COACHING ASTROLOGIC de LUNA PLINA 11.11.2016, ora 18.30

Spiritualizarea Prosperitatii

Luna Plina din data de 14 noiembrie 2016, pe axa Taur (Luna) - Scorpion (Soarele), reveleaza conexiunea dintre puterea interioara si puterea de a materializa dorintele noastre. Drumul catre prosperitate porneste din constientizarea acelor daruri personale unice, care ne pun in rezonanata cu abundenta universala.

Darul special al acestei Luni Pline este sa lumineze cu putere acele calitati personale prin care putem atrage abundenta si prosperitatea in viata noastra!

Inceputul desfacerii cuadraturii dintre Saturn si Nodul Nord marcheaza un moment foarte important, in care suntem sustinuti sa lasam trecutul in urma si sa construim un echilibru durabil intre dorintele sufletesti si nevoile materiale. 
 
Soarele in Scorpion energizeaza ca un laser aceasta Luna Plina, asigurand forta necesara pentru a scoate la suprafata, din subconstient, acele reziduuri psihologice negative care conduc la o scazuta autopretuire si iubire de sine.
Puterea de catharsis a acestei Luni Pline va conduce la o profunda regenerare psihologica, ceea ce va permite acolo unde este cazul, la recastigarea iubirii de sine si a increderii in dreptul nostru natural la prosperitate.
 
Aceasta Luna Plina aduce un moment de respiro absolut necesar, pentru a ne reechilibra interior si a ne aduna fortele necesare pentru ultima parte a anului, marcata de Ciclul Saturnian. Este timpul deja sa incepem sa recapitulam experientele acumulate in acest an si sa lucram pana la Solstitiul de iarna la structurarea obiectivelor pentru 2017. 
 
Fiecare Luna Plina este precum un ambasador celest, care revarsa catre pamant noi programe de informatii, care sa impulsioneze progresul umanitatii. De aceea, practica spirituala de Luna Plina, este o adevarata sarbatoare ce poate accelera mult evolutia, mai ales atunci cand se mediteaza in grup.
 
Efectele practicii spirituale de Luna Plina sunt foarte valoroase:
-regenereaza si reinnoieste psihoemotional;
-permite mult mai usor accesul la subconstient si purificarea acestuia;
-vitalizeaza intreaga fiinta;
-neutralizeaza karma negativa;
-conexiunea cu Ierarhia Divina se face mult mai usor;
-pot fi constientizate profund lectiile spirituale din acele aspecte de viata aspectate de Luna Plina, in astrograma natala; 
-pot fi asimilate mult mai usor calitatile spirituale ale semnului zodiacal in care se afla Luna. 
 
Luna Plina, din 14 noiembrie, va invita sa va alaturati familiei spirituale a planetei, pentru a celebra impreuna reintoarcerea magiei iubirii si a frumusetii de la Cer spre Pamant.
 
Coaching Astrologic  sustinut de catre astrolog Cerasella Pere.
 
Important!
-Pentru a valorifica informatiile pe care aceasta Luna Plina le aduce in viata fiecaruia, se va analiza pe harta personala a fiecarui participant in ce domeniu de viata poate face un salt evolutiv. In acest sens, va rugam sa trimiteti datele de nastere (ziua, luna, anul, ora nasterii,locul nasterii), cel mai tarziu pana pe 10 noiembrie.
-Va rugam sa confirmati participarea pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Inscrierea se va face in limita locurilor disponibile. 
 
Detalii eveniment
Data: vineri, 11 noiembrie 2016, intre orele 18:30-21:30.
Sediu: Colocvio, Str. Nicolae Caramfil nr. 27, http://www.colocvio.ro/unde-ne-gasiti.html
Inscrieri: pe adresa de email ceAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau tel. 0722 232810
Contributie: 129 lei

 

Pin It