SERATA RAFAEL Luna Plina in semnul Scorpionului Calea Sphinx-ului, marti 27 octombrie, 18.45-21.30

Cel care priveste in exterior viseaza, cel care priveste spre interior vegheaza.” - C. G. Jung

Luna Plina ne ajuta sa asimilam subtil calitatile arhetipului Scorpionului, pentru a ne accelera evolutia.

“Ma deschid schimbarii si transform in mine tot ceea ce ma impiedica sa renasc mai viu ca niciodata!”.

Eliberararea din karma de suferinta si accesul la calea maestrilor sunt guvernate de semnul Scorpionului. Energia plutoniana a acestui arhetip zodiacal aduce capacitatea omului de a transforma durerea in evolutie spirituala, pentru a realiza alchimia egoului necesara alinierii vietii noastre la suflet si la Vointa Divina.  

Putem spune ca accesul la Sphinx, ca simbol al maestrilor, se manifesta pe masura ce energia Kundalini se trezeste in fiinta noastra. Aceasta energie, foarte puternica si concentrata, are puterea de a arde si purifica acele aspecte inferioare  si  dorinte instinctuale care ne blocheaza evolutia. Mecanismele  de transmutare energetica sunt indispensabile unei cai spirituale. De aceea, reglarea constienta a energiei Kundalini, a energiei sexuale si a energiei spirituale ne va ajuta sa beneficiem de cel mai bun combustibil necesar motorului evolutiei noastre.

Luna Plina in semnul Scorpionului,  ne ajuta sa reflectam la tot balastul vietii care ne trage in jos, cum ar fi relatii, obiecte, obiceiuri, situatii care ne impiedica sa fim noi insine pentru a decide ceea ce este mai bine pentru noi.                      

De asemenea, acest moment de Luna Plina ne ajuta sa constientizam profund diverse aspecte legate de: blocajele emotionale din trecutul nostru, despre sexualitate, eros, bani, putere si sa analizam cum am putea sa fim mai impliniti in aceste domenii.

Coborararea in misterul fiintei noastre ne va permite sa accesam acele resurse interioare  care sa ne sustina sa renastem mai vii ca niciodata.

Luna Plina ne ajuta sa ne purificam subconstientul si sa ne vindecam spiritual un anumit domeniu al vietii noastre.

Luna Plina ne ofera cadrul subtil ideal pentru a constientiza ce blocaje interioare, ce erori sau ce slabiciuni, ne submineaza succesul intr-un anumit domeniu al vietii noastre, pentru a face corectiile necesare. Arhetipul Scorpionului este  legat de karma de agresivitate, de aceea acest moment de Luna Plina este ideal pentru a elibera din subconstientul nostru impregnarile si cordoanele energetice care ne fac sa suferim din acest motiv.

Pentru a sti care este aspectul de viata vizat de aceasta Luna Plina pentru harta astrologica personala, trimiteti pe email datele personale de nastere, inainte de 25 octombrie 2015 (ziua, luna, anul, ora nasterii si localitatea) odata cu confirmarea participarii, pentru a primi informatia personalizata in timpul intalnirii.

Conform profetiilor, in Era Varsatorului practica spirituala se va concentra in jurul momentului de Luna Plina, deoarece energia spirituala care vine catre pamant este la maxim si poate fi asimilata mult mai usor, in special atunci cand se mediteaza in grup. Luna Plina faciliteaza mult mai usor conectarea la Ierarhia Spirituala, de aceea daca cerem ajutorul divin, putem primi initieri prin care sa neutralizam karma negativa care conduce la suferinta in viata noastra.

Energia spirituala care vine catre pamant atunci cand este Luna Plina este uriasa, de aceea putem folosi la maxim aceasta forta divina pentru a incarca energetic proiectele si obiectivele noastre cu tot ceea ce au nevoie pentru a se materializa. Meditatiile de Luna Plina sunt considerate peste tot in lume adevarate sarbatori spirituale, care daruiesc persoanelor care le practica impulsionari inestimabile in evolutia lor.

Cuprins:
-Luna Plina in semnul Scorpionului: Calea Sphinx-ului;
-Ritualuri aromatice de Luna Plina;
-Om Mani Padme Hum: mantra compasiunii si a iertarii;
-Purificarea karmei de agresivitate;
-Meditatia Inimilor Gemene de Luna Plina.

Serata Rafael este dedicata unei meditatii speciale numita Meditatia Inimilor Gemene, care in trecut era transmisa doar celor mai avansati discipoli, in Tibet. Acum ea este oferita publicului larg pentru ca acesta sa aiba acces rapid la vindecarea interioara si la invataturi inalte. 

“Meditatia Inimilor Gemene este un pod catre invataturi foarte inalte, un adevarat dar primit de la marii maestri!” – maestrul Choa Kok Sui

Beneficiile Meditatiei Inimilor Gemene:
-Reduce stresul;
-Limpezeste gandurile si amplifica intuitia;
-Creste multumirea, fericirea, pacea interioara si bucuria de a trai;
-Este o forma de a servi planeta, prin intermediul binecuvantarilor;
-Este activata forta de autovindecare;
-Imbunatateste relatiile personale si familiale;
-Creste forta fizica si psihica;
-Curata, intareste chakrele si aura (iar corpul devine mai puternic si dinamic), etc. Este timpul curatirii Sinelui temporar de acele relatii, obiecte, obiceiuri, situatii, care ne impiedica sa fim noi insine, care ne conditioneaza negativ si ne limiteaza capacitatea noastra de a evolua.

Pentru a afla mai multe si pentru a impartasi acest moment special, va invitam la Serata Rafael de Luna Plina, marti, 27 octombrie 2015, orele 18:45-21:30.

Seminar sustinut de catre astrolog Cerasella Pere. 

Locatia evenimentului in Bucuresti, la centrul Colocvio, str. Nicolae Caramfil nr. 27, sector 1, in spatele ambasadei Chinei din zona Herastrau. Daca veniti cu metroul, coborati la statia Aviatiei. Va rugam sa confirmati participarea pe email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sau la tel: 0722 232810.

Contributia financiara este 50 lei.

Important! Prezenta la acest program se face pe baza confirmarii participarii cu cel putin o zi inainte de eveniment, care se va sustine cu minim 7 participanti. Locurile sunt limitate!

Pin It