Portal de Echinoctiu - Coaching Astrologic: miercuri, 21 septembrie 2016

     Coaching Astrologic, 21 septembrie 2016
Odata cu Echinoctiul de toamna din 22 septembrie, ora 17:21, vom intra in ultima faza a anului, in care ne mai putem mobiliza sa materializam telurile pe care ni le-am propus sa le realizam in 2016.
Echinoctiul de toamna este un moment de cotitura, care ne poate reorienta destinul pe un alt nivel de evolutie!

Pentru a reusi sa accesam o viziune si o strategie inalta a perioadei 21 septembrie-21decembrie 2016, este important sa privim harta cerului si sa intelegem care sunt directiile de evolutie a energiilor universale.

Cadrul general al cerului, ne invita la o profunda reflectie:

Echinoctiul de toamna din 22 septembrie este un moment de echilibrare interioara si de impulsionare in a ne realiza obiectivele din acest an.

Eclipsa de Luna Plina din 16 septembrie, ne-a chemat la o reevaluare a crezurilor noastre si la o actualizare a modului in care sa actionam ca sa ne concretizam telurile.

Mercur retrograd pana pe 22 septembrie, ne-a impus sa facem ordine in gandurile noastre si sa privim lucrurile de pe un alt nivel de constiinta.

Star-ul acestei perioade este intrarea lui Jupiter in Balanta in 9 septembrie, care pentru circa un an, ne va orienta catre parteneriate corecte si spre relatii de iubire foarte implinitoare.

Intrarea lui Pluton in mers direct in Capricorn (26 septembrie) si trecerea lui Marte in Capricorn (27 septembrie), va debloca proiectele profesionale. 

Intrarea in Ciclul Universal al lui Venus in perioada 19 septembrie-9 noiembrie, marcheaza intrarea intr-o etapa de crestere prin echilibru si inteligenta relationala.

Pentru a primi darurile pe care acest portal de echinoctiu le are pentru noi, este necesar mai intai, sa le permitem sa intre in viata noastra.

De aceea, pentru a ne creea cu usurinta, bucurie si abundenta realitatea pe care o dorim, sunteti invitati miercuri, 21 septembrie 2016, sa fructificati constient energiile acestui portal, prin analiza si meditatie, accelerandu-ne astfel evolutia.

Pentru a stimula implicarea si creativitatea, se va lucra cu harta natala personala in fata!

Eveniment sustinut de astrolog Cerasella Pere.

Detalii eveniment

Data: miercuri, 21 septembrie 2016, intre orele 18:30-21:30.

Sediu: Colocvio, Str. Nicolae Caramfil nr. 27, http://www.colocvio.ro/unde-ne-gasiti.htm

Investitia ta: 129 lei

Important! Confirmarea participarii se poate face pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau tel. 0722 232810, impreuna cu datele de nastere (ziua, luna, anul, ora nasterii, locul nasterii), cel mai tarziu pana pe 21 septembrie, ora 21.00, in limita locurilor disponibile.

Despre facilitator:

Cerasella Pere

Licentiata in Marketing, Psihologie, Formator autorizat si Consilier de dezvoltare personala. De 14 ani astrolog  practicant, cu experienta a sute de sedinte in consilere. Organizator, trainer de seminarii si ateliere de studiu si practica a astrologiei.
Studii si practica aprofundata in QiGong, Arhatic Yoga, Medicina Ayurvedica, Aromaterapie. Fondator al Institutul Pranic Healing in Romania, specializata in Psihoterapie Pranica atestata prin cursuri si stagii de pregatire din India, Italia, Singapore, SUA, Elvetia, de maestri renumiti ai energiei si ai vindecarii. Practicant de 9 ani a disciplinei Pranic Healing. Terapeut in Pranic Facelift si Body Sculpting, acreditata prin "The Image Enhancement Center at Davis Dermatology", member of the Florida Society of Facial Plastic and Reconstructive Surgery, USA. Organizatoare in Romania a cursurilor de Pranic Healing si Arhatic Yoga de 7 ani sub egida Institute of Inner Studies din Filipine.

Pin It