COSMOVIZIUNEA INCA - eveniment cultural, conferinta si mini-retreat inedit in Romania, cu scriitorul peruan Don Jorge Luis Delgado, 18 si 20-22 ianuarie 2017


Va invitam la un eveniment cultural, o conferinta si un mini-retreat inedit în România, condus de scriitorul Don Jorge Luis Delgado, invitat in documentarele BBC de pe History Channel despre cultura inca, autor al cărții “Trezirea Andină: un Ghid Inca în Misticul Peru” și al lucrării in curs de lansare, “Pachacuti: Întoarcerea la Fericire”.

Don Jorge Luis Delgado, un autentic Kuraq Akulleq din jurul lacului Titicaca, este o persoană cu viziune și spirit înalt, un adevarat învățător și ghid, care îndrumă oamenii pe calea descoperirii adevărului, catre o înțelegere superioară și o înțelepciune firească. Un om cu voce caldă și inima deschisă, un întelept cu misiunea de a susține spațiul pentru deschiderea către noi posibilități. Profund îndrăgostit de viață, cu o inimă mare precum Anzii, dar și cu un simț al umorului accentuat, Don Jorge Luis Delgado transmite vechile înțelepciuni inca într-o manieră modernă și plină de sensibilitate.

Vă așteptăm la o serie de evenimente speciale, o oportunitate deosebită de a înțelege transformările care au loc la nivel global, dar și responsabilitatea noastră în tot acest context. Mai mult, suntem intrinsec conectați si cu toate schimbările care au loc in dimensiunea macrocosmica. Exploziile Solare au un impact asupra vieții pe Pământ. Aceste explozii schimbă semnătura ADN-ului tuturor formelor de viață, aici, pe Pamant. Particulele ionizate care lovesc această planetă, determină evoluția fiecarei specii către o formă proprie superioară.
Exploziile Solare și ale vântului erup aproape zilnic și această energie a Luminii Gamma pătrunde în atmosfera planetei noastre și ajunge la fiecare viețuitoare, penetrează la nivel celular, rescriind genomul speciilor. În prezent, pe langa exploziile solare care vin catre noi, avem, de asemenea, loturi de energii noi din surse diferite: comete, sisteme stelare, planete și izbucniri masive de raze Gamma din miezul Universului, care afectează Pământul, în mod constant. 
Frecventele noii Lumini transmise au nevoie de un nou spațiu. De aceea, trecem printr-o purificare profunda, pentru a renunta la tot ceea ce este vechi, restrictiv și dens, de care nu mai avem nevoie. Corpul fizic elibereaza toxinele și vechea programare. Rănile corpului emoțional și mental, din trecut și prezent, se vindecã. Procesul în sine este o detoxifiere de emoții nesănătoase, cum ar fi: fricile instinctuale, furia, ura, tristețea, vinovăția, rușinea etc. Mințile noastre întâlnesc, în sfârșit, provocarea supremă: eliberarea credințelor toxice și capitularea în fața necunoscutului.

Și tu? Care este poziția ta în fața Marelui Necunoscut?

Istoria României este dincolo de Timp și Spațiu – acolo unde pamântul sacru și noile descoperiri de galerii impresionante, scrieri misterioase și tradiții bogate amintind de ființe intraterestre, magice, nemuritoare...fuzionează într-o nouă paradigmă a Adevărului.

Peru & Romania – doua spatii sacre, adevărate portaluri catre alte dimensiuni, puncte cheie în care conexiunea cu energiile subtile se produce într-un mod mult mai puternic ​și evident​. Aceste doua culturi solare stravechi isi revendica pozitia si se reunesc in centrul din care au izvorat, in Eterna Sursa a Vietii, Marele Soare Central. Cu această ocazie ne vom conecta la strămoșii noștri, la „focul” care anima constiinta acestui spatiu, și la vibrația înaltă a locurilor, într-o perfectă conexiune cu natura. Ne lasam purtati de un val magic in aceasta calatorie, curiosi ca niste copii, fericiti să descoperim împreună misterul din spatele credinței dacilor în nemurire.

