COACHING ASTROLOGIC de LUNA PLINA 14.12.2016, 18.30-21.30

A face erori decizionale marunte se intampla, dar a rata strategia viitorului este dezastruos.” - Maestrul Choa Kok Sui
Luna Plina din 14 decembrie 2016, este in semnul Sagetatorului.

Ce este Luna Plina?
Luna Plina este rezervorul cosmic care furnizeaza pe pamant energiile ascensionale care conduc la evolutie in acord cu universul. 

Rolul Lunii Pline in semnul Sagetatorului
Ofera umanitatii energia si informatiile necesare stabilirii strategiei de evolutie in 2017. Rolul acestei Luni Pline este sa pregateasca mintea sa faca un salt dinspre trecut spre viitor, pentru a accesa viziunea cea mai inalta pe care o putem atinge in 2017.
Poti face erori decizionale marunte, dar a rata strategia viitorului este dezastruos!
 
Beneficii
Prin conectarea la energiile acestei Luni Pline poti afla, care sunt directiile de evolutie benefice pentru tine, astfel incat sa ai succes  in noul an.
Acest lucru este cu atat mai important cu cat incepem in 2017 un an de vibratie 1, care va influenta tot ceea ce vom dori sa realizam in urmatorii 9 ani.
 
► Coordonatele Ascensiunii - ale Lunii Pline in semnul Sagetatorului
 
Factorul Cunoastere
Calibrare: sa urmarim sa avem o minte proaspata  deschisa catre noi fatete ale adevarului.
 
Întrebați-vă: Ce știu ca este adevărat?
Luați-vă timp să reflectati: Ce iau în considerare ca este adevărat? Ce mă face sa fiu atât de sigur că am dreptate? 
Sa adunam cat mai multe informații, sa ascultam ideile altora, sa ne reevaluam convingerile. Este timpul sa ne improspatam informatiile si punctele de vedere. In procesul gandirii este foarte important sa fii un observator detasat, deschis, curios, pentru a descoperi toate fatetele adevarului.
Sa investim timp si rabdare pentru a procesa corect informatiile. Sa analizam ce posibilitati, ce optiuni benefice exista pentru noi in continuare. Luna Plina in semn mutabil ne va stimula disponibilitatea interioara pentru schimbare, adaptabilitate, flexibilitate si progres.
                           
Factorul Comunicare
Calibrare: Arta Comunicarii sta in exprimarea adevarului  din suflet.
Fii conștient de puterea cuvintelor. Observă modurile în care comunici nonverbal. 
Care este limbajul corpului tau? Ce transmiti energetic?
 
Factorul Rezolvarea Provocarilor
Calibrare: Exista intotdeauna o soluție  pentru orice situație!
Energia jucăușă si optimista a Gemenilor, ne va ajuta sa vedem o situatie din mai multe perspective, unele surprinzatoare, sa facem conexiuni noi intre informatii, sa verificam si sa analizam toate opțiunile pe care le avem în viața noastra pentru a gasi solutii la problemele noastre.
 
Factorul Purificarea Mintii
Calibrare: Eliberarea deseurilor mentale ale trecutului, ne va ajuta sa vedem obiectiv viitorul.
Sa renuntam la nevoia de a avea neaparat dreptate si sa amplificam mai mult dorinta de intelegere obiectiva a situatiilor de viata prin care am trecut. Experientele negative este necesar sa le trecem prin filtrul compasiunii, tolerantei, iertarii, intelepciunii.
 
Factorul Relationare
Calibrare: Va fi mai usor ca, dupa aceasta Luna Plina, sa se ajunga la reabilitari, reconcilieri, prin negocieri sau discutii.

Factorul Cocreere
Calibrare: Este un moment excelent sa cream intentii  si sa le sadim la Solstitiul de Iarna, cand energia Inceputului este cea mai puternica vibrational!
 
Factorul Harta Comorilor
Calibrare: Incepand de acum, va fi mai usor sa gasim solutii, sa identificam noi oportunitati de crestere si sa ne stabilim obiectivele pentru noul an, pana la Solstitiul de Iarna din 21.12.2016.
 
Starea de observator detasat al vietii noastre ne va ajuta sa analizam obiectiv experientele avute in acest an. Intelegerea lucrurilor dintr-o viziune inalta a cauzalitatii lor, ne va face sa fim mult mai receptivi, flexibili, adaptabili la noile directii de evolutie necesare progresului nostru.
 
