Meditatia Universala de Luna Plina luni, 22 februarie 2016, orele 18:30-21:00


ARHETIPUL PESTILOR. 
Meditatia Universala de Luna Plina, reprezinta cel mai important moment de practica spirituala pe parcursul unei luni!

Este considerata peste tot in lume o adevarata sarbatoare spirituala pentru ca atunci, energia divina care vine catre pamant este maxima si poate fi mult mai usor de asimilat in fiinta noastra, mai ales atunci cand se mediteaza in grup.

Luna Plina in arhetipul zodiacal al Pestilor
Luna Plina ne ajuta sa asimilam natural in fiinta noastra cele mai elevate calitati ale zodiei in care se afla Soarele la momentul respectiv. Indiferent de semnul in care ne-am nascut, cu totii este necesar sa asimilam in fiinta noastra toate calitatile celorlalte semne zodiacale pentu a fi fiinte desavarsite. 
 
Semnul Pestilor aduce pe pamant vibratia iubirii neconditionate si a iubirii christice. Prin intermediul arhetipului Pestilor, natura umana este mai conectata la nevoile sufletului si la aspiratia de a se elibera de conditionarile karmice care tin inlantuit spiritul.
Este o perioada favorabila vindecarii sufletesti si echilibrarii interioare prin intermediul viselor, contemplatiei, reveriei, poeziei, muzicii, admirarii privelistilor.
Neptun, planeta care guverneaza acest semn, aduce vibratii inalte care sa permita o purificare profunda a subconstientului, astfel incat sa ne vindecam de ranile trecutului.
Este o perioada excelenta pentru contactul cu ghizii si protectorii nostri spirituali, pe care-i putem ruga sa ne ajute sa ne echilibram viata.
Luna Plina in semnul Pestilor ne ajuta sa asimilam in fiinta noastra: iubirea neconditionata, bunatatea, generozitatea, intuitia, clarvederea, accesul la subconstient, iertarea, transfigurarea, spiritualitatea, starea de umilinta si abandon, atragerea Gratiei Divine.
 
Alte aspecte benefice ale Lunii Pline
Luna Plina ne ajuta sa ne purificam subconstientul si sa ne vindecam spiritual un anumit domeniu al vietii noastre.
Fiecare moment de luna plina al anului pune lupa pe un anumit sector al vietii noastre (personal, familial, profesional, relational, financiar,etc), unde putem sa intelegem mai profund ce e bine si mai ales ceea ce nu este bine, sa constientizam erorile pe care le facem si sa descoperim solutiile cele mai potrivite pentru a ne armoniza cu acel plan al vietii!
 
Luna Plina faciliteaza mult mai usor conectarea la Ierarhia Spirituala.                                           
Daca ne confruntam cu diverse crize existentiale si cerem ajutorul divin in aceasta perioada, putem primi o sustinere speciala pentru depasirea obstacolelor cu care ne confruntam.
 
Perioada favorabila neutralizarii karmei negative.
Binecuvantand planeta in aceasta perioada, ne punem in serviciul Divinitatii pentru a transfera energie divina care sa ajute pamantul. In acest fel, datoriile noastre karmice vor incepe sa se reduca prin constientizare si serviciu devotional.
 
Energia spirituala de Luna Plina fiind la maxim, o putem folosi pentru a ne incarca energetic proiectele si obiectivele noastre, pentru ca ele sa se materializeze corect, usor si rapid.
 
Va invitam la Meditatia Universala de Luna Plina, luni, 22 februarie 2016, intre orele 18:30-21:00.
 
Cuprins:
- Luna Plina in semnul Pestilor: calitatile spirituale pe care le putem asimila;
- Purificarea subconstientului prin iertare; 
- Meditatia Universala de Luna Plina, trambulina in ascensiunea noastra spirituala;
- Ritualuri de Luna Plina: echilibrarea emotionala;
- Experimenteaza Pranic Healing, pentru a trezi vindecatorul din tine.
 
Seminarul este sustinut de catre astrolog Cerasella Pere.

Locatia, Education Point, Str. Mendeleev 7-15, sectorul 1, Bucuresti (zona Piata Romana). 
Pentru a vedea harta accesati link-ul: http://educationpoint.ro/contact/

Contributia este 80 lei.

Important! Prezenta la acest program se face pe baza confirmarii participarii cu cel putin o zi inainte de eveniment, care se va sustine cu minim 7 participanti. 
Inscrierea pe email: ceda@centruleda.ro sau tel. 0722232810
 
Meditatia Universala de Luna Plina are ca suport Meditatia Inimilor Gemene, care in trecut era transmisa doar celor mai avansati discipoli, in Tibet. Acum ea este oferita publicului larg pentru ca acesta sa aiba acces rapid la vindecarea interioara si la invataturi inalte.
“Meditatia Inimilor Gemene este un pod catre invataturi foarte inalte, un adevarat dar primit de la marii maestri!” – maestrul Choa Kok Sui
Beneficiile Meditatiei Inimilor Gemene: 
-  Reduce stresul;
-  Limpezeste gandurile si amplifica intuitia;
-  Creste multumirea, fericirea, pacea interioara si bucuria de a trai;
-  Este o forma de a servi planeta, prin intermediul binecuvantarilor;
-  Este activata forta de autovindecare;
-  Imbunatateste relatiile personale si familiale;
-  Creste forta fizica si psihica;
-  Curata, intareste chakrele si aura(iar corpul devine mai puternic si dinamic), etc.

 

 

 

Pin It