Serata Rafael de Luna Noua in Pesti

Cursul universal de miracole! 

Mesajul lui Neptun:
Viata este un mister, circumstantele sunt valurile acestuia iar constiinta insasi este cheia dezlegarii lui. 

Darul spiritual al Lunii Noi in Pesti

Luna Noua in semnul Pestilor ne aduce inspiratia de a accesa o viziune mai inalta despre cum ar putea fi viata noastra daca ne-am urma idealurile si crezurile, astfel incat sa traim miracole.

Ne putem intreba in aceasta perioada: ”Ce este viitorul? Ce este trecutul? Cine suntem noi? Ce este acest fluid magic care ne inconjoara si tainuieste lucrurile pe care trebuie sa le cunoastem? Traim si murim in mijlocul minunilor.„-Napoleon Bonaparte

Darul spiritual pe care-l putem primi in aceasta luna este Gratia Divina, pe care o putem atrage atunci cand ne permitem sa visam la ceva, aducand cu ea puterea si mijloacele necesare, pentru a ne crea viata pe care o dorim. 

Este momentul sa ne facem mai mult timp pentru visare, contemplatie, reverie, poezie, muzica, admirarea privelistilor, sa ne conectam la vibratiile inalte universale, care ne vor calauzi sa recreem realitatea proprie la un nivel mult mai implinitor. Visele stau la baza materiei si ele fixeaza de fapt sinele realitatii.

Luna Noua marcheaza momentul in care energia lui Neptun, guvernatorul Pestilor, este foarte intensa. Neptun ne va ajuta sa intelegem iertarea, intelegerea, mila, compasiunea, sacrificiul personal, altruismul, idealismul si va amplifica necesitatea unei vieti spirituale active.

Este o perioada in care ne putem confrunta cu consecintele greselilor facute in trecut si e necesara intelegerea profunda a cauzelor care au condus la producerea acestora. Pot apare crize legate de lege, interdictii, inchisoare, faliment, dusmani ascunsi.

Luna Noua in semnul Pestilor ne aduce lectia spirituala. Personalitatea este doar un dop plutind pe valurile oceanului constiintei. Neptun care traieste in noi, ne inspira o viziune ideala despre cum ar putea fi lucrurile, generand in noi dorinte si aspiratii inalte. De aceea, este important ca uneori sa ne dizolvam certitudinile trecutului pentru a permite ca o noua perspectiva mai ampla a vietii noastre sa iasa la iveala.

Cultivarea sanatatii  la Luna Noua in Pesti  

Luna Noua care marcheaza conjunctia dintre cele doua luminarii Soare-Luna, favorizeaza vindecarea interioara si de aceea, acum, capacitatea noastra de detoxifiere este maxima. Un program de cultivare a sanatatii pe moment de Luna Noua, face parte dintr-un stil de viata intelept, in care preventia problemelor de sanatate se realizeaza​ in cel mai bun moment, in acord cu ritmurile universale. 

Luna Noua in Pesti sustine vindecarea organismului la nivel de: 

sistem hormonal, epifiza, picioare, talpi, toate procesele de osmoza in corp, aura. Oricine isi va face un program de detoxifiere in acord cu vibratia Lunii Noi, isi va amplifica foarte mult eficienta de a se vindeca. 

Materializarea obiectivelor cu ajutorul Lunii Noi 

Luna Noua este benefica atat in planul optimizarii sanatatii,​cat si pentru a incepe actiuni inspirate, care sa conduca la imbunatatirea diferitelor aspecte ale vietii.  

Pentru a sti care sunt domeniile de viata vizate de aceasta Luna Noua in Pesti in harta astrologica personala, trimite pe email datele tale de nastere, inainte de 18 februarie 2015 ( ziua, luna anul, ora nasterii, localitatea) odata cu confirmarea participarii, pentru a primi informatia personalizata in timpul intalnirii.

Practica Spirituala in acord cu Luna Noua                                                              
Insanatosirea reala apare atunci cand ne conectam la o sursa mai inalta de energie, printr-o practica spirituala.

Serata Rafael este dedicata unei meditatii speciale numita Meditatia Inimilor Gemene, care in trecut era transmisa doar celor mai avansati discipoli in Tibet. Acum ea este oferita publicului larg, pentru ca acesta sa aiba acces rapid la vindecarea interioara si la invataturi inalte. 

“Meditatia Inimilor Gemene este un pod catre invataturi foarte inalte, un adevarat dar primit de la marii maestri!”   -  maestrul Choa Kok Sui

Beneficiile Meditatiei Inimilor Gemene:   

- Reduce stresul;
- Limpezeste gandurile si amplifica intuitia;
- Creste multumirea, fericirea, pacea interioara si bucuria de a trai;
- Este o forma de a servi planeta, prin intermediul binecuvantarilor;
- Este activata forta de autovindecare;                                                                                 
- Imbunatateste relatiile personale si familiale;                                        
- Creste forta fizica si psihica;                                                                                      
- Curata, intareste chakrele si aura(iar corpul devine mai puternic si dinamic), etc.

Cuprins:                                                                                                                     
 - 
Semnificatii ale Lunii Noi in semnul Pestilor ​si personalizare pentru participanti;​
 - Ritualuri aromatice pentru cultivarea sanatatii;
 - Exercitii de purificare fizica si energetica;
 - Respiratia pranica;
 - Meditatia Inimilor Gemene pentru autovindecare si incarcarea energetica a proiectelor     

Pentru a afla mai multe si pentru a impartasi acest moment special, va invitam la Serata Rafael de Luna noua, miercuri, 18 februarie 2015, orele 18:45 - 21:00.

Seminar sustinut de catre astrolog Cerasella Pere, la sediul CEDA, str. Viitorului nr. 14, parter, sect. 2, Bucuresti, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., tel: 0722232810, 0728101860.  

Participarea este 50 lei.         

Important! Prezenta la acest program se face pe baza confirmarii participarii cu cel putin o zi inainte de eveniment, care se va sustine cu minim 7 participanti.

 

Pin It