ATELIER INTERSTELAR - Eliberarea de Karma Egoului, sambata 13 februarie, 15.00-18.00

Magii cautatori de stele

In noi toti exista un mag. El vede si stie totul. Magul vede dincolo de contrarii precum lumina si intunericul, binele si raul, placerea si durerea. Tot ceea ce vede magul isi are radacinile in lumea nevazuta. Trupul si mintea pot adormi, dar magul este mereu treaz. Magul poseda secretul nemuriri.
Esenta magului este transformarea!

Calea Magului va calauzeste sa accesati libertatea Spiritului.  

Workshopul se adreseaza tuturor celor care vor sa elimine blocajele karmice negative din vietile trecute si, care vor sa intre intr-o noua viata, liberi sa evolueze cu bucurie, usurinta si miracole!

Va invitam la workshopul:

Eliberarea de Karma Egoului 

  •  Purificarea egoului cu ajutorul regresiei;
  •  Conectarea la Echipa de Sprijin Divin (ingerii,calauzele spirituale);
  •  Actualizarea Sinelui cu ajutorul Razelor Divine;
  •  Meditatia Kabbalistica de eliberare a karmei egoului. 

Trezirea Magului din noi, implica eliberarea spiritului din capcana slabiciunilor si a conditiilor de viata care nu mai rezoneaza cu modul nostru de a simti si de a fi. Precum alchimistul care stie sa transforme plumbul in aur, asa si Magul stie sa transforme slabiciunile interioare si restrictiile de viata in cele mai pretioase lucruri care exista: Iubirea si Implinirea. 

Prin Calea Magului pasim catre stelele care ne conduc la accesarea celui mai inalt potential al Spiritului nostru.

Invatam sa ne eliberam de interferentele negative care vin din karma acumulata din alte vieti sau din aceasta viata, eliberandu-ne de experientele dureroase sau frustrante. Karma nu este o pedeapsa cosmica, ci un sistem de ghidare care ne indica abaterile noastre de la ordinea universala. 

Steaua eliberarii de karma egoului 

Steaua eliberarii de karma egoului o accesam atunci cand suntem pregatiti sa fim cu adevarat vii si sa trecem de la limitarile egoului la potentialul infinit al spiritului nostru. Karma egoului apare atunci cand inconstient ne identificam cu corpul fizic si cu experientele de viata prin care am trecut, uitand cine suntem cu adevarat, uitand de planul pentru care am venit in aceasta existenta. Astfel, pierdem atat de multa energie incat uneori ne simtim avariati si blocati pe marginea autostrazii vietii noastre.

Decontaminarea si deconditionarea de karma egoului ne va ajuta sa ne accesam intregul potential spiritual pe care-l avem, facand astfel posibil sa rasara in noi o Viata noua. Fiti si voi  Magii cautatori de stele, exploratorii Erei Varsatorului, care progreseaza accelerat prin integrarea celor mai pretioase cunoasteri. 

Fiti liberi si pregatiti sa va impliniti menirea traind o viata plina de miracole! 

Fiti si voi noii exploratori ai  Erei Varsatorului care prin setea lor de evolutie cuceresc noi frontiere ale spiritului!

Seminar sustinut de catre astrolog Cerasella Pere.

Important! Prezenta la acest program se va face pe baza confirmarii participarii, la email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sau la tel. 0722 232810, cu cel putin o zi inainte de eveniment, care se va sustine cu minim 7 participanti

Locatia, Education Point, Str. Mendeleev 7-15, sectorul 1, Bucuresti (zona Piata Romana)

Pentru a vedea harta accesati link-ul: http://educationpoint.ro/contact/

Data: sambata 13 februarie 2016, orele 15:00-18:00

Contributia: 99 Lei

Pin It