SERATA RAFAEL de Luna Plina in semnul Balantei-Arta Iubirii, luni 28 septembrie

Cel care priveste in exterior viseaza, cel care priveste spre interior vegheaza.-C. G. Jung

Luna Plina, din 28 septembrie, ne ajuta sa asimilam subtil calitatile arhetipului Balantei, pentru a ne accelera evolutia.

Semnul Balantei amplifica in aceasta perioada nevoia noastra de a ne echilibra existenta sub toate aspectele ei. Simtul masurii si calea de mijloc sunt necesare pentru a trai viata in armonie si frumusete. Excesele de orice fel, legate de munca, lene, datorii, dependentele relationale, toate, dezechilibreaza mersul natural al vietii si conduc la boli si suferinta. De aceea, acest moment ne reaminteste sa ne traim viata in armonie cu ritmurile universale ale iubirii.

Energia Venusiana va amplifica in aceasta perioada aspiratia de a ne alinia la Legile Universale, care pot aduce seninatatea si intelepciunea necesare unor relatii corecte, echitabile, drepte, elegante, cu cei cu care colaboram.

Este perioada ideala pentru a ne revizui relatiile si a le adapta la nivelul de evolutie al celor implicati. De asemenea, este oportun sa reflectam la modul în care funcţionăm ca individualitate în cadrul relaţional si cum ne implinim nevoile in cadrul lor.

In relatia de cuplu este important sa creem momente speciale de romantism, care sa sustina exprimarea iubirii la nivel de arta!

Eclipsa totala care marcheaza aceasta Luna Plina indica faptul ca urmeaza o perioada de cateva luni in care este necesar sa limpezim lucrurile din viata noastra, sa eliminam anumite erori pe care le-am facut si sa facem transformari majore. Aceasta eclipsa este o energie imensa care se descarca pe Pamant si ne orienteaza in acest moment mai mult catre analiza relatiilor. Poate declansa fel de fel de crize in scopul constientizarii necesitatii unei relatii in viata noastra, aprofundarea relatiilor de la locul de munca, relatia cu noi insine, relatia cu partenerul de viata sau cu toti cei apropiati noua.

Luna Plina ne ajuta sa ne purificam subconstientul si sa ne vindecam spiritual un anumit domeniu al vietii noastre.

Luna Plina ne ofera cadrul subtil ideal pentru a constientiza ce blocaje interioare, ce erori sau slabiciuni ne submineaza succesul intr-un anumit domeniu al vietii noastre, pentru a face corectiile necesare. Arhetipul Balantei este  legat de karma relationala, de aceea, acest moment de Luna Plina este ideal pentru a elibera din subconstientul nostru toate atasamentele legate de anumite persoane sau situatii din trecut, care blocheaza dezvoltarea noastra.

Pentru a sti care este aspectul de viata vizat de catre aceasta Luna Plina, pentru harta astrologica personala, trimiteti pe email datele personale de nastere, inainte de 28 septembrie 2015 (ziua, luna, anul, ora nasterii si localitatea) odata cu confirmarea participarii, pentru a primi informatia personalizata in timpul intalnirii.

Conform profetiilor, in Era Varsatorului, practica spirituala se va concentra in jurul momentului de Luna Plina, deoarece energia spirituala care vine catre Pamant este la un maxim si poate fi asimilata mult mai usor, in special atunci cand se mediteaza in grup. Luna Plina faciliteaza mult mai usor conectarea la Ierarhia Spirituala, de aceea daca cerem ajutorul divin, putem primi initieri prin care sa neutralizam karma negativa care conduce la suferinta din viata noastra. Energia spirituala care vine catre Pamant este uriasa atunci cand ne aflam in moment de Luna Plina, de aceea putem folosi la maxim aceasta forta divina pentru a incarca energetic proiectele si obiectivele noastre cu tot ceea ce au nevoie pentru a se materializa.

Meditatiile de Luna Plina sunt considerate peste tot in lume adevarate sarbatori spirituale, care daruiesc persoanelor care le practica impulsionari inestimabile in evolutia lor.                                                             

Cuprins:

Luna Plina in semnul Balantei: armonia universala;
Ritualuri aromatice de Luna Plina;
Om Mani Padme Hum: mantra compasiunii si a iertarii;
Purificarea karmei de atasament;
Meditatia Inimilor Gemene de Luna Plina.

Serata Rafael este dedicata unei meditatii speciale numita Meditatia Inimilor Gemene, care in trecut era transmisa doar celor mai avansati discipoli, in Tibet. Acum ea este oferita publicului larg pentru ca acesta sa aiba acces rapid la vindecarea interioara si la invataturi inalte. 

“Meditatia Inimilor Gemene este un pod catre invataturi foarte inalte, un adevarat dar primit de la marii maestri!” - maestrul Choa Kok Sui

Beneficiile Meditatiei Inimilor Gemene:
-Reduce stresul;
-Limpezeste gandurile si amplifica intuitia;-
-Creste multumirea, fericirea, pacea interioara si bucuria de a trai;
-Este o forma de a servi planeta, prin intermediul binecuvantarilor;
-Este activata forta de autovindecare;
-Imbunatateste relatiile personale si familiale;
-Creste forta fizica si psihica;
-Curata, intareste chakrele si aura (iar corpul devine mai puternic si dinamic), etc. Este timpul curatirii Sinelui de acele relatii, obiecte, obiceiuri, situatii, care ne impiedica sa fim noi insine, care ne conditioneaza negativ si ne limiteaza capacitatea noastra de a evolua.

Pentru a afla mai multe si pentru a impartasi acest moment special, va invitam la Serata Rafael de Luna Plina, luni, 28 septembrie 2015, orele 18:45-21:30.

Seminar sustinut de catre astrolog Cerasella Pere. 

Locatie: Seminarul se va sustine in Bucuresti, la o adresa comunicata celor care confirma participarea pe email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sau la tel: 0722232810, www.centruleda.ro. 
Contributia dvs. este 50 lei.

Important! Prezenta la acest program se face pe baza confirmarii participarii cu cel putin o zi inainte de eveniment, care se va sustine cu minim 7 participanti.

 

Pin It