Luna Noua in energia universala a Leului, miercuri 15 iulie 18.45 - 21,30

Centrarea in maretia constiintei!

Mesajul Soarelui“Cerceteaza fiecare cale cu precizie si in amanunt. Apoi pune-ti o intrebare adresata numai tie insuti. Este o intrebare pe care si-o pun oamenii batrani. Ea suna astfel: Faci oare acest drum din toata inima? Daca aceasta este o cale cu inima atunci este o cale buna si, oricat de departe ai merge, vei fi unit cu calea. Cealalta iti va irosi viata. Prima iti da putere, cealalta te secatuieste, De aceea, inainte de a porni intreaba-te: Fac oare acest drum din toata inima?"Carlos Castaneda

Darul spiritual al Lunii Noi in semnul zodiacal al Leului

Luna Noua din 16 iulie, deschide perioada din an cu cea mai mare forta energetica si vitala, puterea Soarelui fiind la maxim timp de o luna. Toate planetele reflecta lumina Soarelui, de aceea aceasta forta de aur va anima cu bucurie, stralucire, optimism, buna-dispozitie, dinamism, spirit ludic, generozitate, actiune, viata sub toate aspectele ei!

Calea Leului este calea individualizarii si a exprimarii creativitatii unice prin care fiecare fiinta poate sa straluceasca, folosindu-si calitatile cele mai inalte ale potentialul sau. Atingerea unui timp de marime si implinire maxima nu este data oricarui muritor, ci doar acelor persoane care-si concentreaza vointa intr-o directie clara si care actioneaza organizat. Motivatia cea mai profunda a Leului este sa se autorealizeze fara limitari. El are nevoia sa simta energia vitala neingradita si vrea sa o traiasca din plin, participand cu placere la marele joc al vietii. 

Principiul Leu sustine in fiinta noastra efortul autocunoasterii, a descoperirii clare a ceea ce vrem cu adevarat sa realizam. Ne ajuta sa ne centram in propriul sine, sa ne amplificam increderea in noi insine si sa avem curajul de a ne reseta dorintele. Ne va amplifica vointa naturala de ascensiune si autodezvoltare.

Nevoia interioara intensa a arhetipului Leu este: sa-si dezvolte la maxim potentialul nativ, sa fie independent, sa aiba energie vitala puternica, sa se bucure de placerile vietii.

Resursele Leului care il sustin in evolutie sunt: vointa puternica, constienta, forta vitala debordanta, creativitatea, spiritul ludic, bucuria de a trai, hobby-urile, spiritul de lider, independenta, nobletea, onoarea, doreste sa fie apreciat, ii place luxul, autocontrolul, autoritatea launtrica, autopretuirea.

Parcursa cu succes, aceasta perioada ne poate ajuta sa traim fiecare zi cu bucurie si sa initiem relatii cu persoane interesante!

Este un moment excelent in care:       
-sa fim creativi pentru a gasi solutii ingenioase la diferite probleme de viata;
-sa ne bucuram de placerile vietii;
-sa discernem cu claritate ce vrem sa facem si sa actionam planificat;
-sa fim independenti si sa avem incredere in sine;
-sa socializam si sa ne gasim mai usor aliati;
-sa ne indragostim si sa traim o experienta speciala de iubire;
-sa petrecem timp special cu copiii si sa ne descoperim copilul interior;
-sa ne centram la Sinele Divin pentru a primi calauzire;
-sa fim dinamici, activi, in acord cu ritmurile naturii.

Parcursa fara succes, aceasta perioada poate conduce la legaturi relationale abuzive, placeri necontrolate, neputinta de a te relaxa si a te juca!

Luna Noua in semnul Leului ne aduce lectia spirituala  a puterii magice a sacrificiului prin care putem transcende limitarile legate de minte si patrunde in constiinta mai larga a inteligentei universale!

Aceasta Luna Noua ne apropie de Ciclul Universal al lui Jupiter, care va incepe pe 29 iulie si care ne va pune in acord cu energiile cele mai inalte ale adevarurilor de transformare ale vietii noastre. Alinierea noastra la acest eveniment special se va prezenta in cadrul unui seminar aparte, care se va  sustine in acea perioada( 29-30 iulie 2015 M/J).

Cultivarea sanatatii la Luna Noua in Leu

Luna Noua, care marcheaza conjunctia dintre cele doua luminarii, Soare-Luna, favorizeaza vindecarea interioara si de aceea, acum, capacitatea noastra de detoxifiere este maxima. Un program de cultivare a sanatatii pe moment de Luna Noua, face parte dintr-un stil de viata intelept, in care preventia problemelor de sanatate se realizeaza​ in cel mai bun moment, in acord cu ritmurile universale.

Luna Noua in Leu sustine vindecarea organismului la nivel de: inima, sistem circulator, coloana vertebrala, administrarea oxigenului in corp. Oricine isi va face un program de detoxifiere in acord cu vibratia Lunii Noi, isi va amplifica foarte mult eficienta de a se vindeca.

Materializarea obiectivelor cu ajutorul Lunii Noi 

Luna Noua este benefica atat in planul optimizarii sanatatii,​ cat si pentru a incepe actiuni inspirate, care sa conduca la imbunatatirea diferitelor aspecte ale vietii.
Pentru a sti care sunt domeniile de viata vizate de aceasta Luna Noua in semnul Leului, referitoare la harta astrologica personala, trimite pe email datele tale de nastere, inainte de 15 iulie 2015 (ziua, luna anul, ora nasterii, localitatea), odata cu confirmarea participarii, pentru a primi informatia personalizata in timpul intalnirii.

Practica Spirituala in acord cu Luna Noua
Insanatosirea reala apare atunci cand ne conectam la o sursa mai inalta de energie, printr-o practica spirituala. Serata Rafael este dedicata unei meditatii speciale numita Meditatia Inimilor Gemene, care in trecut era transmisa doar celor mai avansati discipoli, in Tibet. Acum ea este oferita publicului larg, pentru ca acesta sa aiba acces rapid la vindecarea interioara si la invataturi inalte. 

“Meditatia Inimilor Gemene este un pod catre invataturi foarte inalte, un adevarat dar primit de la marii maestri!” - maestrul Choa Kok Sui

Beneficiile Meditatiei Inimilor Gemene:
-Reduce stresul;
-Limpezeste gandurile si amplifica intuitia;
-Creste multumirea, fericirea, pacea interioara si bucuria de a trai;
-E o forma de a servi planeta, prin intermediul binecuvantarilor;
-Este activata forta de autovindecare;
-Imbunatateste relatiile personale si familiale;
-Creste forta fizica si psihica;
-Curata, intareste chakrele si aura (face corpul mai puternic si dinamic).

Cuprins: 
-Semnificatii ale Lunii Noi in Leu, personalizate pe harta astrologica a participantilor​;
-Ritualuri aromatice pentru cultivarea sanatatii;
-Exercitii de purificare fizica si energetica;
-Respiratia pranica;
-Meditatia Inimilor Gemene pentru autovindecare si incarcarea energetica a proiectelor

Important! Prezenta la acest program se va face pe baza confirmarii participarii cu cel putin o zi inainte de eveniment, care se va sustine cu minim 7 participanti.

Seminar sustinut de catre astrolog Cerasella Pere.

Data: miercuri, 15 iulie 2015, orele 18:45-21:30  

Adresa: CEDA, str Viitorului, nr 14, sectorul 2, Bucuresti.

Pin It