Ciclurile Universale ale Succesului - Ciclul lui Jupiter 29-30 iulie

Energia Maestrului!

"Vreau sa cunosc gandurile lui Dumnezeu...Restul nu sunt decat detalii."Albert Einstein

Evolutia noastra pe drumul eternitatii, urmeaza calea universului, a galaxiilor si a planetelor. Ciclurile astrologice fac parte din ritmurile de crestere universala si sunt indicatorii celesti de navigatie pe parcursul intregului an, care ne pot ajuta ca viata noastra sa cunoasca o bunastare noua!

Cele 7 cicluri astrologice care se desfasoara pe parcursul anului in intervale de 52 de zile, aduc la nivel planetar, o anumita configuratie energetica si informationala pe care daca o intelegem si o aplicam, putem creea in viata noastra tot ceea ce ne dorim cu bucurie, iubire si efort minim.

Ciclul lui Jupiter care se desfasoara in perioada 29 iulie - 19 septembrie, va aduce prin discernerea adevaratelor valori pe care oamenii iluminati si maestri le urmeaza, acele constientizari care sa ne conduca la succesul plenar in toate actiunile noastre!   

Ciclul universal al lui Jupiter: energia maestrului!

Ciclul universal al lui Jupiter, care se desfasoara in perioada 29 iulie-19 septembrie, aduce la nivel planetar, energiile succesului prin intelepciune, discernamant, etica, bunatatate, generozitate, mentorat, calatorii, entuziasm, cautarea noului, optimism, credinta. Perioada lui Jupiter ne poate aduce o intelegere mai profunda asupra adevarurilor vietii noastre, astfel incat sa putem lua decizii intelepte care sa ne transforme benefic viata!

Succesul in aceasta perioada poate veni prin:
- intelegerea, organizarea si sinteza informatiilor pe care le avem, pentru a avea un tablou de ansamblu si o viziune proaspata asupra situatiilor cu care ne confruntam. Intelegerea corecta a regulilor si conditiilor care aduc succesul, va conduce la un mod nou de a gandi si functiona, ceea ce va atrage oportunitati de dezvoltare;
- sa-i calauzesti pe altii sa aiba succes sau sa te duci tu sa te instruiesti la cei mai buni dintr-un domeniu;
- pentru cei care doresc sa-si imbunatateasca sau sa-si extinda activitatea, norocul surade prin extinderea contactelor sociale (mai ales cu strainatatea), prin prieteni, sfatuitori, protectori; astfel pot veni contracte si colaborari noi.
- perioada excelenta pentru a te consulta cu specialisti, experti, oameni care maiestresc un anumit domeniu de activitate pentru a te perfectiona in tot ceea ce faci; sa intri in contact cu persoane valoroase;
- sanse neasteptatate de a prospera, de ascensiune profesionala si de rezolvare a unor crize personale;
- cultivarea unei vieti echilibrate si cat mai aproapiate de natura;
- Gratia Divina este atrasa mai ales printr-o cale spirituala, care poate amplifica in fiinta noastra nivele profunde de constientizare si de trancendere a limitarilor karmice.

Succesul in plan social si personal in aceasta perioada este revelat in harta astrologica personala de catre Jupiter, in semn, case si aspecte. In acest seminar, se va analiza pentru fiecare participant, pozitia lui Jupiter in harta sa natala, pentru a constientiza potentialul, directia de evolutie, cat si lectiile spirituale pe care le are de asimilat, pentru a-si accesa puterea maestrului interior.

Prima parte a seminarului este dedicata intelegerii tabloului general social din aceasta perioada, pentru a sti care sunt cele mai potrivite directii de actiune astfel incat sa avem cat mai mult succes. Deasemenea, se vor analiza in acord cu astrograma personala cele mai eficiente modalitati de deblocare si amplificare a potentialului evolutiv in aceasta perioada.

A doua parte a seminarului, aprofundeaza legatura dintre Ciclul universal al lui Jupiter si Arborele Vietii, considerat a fi matricea Creatiei Divine Universale. Cu ajutorul sefirului Chesed care guverneaza aceasta perioada, noi vom putea accesa energii cauzale foarte inalte, prin care vom putea purifica acele seminte karmice mentale care ne franeaza in progresul nostru.

Acest sephir care simbolizeaza iubirea, compasiunea, prosperitatea, ne va ajuta sa ne alchimizam emotiile si programele mentale negative care ne activeaza suferinta si ne blocheaza cresterea. Prin lucrul spiritual cu acest sefirot, noi ne putem creste frecventa de vibratie si astfel sa putem accesa intr-un mod exceptional planul cauzal, pentru a produce vindecari si reconfigurari pozitive cu privire la evolutia noastra.

Modulul 1 miercurii, 29 iulie orele 18:30-21:30
Cuprins:
- Jupiter: cheia succesului in a-ti exprima puterea personala;
- Ciclul universal al lui Jupiter: caile succesului in viata sociala;
- Jupiter in astrograma personala: cu ce potential evolutiv ai venit;
- Lectiile spirituale necesare de invatat, pentru a accesa maestrul interior.

Modulul 2 joii, 3o iulie, orele 18:30-21:30
Cuprins:
-Arborele Vietii Kabbalistic: planul care sta la baza creatiei Universului;
-Sepfirot-ul Chesed: gloria iubirii;
-Purificarea si armonizarea sepfirot-ului Chesed in fiinta noastra;
-Ritualuri aromatice;
-Guvernatorul spiritual: arhanghelul Zadkiel;
-Meditatia de alchimie kabbalistica.

Seminar sustinut de catre astrolog Cerasella Pere.

Evenimentul se desfasoara la sediul CEDA, str Viitorului nr 14, parter, sect.2, tel. 0722 232810, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., www.centruleda.ro.

Pretul : 100 lei/modul sau 180 lei participarea la ambele module.

Important: va rugam sa confirmati din timp participarea, numar limitat la maxim 12 persoane! 

 

Pin It