Telescop Astrologic - Marte, Generatorul Ascensiunii Planetare, retrogradeaza​. Inapoi spre viitor!

​Marte face acum o bucla inapoi, pentru a-si lua elanul necesar unui salt urias spre viitor.
Generatorul Ascensiunii Planetare este acum Marte, care va directiona mersul planetei si al nostru catre o noua dimensiune! 
Intre 17 aprilie-7 iunie, Marte va aduce o noua frecventa evolutiva la care e necesar sa ne acordam. 
​Puterea acestor vibratii ne va oferi sansa de a elimina blocajele acumulate in viata noastra si de a intra pe directia ascedenta a destinului nostru.
Este o perioada intensa, cu un ritm alert si solicitant care va pune la incercare capacitatea corpurilor noastre de a se adapta vibrational. Practic suntem impinsi si luati pe sus ca sa intram intr-o noua lume. 
Marte in Sagetator
Ne ajuta sa ne expansionam constiinta si sa accesam un nou nivel de înțelegere a realității. Marte ne sustine sa ne formulam noi reguli si principii de viata corelate cu codurile vibrationale care vin catre noi. Ne impulsioneaza sa luam decizii etice, ferme, prin care sa ne transformam viata si sa traim intelept. Ne da curajul de a actiona independent, chiar daca conjuncturile exterioare inca nu sunt atat de favorabile pe cat ne-am dori. Este bine sa ne consultam cu ghizii sau cu persoanele intelepte, inainte de a lua decizii importante. Calatoriile pot oferi sincronicitati si revelatii pentru destinul nostru. De asemenea, inainte de a incepe un lucru, este bine sa studiem si sa analizam mai intai tabloul general al situatiei in care ne aflam. Cu cat suntem mai bine informati si cautam sa intelegem lucrurile pe un nivel superior lor, cu atat mai mult  vom avea succes in tot ceea ce facem.
 
Retrogradarea lui Marte in Sagetator: 17 aprilie- 30 iunie 2016
Marte retrograd în Săgetător, marcheaza inceputul trecerii intr-o noua lume si urcarea pe o nouă treaptă a conștiinței umane. In aceasta perioada ne vom redimensiona viata in acord cu noile frecvente si vom face transformari mai ales in acel domeniu de viata unde Marte face retrogradare in harta noastra personala.
Retrogradarea lui Marte in Sagetator ne impune sa dam filmul vietii inapoi si sa vedem ce ne-a scapat, unde s-au strecurat erori si ce trebuie corectat. Marte retrograd ne ajuta sa analizam lucrurile cu maturitate, rabdare si sa avem umilinta necesara de a recunoaste unde am gresit. Important este sa nu repetam greselile trecutului si sa ne repozitionam acolo unde am pierdut directia corecta. Se reactualizeaza ceva din trecutul nostru, acolo unde nu am dus lucrurile la bun sfarsit. E indicat sa ne revizuim principiile, regulile si sa intelegem lucrurile la un nivel mai inalt. E momentul deciziilor intelepte care sa rezolve blocajele din viata noastra si sa ne puna in mers direct.
 
Alianta cosmica a planetelor retrograde pentru pregatirea noului drum
In urmatoarele 5 luni de zile, de la sfarsitul lunii Aprilie si pana la sfarsitul lunii Septembrie, 5 planete vor fi retrograde: Jupiter, Saturn, Marte (din 17 aprilie), Pluton (din 18 aprilie) si Mercur (din 28 aprilie).                                                             
Aceasta conglomerare de planete retrograde vor oferi un filtru cosmic prin care se va trece pentru purificare si recalibrare vibrationala.
Este necesar ca la finalul acestei perioade: 
-sa fi invatat din lectiile trecutului; 
-sa corectam deviatiile si greselile pe care le facem in anumite aspecte de viata; 
-sa integram in viata noastra o viziune mai inalta asupra realitatii pe care o traim.
 
Calauza Spirituala care ne va ajuta sa parcurgem aceasta perioada cu succes!
Sursa universala care genereaza acum puterea transformarii este Sefirotul Gevurah din Arborele Vietii, un foc sfant purificator, care ne va ajuta sa distrugem formele mentale vechi, perimate, sa eliminam impuritatile din viata noastra, sa ne autocorectam si sa ne disciplinam. Acest sefir ne va aduce curajul judecatii intelepte, a discernamantului, a luarii de decizii ferme si ne va sustine sa actionam in functie de valorile universale cele mai inalte.
 
Pentru a primi cheile de conexiune cu sefirotul Gevurah si cele mai potrivite instrumente de lucru pentru a valorifica la maximum oportunitatile noastre de evolutie din aceasta perioada, va invitam luni 25 aprilie 2016, la atelierul de transformare interioara, Generatorii Ascensiunii Planetare!

Există cel puțin un plan al vieții noastre unde in aceasta perioada este absolut necesar să facem un salt evolutiv, necesar progresului nostru.
 
In functie de pozitia lui Marte, iata domeniile de viata unde este prioritar sa facem transformari pentru fiecare zodie:
Berbec: in domeniul cunoasterii si al caii spirituale;
Taur: in domeniul autotransformarii si al erosului;
Gemeni: in domeniul relatiei de cuplu si al parteneriatelor;
Rac: in domeniul muncii si al sanatatii;
Leu: in domeniul imaginii sociale, al copiilor si al creativitatii;
Fecioara: in domeniul familiei si al casei;
Balanta: in domeniul comunicarii si al acumularii de informatii;
Scorpion: in domeniul financiar;
Sagetator: in domeniul binelui personal;
Capricorn: in domeniul spiritualitatii si al relatiei cu Dumnezeu;
Varsator: in domeniul viitorului profesional si al prietenilor;
Pesti: in domeniul profesiei si al practicii spirituale;


Astrolog, Cerasella Pere

Pin It