Initiere in bazele Astrologiei, 29 - 30 octombrie si 3 noiembrie 2014

Acest curs de astrologie se adreseaza atat pasionatilor de astrologie aflati la inceput de drum care rezoneaza cu dimensiunea spirituala a vietii, cat si celor care doresc sa-si sistematizeze cunostintele pe care le au deja in acest domeniu si sunt in plin proces de autocunoastere. Este un curs de initiere si in cadrul caruia vom parcurge impreuna ABC-ul acestei stiinte extraordinare. 

Ceea ce va propune acest curs este sa arate ce inseamna cu adevarat astrologia si valoarea ei practica in viata de zi cu zi, cum sa folosim astrologia pentru a ne intelege mai bine pe noi insine cat si evenimentele din viata noastra.

Pentru unii oameni, astrologia inseamna“prezicerea viitorului” si horoscopul din mass-media. Ceea ce multi nu stiu, este faptul ca astrologia este in realitate, o stiinta cosmica bazata pe astronomie si psihologie si ca rolul ei este sa ne ajute sa ne cunoastem in profunzime fiinta.
Astrologia se fundamenteaza pe observatii milenare cu privire la arhetipurile spirituale, principiile energetice si domeniile lor de manifestare in Univers si in existenta noastra. De aceea acest curs va cuprinde 2 module. In primul, vor fi studiate semnele zodiacale, planetele, casele si aspectele dintre ele, iar in al 2-lea vor fi studiate ascedentul, descedentul, mijlocul cerului, fundul cerului, etc, studii de caz pe astrogramele natale ale participantilor.

Cuprins Modulul 1 

Lectia 1 : Cele 12 porti cosmice
Semnele zodiacale. Sa intelegem cele 12 profiluri de personalitate. Calitatile zodiilor: cardinal, fix, mutabiil.Ce este si ce nu este astrologia? Introducere in istoria astrologiei.Ramurile astrologiei.

Lectia 2: Planetele Sistemului Solar  
Ciclurile planetelor, clasificarea planetelor. Energiile planetelor si energiile din interiorul nostru. Demnitatile planetelor. Planetele traditionale. Planetele transpersonale care influenteaza subconstientului colectiv si individual..Cele 4 elemente: foc, pamant, aer, apa.

Lectia 3: Casele Astrologice
Aspectele dintre planete: conjunctia, trigonul, sextilul, cuadratura si opozitia. Casele astrologice si domeniile de viata.Sinteza cunostintelor. Exercitii de interpretare. Cheile transformarii personale din astrograma.

La finalul cursului de Initiere in bazele Astrologiei, veti cunoaste simbolurile folosite in astrologie, precum si termenii importanti, veti intelege ce este o astrograma si cum se interpreteaza, veti sti sa folositi cheile astrogramei personale pentru a va autoperfectiona continuu.
Modulul I cuprinde 3 lectii, a cate 3 ore si se va desfasura in timpul saptamanii, intre orele 18:30-21:30.
Pret modul: 270 lei

Cursul este sustinut de Cerasella Pere, astrolog, in zilele de 29-30 octombrie si 3 noiembrie 2014, la sediul CEDA, str Viitorului nr 14, sect.2. tel. 0728 101854, 0728 101860.    

Inscrierile se fac la email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..                     

 

Pin It