Scoala Eseniana de Metafizica Q-Antica - Purificarea Personalitatii Curente prin Muncile lui Hercule II, 1-2 noiembrie

Suntem lumina pura! 

“Daca dorim sa ajutam o persoana sa se trezeasca spiritual e bine sa intelegem ca trebuie sa o facem usor si cu blandete. Fiecare personalitate este diferita, deci inainte de a incerca, trebuie sa stim cui ii spunem, cat ii spunem si cand ii spunem. Nu vom avea succes daca ne vom grabi sa trezim o persoana adormita spiritual si vom tipa la ea: Trezeste-te, am gasit adevarul si trebuie sa-l accepti chiar in acest moment! Este ca si cum trezim pe cineva din somn si ii comandam sa se trezeaca brusc, chiar in acel moment. Aceasta abordare declanseaza o reactie neplacuta. E preferabil sa va apropiati de persoana pe care vreti s-o ajutati, plini de iubire si cu blandete, spunandu-i: Trezeste-te Iubirea mea!” Daskalos

“Meditatia Vietii” face parte din programul Scolii Eseniene de Metafizica Q-Antica si va asteptam la doua cursuri exceptionale de weekend.

Curs de purificare a personalitatii curente, prin "Muncile lui Hercule"II

Misticismul Cuantic cuprinde o abordare teoretica si practici metafizice asociate, care inceara sa lege constiinta, inteligenta sau imaginea noastra mistica despre lume, de ideile mecanicii cuantice si interpretarile sale.

Adevarul Spiritual si ghidarea spirituala sunt continute in Mituri sau Parabole. Miturile ne prezinta imagini arhetipale vivide ale obstacolelor predictibile pe care le putem intalni pe calea Realizarii De Sine. Ele povestesc intr-un mod dramatic si colorat anumite semnificatii si ghidari care vor fi imprimate in mintea studentului sub forma de elementali. Acestea transced timpul si nivelul de constiiinta al omului la un moment dat. Un student al unei scoli de spiritualitate trebuie sa inteleaga aspectele teoretice ale sistemului pe care-l practica, apoi sa le puna in practica. Studentul le va rechema atunci cand va avea nevoie de ghidare in timpul incercarilor si momentelor dificile ale vietii.

Omul modern este angrenat intr-o viata foarte intensa, atat in lume cat si in familie. Vibratiile lumesti si cele spirituale se pot mixa si produce confuzie. Exista din abundenta material spiritual de studiu si de considerat, care creaza o mare confuzie si congestie teoretica. Intelegand Miturile clasice, acestea ne pot servi ca un ghid veritabil pentru a alege calea spirituala corecta.

Instructor: Dr. ir. Ion Barosan, preda stiinta calculatoarelor la Universitatea Technica din Eindhoven, Olanda si are peste 15 ani de experinenta in practicarea meditatiei, specifica Scolii Eseniene si, peste 25 de ani de cercetare si experimentare a practicii ezoterice eseniene, participand la diferite seminarii internationale dedicate invataturilor eseniene (Cipru, Germania, Italia, Olanda, Belgia).

In acest curs, prin muncile lui Hercule, continuam purificarea personalitatii curente a studentului Scolii Eseniene de Metafizica Q-Antica.

Cuprins:

1. Eliberarea de atasamente, adictii, ganduri, dorinte si emotii: Uciderea Pasarilor din Stymfalia. 
2. Furia - Uciderea Leului din Nemeea. 
3. Prinderea si imblanzirea capriorul cu coarne de aur din Ceryneea: Capriorul simbolizeaza latura egoistă din personalitatea Fiinţei Umane. 
4. Curatirea subconstientului - Curatirea Grajdurilor lui Augias;Caduceul lui Hermes.
5. Folosirea corespunzatoare a vitalitatii eterice – Kundalini.
6. Dezactivarea grupurilor de elementali - Capturarea iepelor lui Diomede. 
7. Controlul Energiei eterice in plexul solar - Aducere cingatoarei Amazoanei Hippolyte, pentru fiica lui Euristeu. 
8. Meditatii si Exercitii

Program Muncile lui Hercule II:
- Duminica: 1 noiembrie 2015; 9.30 - 18.45
- Luni: 2 noiembrie 2015; 18.30 - 21.45

Seminarul se va sustine in Bucuresti, la centrul Colocvio, str. Nicolae Caramfil nr. 27, sector 1, in spatele ambasadei Chinei din zona Herastrau.Daca veniti cu metroul, coborati la statia Aviatiei. 
Va rugam sa confirmati participarea pe email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sau la tel: 0722 232810.

Contributia financiara pentru fiecare curs este 300 lei. 
Pentru cei care au mai participat la aceste cursuri, contributia este 150 lei.

 

Pin It