►  Sapte recomandari pentru Luna Plina in Sagetator :
                                                      
-  Reevaluați-va convingerile;
-  Amintiți-vă de puterea cuvântului;
-  Fii conștient de modul in care comunici; 
-  Fii sincer cu tine si comunica adevarul celorlalti; 
-  Studiaza si cerceteaza profund lucrurile care te intereseaza;
-  Oricare ar fi întrebarea, aduna cat mai multe informații inainte de a trage concluzii;
-  Discerne adevărul de iluzie. 

►  Aspectele Lunii Pline:
 
Configuratia Zmeu
Opoziția Luna-Soare formează o configurație numită Zmeu, cu Marte din Vărsător și Jupiter din Balanță, vârful aparținând Lunii din Gemeni și din casa a IX-a.
Semnificatii: incepem sa adunam resurse din toate direcțiile, din toate colțurile minții, pe care le vom punem în slujba dezvoltării. Această Lună Plină ne îndeamnă la mai multă flexibilitate emoțională și la acceptare.

Soare conjunctie Saturn
Chiar dacă prezența lui Saturn poate avea un efect puternic conservator in gândire, exista chiar două Portițe de Ieșire din modul rigid de raportare la situatiile de viata care ne blocheaza evolutia.
Una este dată de Marte din Vărsător, care sugerează adoptarea unei atitudini pline de curaj în fața necunoscutului și a nevoii de schimbare.
Cea de a doua este oferită de Jupiter din Balanță, care oferă garanția rezolvarii  bazandu-ne pe înțelegerea profunda a lucrurilor, pe capacitatea de sinteză si pe comunicarea diplomatică.

Luna sextil Uranus
Amplifica nevoia de libertate, progres, schimbare. Ne ofera oportunitatea sa rupem cu trecutul, cu tot ceea ce ne conditioneaza viata intr-un mod negativ. Ne ajuta sa fim inventivi, creativi si sa accesam starea de releu. Pot apare evenimente neasteptate in viata noastra, care sa ne rupa de tot ceea ce nu se mai leaga corect de destinul noastru.
 
► Beneficiile - practicii spirituale de Luna Plina:
 
-  te regenereaza  si reinnoieste psihoemotional;
-  permite mult mai usor accesul la subconstient si la purificarea acestuia;
-  vitalizeaza intreaga fiinta;
-  neutralizeaza karma negativa;
-  conexiunea cu Ierarhia Divina se face mult mai Usor;
-  poti constientiza lectiile spirituale prioritare cu ajutorul Astrogramei Natale;
-  poti asimila mai usor calitatile spirituale  ale semnului zodiacal in care se afla Soarele.

Prin conectarea la energiile Lunii Pline din 14 decembrie putem primi daruri pretioase care sa ne pregateasca sa pasim “batrani” prin Poarta Solstitiului de Iarna si sa iesim apoi prin ea “tineri”, gata sa renastem cu o strategie inteleapta de evolutie in noul an!

Va asteptam cu bucurie!
 
Coaching sustinut de astrolog Cerasella Pere.
 
► Important!

-  Pentru a valorifica informatiile pe care acest workshop il aduce in viata fiecaruia, se vor analiza aspectele pe care le face Luna Plina in Săgetător, pe harta personala a fiecarui participant, pentru a intelege care sunt prioritatile personale in aceasta perioada. In acest sens, va rugam sa trimiteti datele de nastere (ziua, luna, anul, ora nasterii,locul nasterii), cel mai tarziu pana pe 13 decembrie.
-  Va rugam sa confirmati participarea la eveniment pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  sau tel. 0722 232810. Inscrierea se va face in limita locurilor disponibile.

► Detalii eveniment:

Data: miercuri, 14 decembrie 2016, intre orele 18:30-21:30.

Adresa: Club Miruna, str. Traian nr. 160, sector 2 ( in interiorul scolii nr. 85, la parter - cladire mare, galbena), Intre Hala Traian si Foisorul de Foc, la intersectia Traian - str. Mecet. Se poate ajunge de la Pta Unirii (statia Sf. Vineri) cu tramvai 14, 56, 40, 2 statii- coborare la Hala Traian si mers pe jos cca 300 m. Mai circula si autobuzul 133 dinspre Nerva Traian sau dinspre Foisorul de Foc.

Contributia: 129 Lei

Pin It