Puterea Materializarii - Startul unui nou ciclu de 9 ani! seminar luni, 19 decembrie 2016, 18.30-21.30

Provocarea majora pe care o traim acum, este lipsa timpului!
Timpul a devenit cea mai importanta resursa si cheia indispensabila pentru a ne echilibra viata si a progresa. Contractia timpului unei zile, la mai putin de 24 de ore, face din viata noastra un raliu contracronometru, in care alergam sub stres pentru a reusi sa trecem linia de sosire, cu cat mai multe lucruri bifate din lista noastra zilnica.

Intrebarea esentiala este cum sa abordam energia timpului, pentru a avea succes in noul an? Puterea anului 2017, consta in forta energiei inceputului care va sustine tot ceea ce vom semana in viitorul an, mai ales daca vom creea ceva nou sau inovator.

Stiinta de a sti sa folosim puterea gandurilor pentru a ne materializa obiectivele este o abilitate foarte valoroasa, absolut necesara pentru a ne creea realitatea pe care ne-o dorim. Tocmai de aceea, workshopul Harta Comorilor iti va oferi instrumentele necesare prin care sa stii cum sa-ti conectezi puterea intentiilor la energiile timpului, astfel incat sa-ti materializezi obiectivele in 2017, in acord cu ritmul de crestere al fluxurilor universale.

Beneficiile acestui workshop sunt:
-vei constientiza care e STRATEGIA ta pentru anul 2017.
Iti vei antrena mintea sa faca un salt dinspre trecut spre viitor pentru a scana vizionar, care sunt directiile de evolutie cele mai bune pentru tine in noul an.

Poti face erori decizionale marunte, dar a rata strategia viitorului este dezastruos!”- Maestrul Choa Kok Sui

-primesti instrumentele practice necesare pentru a-ti organiza obiectivele, astfel incat sa le materializezi la momentul potrivit pentru tine.

Ce alte beneficii mai primesti daca vii la acest workshop?
-inveti modelul Sphinx-ului, urmat de marii maestri si de oamenii de succes;

-inveti sa folosesti puterea magica a mintii de a crea forme gand si de a le programa sa se materializeze;

-vei afla cum sa dezintegrezi gandurile negative si programele negative care te conduc la esec;

-vei sti cum sa accesezi intuitia pentru a-ti stabili scopuri inalte;

-vei afla cum sa-ti incarci cu energie spirituala obiectivele, ​pentru o materializare rapida;

-vei sti cum sa-ti creezi proiectele pentru 2017, tinand cond de translatia de la timpul fizic la timpul cuantic;

-vei afla cum sa abordezi profesia si planul financiar in noul an, tinand cond de climatul general al Romaniei;

-vei sti cum sa abordezi relatiile si sa atragi oamenii potriviti in jurul tau;

-vei afla cum sa-ti echilibrezi sanatatea, astfel incat sa ai energia necesara evolutiei;

-vei sti cum sa abordezi cunoasterea si spiritualitatea pentru a elimina factorii care te impiedica sa-ti vezi visele implinite.

Acest workshop se adreseaza tuturor celor care vor sa transmita un semnal clar in Univers ca sunt pregatiti pentru schimbare si ca-si doresc un nou inceput in viata lor.

Anul 2017 poate oferi oportunitati unice pentru un nou inceput in viata noastra din toate punctele de vedere, cu conditia sa indraznim sa avem incredere in potentialul nostru cel mai inalt.

Solstitiul de Iarna din 21 decembrie 2016 este un moment foarte incarcat energetic si el este de fapt inceputul noului an din punct de vedere subtil.

Cei care vor reusi sa-si pregateasca pana atunci Harta Comorilor, vor putea beneficia la maxim de impulsionarea uriasa pe care o aduce acest portal cosmic in materializarea obiectivelor noastre.

Universul ne invita sa lasam cu intelepciune trecutul in urma si sa pasim prin poarta Solstitiului de Iarna, gata sa renastem intr-un nou ciclu evolutiv.

Va asteptam cu bucurie la workshop-ul “Puterea Materializarii” si cu apreciere pentru interesul aratat fata de stiinta astrologiei.


Seminar sustinut de catre astrolog Cerasella Pere.

► Detalii eveniment:

Data: luni, 19 decembrie 2016, intre orele 18:30-21:30.

Contributia ta, 189 lei

Adresa: Colocvio, str. Nicolae Caramfil nr.27, sector 1, zona Aviatiei. Pentru a vizualiza harta, accesati linkul www.colocvio.ro/unde-ne-gasiti.html
Confirmarea participarii este imperios necesara, fiind un numar limitat de locuri.

PS: Ajuta-ti prietenii sa primeasca acele informatii carora TU le dai valoare.

Pin It