Sa ne descoperim harta comorilor la Sarmizegetusa, in timpul Solstitiului de iarna 20 - 22 decembrie 2016.Sunteti chemati la o noua calatorie de suflet in spatii sacre aflate in muntii Romaniei, intr-un moment de mare sarbatoare cosmica. Celebram solstitiul de iarna in Muntii Orastiei, la Sarmizegetusa, atunci cand portile cerului sunt deschise si lansam in Univers proiectele noastre pentru noul an, intr-un cadru magic, de sarbatoare, in jurul unui mare foc alchimic.

Marti, 20 decembrie, ne cazam​, in jurul orei 16.00, in apropiere de Sarmizegetusa,​ la o pensiune precum casa bunici​lor​, cu o atmosfera primitoare, unde mancarea este delicioasa, pregatita in fiecare zi, cu multa iubire, special pt.noi​. ​Vom fi intr-un ​spatiu de basm c​are​ ne hraneste mintea, corpul si sufletul, in timp ce inima ​ni se deschide ​catre Univers. 

Seara, dupa cina, ne vom aseza in jurul semineului pentru a scrie Lista cu Dorinte ​pentru ​noul​ an, precum o harta a comorilor, semintele proiectelor pe care dorim sa le insamantam in aceasta fereastra de timp, ​deschisa​ precum un ​vortex energetic pentru noi oamenii, astfel incat sa putem comunica direct cu Sinele nostru Divin.

Miercuri, 21 decembrie, dupa micul dejun, mergem sa celebram solstitiul de iarna in cetatea preotilor daci, la Sarmizegetusa, cel mai important centru religios si politic al Dacilor. In vechea sanscrita, numele inseamna “flux”, “iluminare”, adica locul care ilumineaza viata. Exploram si descoperim arhitectura sacra a cetatii​, impreuna cu istoricul Dan Oltean​: cele 365,242197 zile ale calendarului, discul solar, templele din calcar si andezit, dar si multe alte​ informatii legate de configurarea in oglinda a acestor temple, cu harta constelatiilor astrale​. 
Vom fi martorii unui moment de gratie, la capatul unei nopti magice, cand cerurile sunt deschise, iar soapta Universului poate fi auzita cu mult mai mare usurinta, fara bruiaje si interferente, in spatii care sunt adevarate portaluri spre multidimensionalitatea noastra.

D​upa-amiaza, ne vom indrepta spre cetatea dacica de la Costesti – Cetatea lui Burebista, ​tot impreuna cu istoricul Dan Oltean, care ne va​ impartasi pe mai departe din misterele unei istorii inca prea putin cunoscute.​

Pranzul si cina cu bucate alese la pensiune, iar seara participam la un frumos foc de tabara, cu rol alchimic in manifestarea dorintelor noastre.​ M​oment​ul​ astro​logic este​ semnificativ, ​inseamna ​un nou inceput pentru proiecte​ consistente,​ serioase, in care justitia divina isi va face simtita extrem de clar prezenta, in timp ce proiectele de viata bazate pe integritate si adevar vor avea sustinere, mai ales ca anul 2017, care marcheaza inceputul unui nou ciclu de noua ani, este cel mai important enegetic .

Va fi o noapte de celebrare, in jurul semineului, in care vom putea asculta legende admirabile,​ provenite din negura timpurilor,​ dar si o istorie adevarata, spusa de catre prietenul nostru, istoricul Dan Oltean. Va fi momentul nostru special de a ne ​re​conecta prin introspectie si meditatii cu aceste pamanturi sacre, cu strabunii nostri,  ​dar si ​cu fratii stelari, prin intermediul acestei "porti astrale" deschise, astfel incat orice dorinta a sufletului nostru sa poata ajunge mai usor la Sursa Divina.

Joi, 22 decemebrie dimineata, dupa un mic dejun copios plecam spre casa, existand optiunea de a vizita si Manastirea Prislop, acolo unde se afla mormantul Parintelui Arsenie Boca, ca o pregatire binecuvantata inainte de sarbatoarea Nasterii Domnului, dar si un bun inceput pentru un nou proiect de viata. Trecand prin Sibiu, in drumul spre casa, putem face o oprire si la targul de Craciun din Piata Mare, cu o atmosfera de sarbatoare feerica.

Pretul este 480 lei/persoana in camera dubla/ cu toate mesele incluse. ​Copiii​ beneficiaza de o reducere de 50%, in camera cu pat suplimentar. Pentru camera single va fi un supliment de 120 lei. Rezervarea locurilor pana pe data de 15 decembrie.

OPTIONAL - pentru cei care-si doresc sarbatoarea Nasterii Domnului intr-un loc de basm din Muntii Banatului, mai exact in Semenic, pe malul lacului Gozna, intr-o frumoasa pensiune aflata intr-o padure de conifere, bucurandu-ne de traditiile si bucatele locale, asteptandu-l pe Mos Craciun in fata unui semineu de poveste​, pot sa-si anunte intentia!

Pentru informatii si inscrieri va rugam sa ne contactati la numarul de telefon:0722 232810 sau pe email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Pin It