Diamantul Crestinatatii: Practica Spirituala de Luna Plina, marti 11 aprilie 2017 ora 18.40Luna Plina creaza un pod de Lumina intre Cer si Pamant, pentru ca cei insetati de Iubire si de Adevar sa gaseasca mai usor calea. 
Pe parcursul anului, exista trei Luni Pline foarte speciale, sarbatorite de intreaga planeta si care aduc cele mai puternice initieri spirituale, vindecari si salturi de constiinta.

Prima din Triada Diamantelor este Luna Plina Christica din 11 aprilie, care marcheaza Sarbatoarea Crestinatatii. Acum, oamenii din intreaga lume, indiferent de apartenenta lor religioasa, il celebreaza pe Iisus Christos, Invatatorul Lumii, cel care a ancorat energia Iubirii Divine pe pamant.

Luna Plina este din cele mai vechi timpuri un moment foarte important de practica spirituala pe parcursul unei luni. Luna are misiunea de a fi un ambasador cosmic al uriaselor energii pe care Soarele le emite catre pamant. 
Fiecare moment de Luna Plina este o oportunitate exceptionala de a asimila in fiinta noastra cele mai inalte aspecte spirituale ale constelatiei zodiacale pe care Soarele o traverseaza in acel moment pe cer.

Oamenii din timpuri stravechi, indiferent de religie, au simtit ca Luna Plina aduce aproape de noi un timp si un spatiu sacru, in care fortele noastre de regenerare si de reincarcare sufleteasca cresc exponential. De aceea, cei initiati se pregatesc la Luna Plina sa paseasca pe podul de Lumina dintre Cer si Pamant, pentru a primi cu recunostiinta Darurile Gratiei Divine.

Darurile Lunii Pline Christice

- Realinierea fiintei noastre cu ajutorul Fortele Restaurarii Christice, la calea cea adevarata a menirii pe care ne-am propus s-o realizam in aceasta viata.
- Vindecare, regenerare si luminare sufleteasca exceptionala mai ales daca in aceasta perioada te reculegi cat mai mult.
- Un dar exceptional este sustinerea pe care o putem primi sa pasim catre o viata noua si sa aducem acel spirit de reinnoire absolut necesar evolutiei vietii noastre. Iisus Hristos s-a referit la acest lucru cand a proclamat: „Iată, Eu fac toate lucrurile noi.“

Alte aspecte benefice ale Lunii Pline:

- Faciliteaza purificarea subconstientului si ne ajuta sa vindecam spiritual un anumit domeniu al vietii noastre. 
- Faciliteaza mult mai usor conectarea la Divinitate.
- Faciliteaza neutralizarea karmei negative prin serviciu devotional.
- Putem incarca energetic proiectele si obiectivele noastre pentru ca ele sa se materializeze usor, corect si rapid.
- Curata aura si dezintegreaza formele gand negative.
- Amplifica procesul de vindecare la nivel fizic, mental, spiritual.
- Regenereaza profund fiinta si ne ajuta sa ne aliniem la menirea noastra.
- Meditatia de Luna Plina amplifica exponential beneficiile ei atunci cand se mediteaza in grup.
- Realizarea uniunii spirituale cu toti Lucratorii cu Lumina si cu Ierarhia Spirituala care lucreaza la vindecarea si evolutia planetei.

Va invitam cu bucurie la Ceremonia de Luna Plina, dedicata Celebrarii Crestinatatii!

Facilitator, astrolog Cerasella Pere

Recomandari pentru participanti:

- sa se poarte imbracaminte cat mai deschisa la culoare (ideal alba) pentru a asimila cat mai usor energia spirituala.
- pot fi aduse: apa, ulei de masa, uleiuri esentiale, flori (in special irisi), cristale, fotografii cu persoane bolnave, fructe, pentru a fi incarcate subtil in timpul evenimentului si luate apoi acasa.

Detalii workshop:

Data: marti, 11 aprilie 2017, intre orele 18:40-21:30.

Locatie: str Nicolae Caramfil, sector 1, zona Aviatiei. Pentru a vizualiza harta, accesati linkul www.colocvio.ro/unde-ne- gasiti.html

Inscrieri: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau tel. 0722 232810

Contributie: 129 Lei

Important!

Prezenta la acest program se va face doar pe baza confirmarii participarii pe email, cu cel putin o zi inainte de eveniment!

Inscrierea se va face in limita locurilor disponibile, pana in data de 10 aprilie 2017.

Pin It