Goodwill - Sarbatoarea Umanitatii, 8 iunie, 18.40 - 21.30


Luna Plina Goodwill este cel de-al treilea festival major al primaverii, care are misiunea sa ancoreze energia Vointei Divine pe pamant!

Luna Plina este puntea de legatura intre Cer si Pamant prin care se revarsa comorile energiilor Universului necesare evolutiei planetei in acel moment.

Spiritul acestei Luni Pline este cresterea unitatii spirituale dintre toti oamenii! Problemele cu care se confrunta umanitatea pot fi surmontabile doar prin transcenderea oricarei  separari artificiale dintre oameni.

Dincolo de diferentele religioase sau culturale, milioane de oameni din intreaga lume se roaga si mediteaza acum, pentru ca pe planeta noastra sa vina o noua lume a pacii, a reconcilierii si a dreptatii.

Menirea spirituala a Lunii Pline Goodwill

 este sa activeze Fortele de Reconstructie ale lumii in care traim.

 sa amplifice constientizarea unitatii spirituale pe intreaga planeta.

 sa stimuleze formarea de grupuri de Lucratori in Lumina care sa coopereze pentru binele umanitatii in toate componentele vietii sociale, economice, religioase si stiintifice. 

 

Cele sapte Puteri Spirituale pe care le activeaza aceasta Luna Plina:

 Vointa initiatilor sa calauzeasca intelept procesul de reconstructie a lumii.

 Voința de cooperare si de bunavointa fata de creatie si fata de toti oamenii.

 Voința de a acționa pentru a crea o lume mai buna acum.

 Vointa de relaționare corecta intre oameni, ca un mod natural de viață. 

 Voința de cunoaștere corecta si creativa care sa conduca la înțelepciune. 

 Voința de a persevera in mod divin pentru atingerea idealurilor umanitatii.

 Voința de a lucra organizat in grupuri, pentru a accelera progresul umanitatii.

 

Luna Plina Goodwill este celebrata cu reverenta de toate centrele spirituale ale planetei alaturi de marii maestri care lucreaza cu devotiune la impulsionarea evoluției Umanității.

Celor pregatiti sa se alature familiei spirituale a planetei si sa primeasca darurile Lunii Pline Goodwill, se pot alatura ceremoniei care va avea loc joi, 8 iunie 2017.

Facilitator, astrolog Cerasella Pere  

 

Detalii workshop:

Data: joi, 8 iunie 2017, intre orele 18:40-21:30.

Locatie: Centrul Colocvio - str Nicolae Caramfil, sector 1, zona Aviatiei. Pentru a vizualiza harta, accesati linkul www.colocvio.ro/unde-ne- gasiti.html

Inscrieri: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; te. 0722 232810

Contributie: 129 Lei

Recomandari pentru participanti:

-  Este recomandabil sa se poarte imbracaminte cat mai deschisa la culoare pentru a asimila cat mai usor energia spirituala.

-  Pot aduce pentru a le duce apoi acasa: apa, ulei de masa, uleiuri esentiale, flori (in special irisi), cristale, fotografii cu persoane bolnave, fructe, pentru a fi incarcate subtil in timpul evenimentului.

Important!

Prezenta la acest program se va face doar pe baza confirmarii participarii pe email, cu cel putin o zi inainte de eveniment!

Meditatia de Luna Plina este cel mai bun moment pentru reincarcare energetica, revitalizare sufleteasca si de dezvoltare rapidă a constiintei pentru toti practicienii.

Beneficiile care decurg din practica spirituala de Luna Plina sunt amplificate exponential, atunci cand se mediteaza in grup!

Pin It