Luna Noua in energia universala a Fecioarei 13 august 2015 ora 18.30 - Vocea Perfectiunii!

Mesajul Fecioarei: sa discerni ordinea si tiparele care fundamenteaza totul, sa faci lucrurile perfect, sa descoperi in slujba carei misiuni te afli! In acest fel, vei trai compasiunea cat si reverenta fata de misterul vietii.

Darul spiritual al Lunii Noi in semnul zodiacal al Fecioarei

Luna Noua din 14 august marcheaza, inceputul cresterii pe planeta a energiei arhetipului Fecioarei. Directia de evolutie va fi de acum indreptata de la preaplinul personalitatii, specific semnului Leului, catre o transformare profunda a constiintei, care sa urmeze modele divine de puritate si perfectiune. Mercur in semn de pamant, sustine in aceasta perioada realismul pragmatic, ordinea, prioritizarea, utilitatea, siguranta existentei, atentia pentru detalii, discernamantul, planificarea, introspectia, autocontrolul.

Calea Fecioarei este orientata catre adaptabilitate si exploatarea conditiilor de viata existente, astfel incat sa treaca cu intelepciune, peste limitari si riscuri. Abordarea sa prevazatoare se bazeaza pe reprioritizarea valorilor, pe economisirea fortelor sau a mijloacelor existente, pe curatenia si repunerea in ordine a lucrurilor, astfel incat sa se ajunga la un echilibru existential. Cerinta in acest sens, este sa te centrezi obiectiv in mijlocul situatiilor de viata cu care te confrunti, pentru a le observa clar, pentru a analiza detaliile, pentru a intelege apoi, cum sa te adaptezi constructiv etapei de viata prin care treci. Succesul vine prin observare, analiza, imbunatatire, punerea in ordine a lucrurilor!

Este un moment excelent in care:
-sa ne facem ordine si curatenie in viata, ganduri, obiceiuri;
-sa ne adaptam si sa folosim cu discernamant conditiile de viata pe care le avem;
-sa ne constientizam darurile cele mai speciale si sa le folosim pentru a progresa;
-sa ne simplificam viata;
-sa ne vindecam trupul si spiritul.

Parcursa cu succes aceasta perioada, presupune mai ales sa ne constientizam talentele, resursele, abilitatile prin care putem servi devotional un ideal inalt si in acelasi timp sa ne implinim personal. Parcursa fara succes aceasta perioada este atunci cand, simtim munca precum o corvoada, truda pentru bani, rolul de subordonat umilitor in relatiile personale cheie.

Luna Noua in semnul Fecioarei ne aduce lectia spirituala: „Nu poti da nimic fara a te darui pe tine insuti. Daca nu-ti poti asuma riscul, pur si simplu esti incapabil sa oferi. James Baldwin 

Cultivarea sanatatii la Luna Noua in Fecioara

Luna Noua, care marcheaza conjunctia dintre cele doua luminarii, Soare-Luna, favorizeaza vindecarea interioara si de aceea, acum, capacitatea noastra de detoxifiere este maxima. Un program de cultivare a sanatatii pe moment de Luna Noua, face parte dintr-un stil de viata intelept, in care preventia problemelor de sanatate se realizeaza​ in cel mai bun moment, in acord cu ritmurile universale.

Luna Noua in Fecioara sustine vindecarea organismului la nivel de: intestine, pancreas, alimentatie si asimilarea alimentelor. Oricine isi va face un program de detoxifiere in acord cu vibratia Lunii Noi, isi va amplifica foarte mult eficienta de a se vindeca.

Materializarea obiectivelor cu ajutorul Lunii Noi 

Luna Noua este benefica atat in planul optimizarii sanatatii,​ cat si pentru a incepe actiuni inspirate, care sa conduca la imbunatatirea diferitelor aspecte ale vietii.

Pentru a sti care sunt domeniile de viata vizate de aceasta Luna Noua in semnul Fecioarei, referitoare la harta astrologica personala, trimite pe email datele tale de nastere, inainte de 13 august 2015 (ziua, luna anul, ora nasterii, localitatea), odata cu confirmarea participarii, pentru a primi informatia personalizata in timpul intalnirii.

Practica Spirituala in acord cu Luna Noua
Insanatosirea reala apare atunci cand ne conectam la o sursa mai inalta de energie, printr-o practica spirituala. Serata Rafael este dedicata unei meditatii speciale numita Meditatia Inimilor Gemene, care in trecut era transmisa doar celor mai avansati discipoli, in Tibet. Acum ea este oferita publicului larg, pentru ca acesta sa aiba acces rapid la vindecarea interioara si la invataturi inalte. 

“Meditatia Inimilor Gemene este un pod catre invataturi foarte inalte, un adevarat dar primit de la marii maestri!” - maestrul Choa Kok Sui

Beneficiile Meditatiei Inimilor Gemene:

-Reduce stresul;
-Limpezeste gandurile si amplifica intuitia;
-Creste multumirea, fericirea, pacea interioara si bucuria de a trai;
-E o forma de a servi paneta, prin intermediul binecuvantarilor;
-Este activata forta de autovindecare;
-Imbunatateste relatiile personale si familiale;
-Creste forta fizica si psihica;
-Curata, intareste chakrele si aura (face corpul mai puternic si dinamic).

Cuprins: 
-Semnificatii ale Lunii Noi in Fecioara, personalizate pe harta astrologica a participantilor​;
-Ritualuri aromatice pentru cultivarea sanatatii;
-Exercitii de purificare fizica si energetica;
-Respiratia pranica;
-Meditatia Inimilor Gemene pentru autovindecare si incarcarea energetica a proiectelor.

Seminar sustinut de catre astrolog Cerasella Pere.

Data: joi, 13 august 2015, orele 18:30-21:30

Adresa: CEDA, str Viitorului, nr 14, sectorul 2, Bucuresti.
Contributia este 50 lei.

Pin It