Cum sa atragi de partea ta Luna

Intelege ca inlauntrul tau exista un univers mai mic. Un soare, o luna si stelele. - Origene

Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti vei fi printre stele!  - Les Brown

Intrarea in Ciclul Kabbalistic al Lunii in perioada 22 februarie-15 aprilie, ne aduce in prim plan ca factor de crestere si de sustinere in toate aspectele vietii, forta misterioasa a Lunii.

Pentru a evolua constient si accelerat este necesar sa cunoastem energiile universale si sa lucram cu ciclurile energetice. Luna, in traditia kabbalista, este denumita Inteligenta Legaturilor cu Universul. Ea este mesagera sensului vietii pentru noi.

Toate culturile au avut o zeita a Lunii, recunoscand importanta sa in ritmul vietii si in echilibrul sufletesc al oamenilor. Mayasii, polinezienii, babilonienii, egiptenii, galezii, britanicii, arabii, toti  cei care erau in contact cu natura urmareau sa se armonizeze cu fluxul de crestere si de descrestere al lunii.

Luna furnizeaza un timp sau o faza pentru orice lucru. Prezenta Lunii genereaxa fluxurile si refluxurile diverselor conditii care alimenteaza viata, dand nastere ritmului anotimpurilor. Luna Noua si Luna Plina creeaza cele mai bune conditii de insamantare a unor actiuni sau de cultivare a acestora, astfel incat sa intram in starea de flux universala.

Respectarea impulsurilor Lunii ne furnizeaza stabilitatea si mediul protector care sa ne hraneasca creativitatea. Luna ofera cadrul potrivit pentru orice lucru dorim sa-l realizam. Trecerea ei timp de 28 de zile prin cele 12 semne zodiacale, ne permite sa alegem cel mai bun moment pentru a face anumite actiuni. Luna ne trimite stari sufletesti, vise, care sa ne reaminteasca de rostul nostru pe acest pamant.

Luna, in semnul in care sa afla in harta noastra natala, ne poate spune povestea descendentei noastre spirituale, amintind faptul ca fiecare dintre noi are radacini intr-o veche traditie spirituala. Traditia spirituala atunci cand Luna ta se afla in Berbec, spre exemplu, apartine preoteselor Lunii, in Leu, apartine celor care celebreaza ritualic cultura si arta, in Pesti, pazitorilor oracolelor, etc.

Luna ne da indicii despre sensul vietii noastre prin Nodul Nord si Nodul Sud pozitionate in harta astrologica personala. Nodul Nord ne indica directia de dezvoltare in aceasta viata iar Nodul Sud informatii despre bagajul karmic cu care am venit in aceasta existenta. Daca aveti Nodul Nord in Berbec, misiunea vietii voastre este sa va concentrati asupra individualitii proprii si nu sa mizati pe parteneriate, pentru ca veti avea senzatia de sufocare.

Scopul ciclurilor kabbalistice este sa ne faca sa devenim constienti de cadrul energetic universal pe care-l parcurgem la anumite intervale de timp si a folosi la maxim oportunitatile de evolutie pe care le avem. Astfel, integrandu-ne in fluxul de crestere universala, putem ca in loc sa traim preziceri sa ne creem propriile profetii!

Despre cum sa folosesti fluxurile lunii pentru a face lucrurile la momentul potrivit, pentru a sti cum sa realizezi echilibrul emotional, pentru a afla carei traditii spirituale apartii, care este sensul vietii pentru care ai venit in aceasta existenta, despre semnificatia ciclulului energetic pe care-l parcurgem, poti afla mai multe, vineri 13 martie, intre orele 18:30-21:30, la primul modul din Ciclul Kabbalistic al Lunii: Cum sa atragi de partea ta Luna.

Pentru alte informatii accesati aici.

Pin It