CICLURILE UNIVERSALE ALE TIMPULUI, 30.11.2016, 18.30-21.30

Ciclul Timpului Saturnian
Ciclurile Universale ale Timpului, aduc noile coduri de functionare ale Timpului pe pamant.
Alegi liberul arbitru sau karma ?

Timpul Universal urmeaza Legea Ciclurilor Planetare, care permite ca totul in Univers sa evolueze in echilibru, la timpul potrivit si cu minim de efort. Intelegerea noii energii a Timpului, faciliteaza organizarea vietii dupa o Ordine Inalta, care sta la baza tuturor proceselor evolutive din univers.

Sincronizarea vietii noastre cu energiile Timpul Universal, permite sa beneficiem la maxim de aportul energetic si informational pe care fiecare Ciclu Planetar il aduce la anumite intervale de timp, pentru a sustine si accelera evolutia.
 
Ciclul Timpului Saturnian din perioada 9 noiembrie-31 decembrie, marcheaza sfarsitul unui ciclu anual si prezinta urmatoarele directii de evolutie:
-detasarea de formele vechi create in acest an si pregatirea pentru un nou inceput.
-timpul Saturnian aduce cerinta constientizarii experientelor avute in acest an si a prelucrarii lectiilor spirituale aferente acestora. Pentru aceasta este nevoie sa ne facem ordine in noi insine, ca sa discernem care au fost punctele forte si punctele slabe ale acestui an.
-este timpul detoxifierii holistice si a eliminarii din viata noastra a tot ceea ce nu ne mai este de folos. Printr-un program constant de purificare interioara ne vom putea acorda mai usor la frecventele inalte ale constiintei, astfel incat sa devenim prezenti la ceea ce ne dorim cu adevarat.
-cel mai important lucru in Ciclul Timpului Saturnian este sa incepem sa lucram la Agenda de Proiecte pentru 2017. 
 
Pentru a face acest lucru in cele mai bune conditii, este necesar sa ne pregatim printr-o practica spirituala specifica, in acord cu Generatorii Divini care sustin evolutia universala in aceasta perioada. Conectarea la sephirotul Binah si la a treia Raza Divina a Inteligentei Active, vor facilita si sustine procesul de constientizare necesar acestei perioade, pentru a intelege in ce consta planul evolutiv personal in noul an.   
 
Programul de calibrare la Ciclul Timpului Saturnian este foarte important de urmat. 
Urmarind sa integram acum prioritatile pe care energiile saturniene ni le indica in viata personala si sociala, vom reusi ca la portalul Solstitiului de Iarna din 21 decembrie 2016 sa fim pregatiti sa ne creem Harta Comorilor pentru noul an.
 
2017 marcheaza inceputul unui ciclu de noua ani care se va termina in 2026 si care va incheia tranzitia catre noua Era a Varsatorului. Este anul cel mai puternic energetic din urmatorii noua ani.
 
De aceea, este important ca acum, pe final de ciclu, sa tragem concluziile necesare cu privire la experientele noastre din acest an dar si din ultimii noua ani! Intelepciunea pe care am acumulat-o sau nu in acest timp, se va reflecta in semintele proiectelor pe care le vom planta in 2017.
 
In urma acestui workshop vei sti:
-cum sa-ti organizezi timpul in acord cu directiile de evolutie ale acestei perioade;
-care sunt prioritatile personale pentru a parcurge cu succes acest interval de timp;
-cum sa te aliniezi intr-un mod inspirat la feng shui-ul vietii;
-cum sa te armonizezi cu energia Saturniana in acord cu harta personala;
-practica spirituala cu sefirotul Binah si a treia Raza Divina pentru a te pregati sa-ti realizezi 
 intr-un mod intelept Harta Comorilor in 2017.
 
Cui se adreseaza acest workshop:
-celor care au inteles ca timpul fizic s-a contractat si nu mai este la fel;
-celor care constientizeaza ca timpul este mai pretios acum decat banii;
-celor care vad ca Managementului Timpului nu mai functioneaza la fel;
-celor care vor sa reduca stresul si dezechilibrele generate de lipsa timpului ; 
-celor care intuiesc importanta alinierii la Timpul Universal, pentru a-si crea realitatea pe 
 care si-o doresc.  
 
Coaching Astrologic  sustinut de Cerasella Pere.
Miercuri, 30 noiembrie, 18.30-21.30
 
Seminarul se va sustine in Bucuresti, la o adresa comunicata celor care confirma participarea pe email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sau la tel: 0722232810

Contributie: 149 lei

Important!
Va rugam sa confirmati participarea la eveniment raspunzand la acest email cu urmatoarele informatii legate de datele nasterii : ziua, luna, anul, ora, localitatecel mai tarziu pana pe 29 noiembrie. Inscrierea se va face in limita locurilor disponibile.
Pin It