Cele Trei Oglinzi Eseniene-seminar despre Simbolul Vietii; 28-29 octombrie 2016

Suntem Lumina pura!

Acest seminar prezinta aspectele teoretice si practice necesare intelegerii si construirii Simbolului Vietii in cele trei corpuri eterice (dublurile eterice material, psihic si mental), semnificatia centrilor de constiinta si de constienta, cat si modul cum putem conecta acesti centrii pentru mentinerea si imbunatatirea sanatatii.

Subiecte tratate in curs:

  •          Semnificatia simbolurilor si culorilor din centrii Simbolului Vietii
  •          Semnificatia centrilor si cailor de legatura intre centrii
  •          Centrii de constiinta, centrii de constientizare de sine, centrii de energie
  •          Cum construim Simbolul Vietii in noi
  •          Calea descendenta (reincarnarea) si calea ascendenta(teoza)
  •          Legatura dintre aparitia bolilor si Simbolul Vietii
  •          Cele sapte flacari-Arhanghelii si cum actioneaza in noi
  •          Meditatii si Exercitii

Seminarul va fi sustinut de catre dr.ir. Ion Barosan, instructor si ghid al Scolii Eseniene de Metafizica Cuantica. Ion Barosan preda stiinta calculatoarelor la Universitatea Technica din Eindhoven, Olanda si are peste 15 ani de experinenta in practicarea meditatiei, specifica Scolii Eseniene si, peste 25 de ani de cercetare si experimentare a practicii ezoterice eseniene, participand la diferite seminarii internationale dedicate invataturilor eseniene (Cipru, Germania, Italia, Olanda, Belgia). De asemenea, a practicat yoga, tai-chi, taoism, chi gong, insa adevarata transformarea si implinire spirituala si-a gasit-o in practica ezoterica ESENIANA. 

Program:
Vineri: 28 octombrie 2016: 18.30 – 21.30
Sambata: 29 octombrie 2016: 10.00 – 18.00

Investitia dumneavoastra: 180 lei

Seminarul se va sustine in Bucuresti, la o adresa comunicata celor care confirma participarea pe email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sau al tel: 0722232810

 

Pin It