. ir. Ion Barosan

Subiecte tratate in curs:

  •          Conceptele de baza si elementele specifice sistemului de meditatie.
  •          Observarea, concentrarea, vizualizarea si meditatia.
  •          Materia, energia eterica, emotia, gandul si dorinta: Elementalii.
  •          Folosirea gandului constructiv pentru schimbarea situatiei personale curente.
  •          Ciclul fiintei umane, nasterea, moartea, reincarnarea si scopul vietii.
  •          Cele trei corpuri si dublurile eterice, cum ne pastram si imbunatatim sanatatea.
  •          Energiile din noi: „painea noastra cea de toate zilele”, Kundalini si energia sexuala.
  •          Supra-Constienta, Supra-Constiinta
  •          Meditatii si Exercitii

Program:                              
Vineri: 16 octombrie 2015: 18.30 – 21.45
Sambata: 17 octombrie 2015: 9.30 – 18.45

Seminarul se va sustine in Bucuresti, la centrul Colocvio, str. Nicolae Caramfil nr. 27, sector 1, in spatele ambasadei Chinei din zona Herastrau. Daca veniti cu metroul, coborati la statia Aviatiei.
Va rugam sa confirmati participarea pe email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sau la tel: 0722 232810.

Contributia financiara este 300 lei. Pentru cei care au mai participat la acest curs, contributia este 150 lei.

Mai multe detalii despre scoala eseniana de metafizica cuantica.

Pin It