Tematica abordata de Don Jorge Luis Delgado:
- Culturi Solare în lume
- Viziunea Cosmica Inka
- Tehnici străvechi pentru a învata să strălucim precum Tatăl Soare
- Căi principale către o viața extraordinară
- Munay (dragoste), Llancay (serviciul in slujba celorlalți), Yachay (înțelepciune)
- Reconectare cu Soarele Lăuntric și Soarele Central
- Practici Solare pentru o expansiune conștientă

Retreat-ul va avea in vedere si armonizarea celor șapte relații(cu iubire, dăruire și înțelepciune), un Feng Shui personalizat:
- Armonia cu Mama Pământ (dedesubt)
- Armonia cu Tatăl Soare (deasupra)
- Armonia cu familia (partea dreaptă)
- Armonia cu ceilalți (partea stângă)
- Armonia cu trecutul (înapoi)
- Armonia cu viitorul (înainte)
- Armonia cu propria ființă  

Tema retreat-ului: COSMOVIZIUNEA INCA

SUBICTELE DE DISCUȚIE:

Ziua 01: Cultura Inca a dezvoltat știința Luminii, din care s-au păstrat o serie de practici, printre care amintim:

(a) Practici solare la Răsărit, la amiază și la Apus: Practicile Solare Andine reprezintă o tradiție ancestrală care a fost folosită pentru hrănirea Sufletului:

   - În zorii zilei.- prima rază de soare este considerată foarte puternică având în vedere că este parte componentă chiar din suflet. Tatăl Soare este conectat cu Soarele Interior și toate celulele corpului.

   - În miezul zilei.- activarea cristalelor de cesiu din palme, pentru a activa mâinile divine vindecătoare.

   - La sfârșitul zilei.- ceremonia recunoștinței și ancorarea ultimei raze de soare în soarele nostru interior.

(b) Practici Solare pentru activarea celor unsprezece ochi sau centri energetici. Se activează prin lumina tatălui soare și triunghiul de putere (care se formează folosind mâinile). Cei unsprezece ochi sunt: cele 7 chakre + 2 ochi fizici + 1 ochi deasupra inimii + 1 ochi în chakra rădăcină. Trebuie amintit că toți acești centri energetici reprezintă iubirea, dăruirea și întelepciunea.

(c) Practici Solare pentru activarea celui de-al Treilea Ochi, denumit și ochiul spiritual, care este situat între sprâncene și glanda pineală.

(d) Practica Muyuki, care explică cele patru direcții intermediare având legatură cu animalele de putere, cu participarea directă a Soarelui - Muyuki este roata vieții, roata medicinală. Se vor realiza practici pentru invocarea și conectarea cu animalele de putere din cele patru direcții intermediare: șarpele, puma, pasărea calibri, vulturul, și situat în mijloc, fluturele. Acest lucru ne permite să învățăm despre înțelepciunea și puterea acestor animale și despre forțele cosmice ale direcțiilor, pentru evoluția noastră spirituală.

(e) Reconectarea cu infinitul și lumina eternă din fiecare persoană. activarea luminii eterne din interiorul nostru și reconectarea cu soarele interior, tatăl soare și soarele galactic.

Ziua 02
: Ajayus și Illas:

(a) Ajayu: reprezintă sufletul și spiritul întregii creații. Ne vom conecta cu Ajayu din Calea Lactee, folosind bețișoarele de putere Chonta (Chonta este un lemn foarte puternic)

(b) Illa: reprezintă lumina elementelor. Lumina sufletului. Pentru copii Soarelui, toți și toate poartă scânteia sufletului din moment ce totul în jur este animat, este viață; și fiecare suflet are lumina sa proprie care este transformată în iubire, dăruire și înțelepciune.

- Exerciții de îmbogățire a energiei folosind Illas specifice celor 4 elemente și centrilor de putere ale acestora din corpul uman.

- Conectarea elementelor prin centrul energetic din corp pentru a ancora lumina în punctele energetice, astfel încât acestea să poată fi curățate și întărite.

- Întâlnirea cu Ființa Solară.- Activități pentru a ne conecta cu Soarele Interior și Tatăl Soare în vederea activării memoriei celulare și Darului Solar.

- Armonizarea celor șapte relații.- cu iubire, dăruire și înțelepciune:

 Armonia cu Mama Pământ (dedesubt)

 Armonia cu Tatăl Soare (deasupra)

 Armonia cu familia (partea dreaptă)

 Armonia cu ceilalți (partea stângă)

 Armonia cu trecutul (înapoi)

 Armonia cu viitorul (înainte)

 Armonia cu propria ființă  

Această armonizare a celor șapte relații poate fi considerată ca o formă de Feng Shui personalizat.

- Calatorie ghidata in cele 3 lumi, alaturi de animalele de putere

- Ofranda: Despachos Aymara.- ofranda de mulțumire pentru Mama Pământ, Apus (spiritul munților), Maeștri (pentru viață), prieteni și familie.

- Foc de tabara alchimic

Ziua 03

- CHUMPI CUYAS. Constă din 7 pietre din alabastru, fiecare având un desen realizat din trei cercuri. Prima piatră are un punct, a doua piatră are două puncte,

iar a treia piatră are trei puncte. Aceste puncte sunt folosite pentru a ancora lumina și energia din multivers: Ukupacha, lumea de dedesubt; Kaypacha, lumea

de AICI, și Hananpacha, lumea de deasupra.

Binecuvântările, abundența și înțelepciunea provenite din inima Inka pot fi, de asemenea, ancorate.

Don Jorge ne va explica modul în care putem folosi pietrele și va realiza o ceremonie de inițiere în această tradiție a Luminii (pentru cei care doresc); cei care primesc inițierea vor putea să o împărtășească ulterior cu ceilalți.

Ordinea programului poate fi schimbata de catre invitatul nostru, in functie de energia grupului. Vor fi si drumetii cu practica in natura, in locuri cu vibratie energetica deosebita, aflandu-ne intr-o zona de portal!!

Conferinta are loc la Centrul Colocvio, miercuri 18 ianuarie, intre orele 19.00-21.30

Participarea: 149 RON
Adresa: str. Nicolae Caramfil nr 27 colt cu Ceasornicului, vis-a-vis de cladirea Unica, sector 1, zona Aviatiei, in spatele ambasadei Chinei. Pentru a vizualiza harta, accesati linkul: www.colocvio.ro/unde-ne-gasiti.html
Confirmarea participarii este imperios necesara, fiind un numar limitat de locuri. 
Pentru participantii la retreat, biletul pentru conferinta are un discount de 30% (100 RON)

Miniretreatul se desfasoara intr-un spatiu energetic deosebit, in Sinaia, la hotel Palace 4*, incepand de vineri 20 ianuarie ora 10.00 si se incheie duminica dimineata, 22 ianuarie, insa, pentru cei care doresc, cazarea se poate face si din seara de 19 ianuarie, joi, printr-o solicitare transmisa pe email, pentru rezervarea de grup.
Sa aveti o salteluta de izopren cu dvs., pentru meditatie. De asemenea, indicata si imbracaminte mai groasa, daca vom face si iesiri in natura, in functie de vreme.

Investitia dumneavoastra 1000 RON

Sunt asigurate: participarea la workshop-ul de 2 zile, 20-22 ianuarie, cazarea pentru 2 nopti, loc in camera dubla, incepand de vinerii, 20 ianuarie si mesele (incepand cu pranzul din 20 ianuarie si terminand cu micul dejun din 22 ianuarie).
Pentru optiunea de cazare in camera single se adauga un supliment de 230 lei.

Pentru inscrierea ferma si rezervarea camerelor, va rog sa achitati pana la data de 10 ianuarie 2017, suma de 500 lei pentru locul in camera dubla si 730 lei pentru optiunea single, in contul firmei:

SC FIRST CLASS INT. SRL
Licenta turism:4551
Banca:Banca Transilvania
Cont RON:RO36BTRLRONCRT0339958401

Este important la completarea ordinului de plata sa scrieti numele dvs. intreg sau al firmei pe care doriti sa fie emisa factura, dar si specificatia:
retreat Delgado - Sinaia 20-22 ian. 2017
Va rog sa-mi transmiteti pe email copia OP-ului facut, dar si tipul de meniu agreat, avem doar doua optiuni: meniu normal si meniu vegetarian, dar include peste sau branzeturi. 

Diferenta de 500 lei pentru workshop va fi achitata la Sinaia, in timpul primei pauze. 


Pentru informatii suplimentare si inscriere - email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau tel. 0722 232810

Pin It