Ciclul astrologic kabbalistic al lui Venus, 15 - 16 octombrie 2014

Ciclurile kabbalistice reprezinta o invitatie de a aborda activ informatia astrologica pe tot parcursul anului, pentru a ne integra armonios in evolutia ordinii cosmice.  
Intelegerea si constientizarea ritmurilor cosmice este un instrument foarte valoros pentru cei care urmaresc sa-si asume responsabilitatea de a-si modela propria realitate!

Fiecare ciclu kabbalistic reprezinta un modul energetic dintr-o retea de tipare cosmice, care vine cu o anumita informatie, structurata pe anumite prioritati. Daca accesam semnificatiile fiecarui ciclu kabbalistic si le corelam cu propria harta natala astrologica, atunci suntem inspirati sa facem alegeri intelepte pentru a ne imbunatati toate posibilitatile oferite de viata.

Ciclul Kabbalistic al lui Venus ne ajuta sa depasim aparentele legilor sociale si sa incercam aproprierea de Legile Universale, de realizarea armoniei prin dezvoltarea frumosului si a artei, prin colaborare si intelegere intre oameni.

Ne ajuta sa intelegem ceea ce prezenta Krishna acum multe mii de ani in urma, cand definea Lumea Fizica ca fiind Maya (iluzie) in opozitie cu Lumea Spirituala, care reprezinta adevarata realitate universala. Lumea Fizica este definita de existenta polaritatilor (bine-rau, frumos-urat, plus-minus) si de aceea apare aici necesitatea realizarii spiritului justitiei, atat cat au reusit oamenii sa-l inteleaga prin descifrarea Legilor Universale si transpunerea lor in coduri de legi, incepand cu codul lui Hammurabi, cu legile lui Manu, continuand cu legile lui Solomon si ale Codului Roman, cel care a stat la baza legislatiei moderne.

Venus- energia dragostei, ne va ajuta in acest ciclu kabbalistic sa cream parteneriate puternice si de asemenea sa generam armonie si frumusete in mediul in care traim. In relatiile de cuplu, se va amplifica nevoia de romantism dar pot apare si reactii dure in cazul in care exista necesitatea unor schimbari radicale. (Venus in opozitie cu Uranus si in cuadratura cu Pluton)

Venus, in aceasta perioada va forma si o conjunctie cu Nodul Nord- Sensul vietii, ceea ce va marca inceputul unui ciclu legat de relatii sentimentale cu o incarcatura speciala care sa ne apropie de menirea pe care o avem in aceasta viata.

Descopera in ciclul kabbalistic al lui Venus ca in loc sa traiesti preziceri sa-ti creezi profetii!

Cuprins:

-Descrierea ciclului kabbalistic al lui Venus;  
-Modalitati de sincronizare cu ciclul kabbalistic al lui Venus, social si  personal;
-Arborele vietii kabbalistic: planul care sta la baza creatiei Universului;
-Sephirot-ul Netzach: puterea iubirii
-Purificarea si armonizarea sephirot-ului Netzach in fiinta noastra;
-Alchimia interioara;
-Guvernatorul spiritual: arhanghelul Haniel, cel care aduce Gratia lui Dumenzeu;
-Meditatia Kabbalistica “ Eu Sunt”.

Prezinta astrolog Cerasella Pere.

Seminarul va fi sustinut in doua zile cu urmatorul orar:
Miercuri 15 octombrie 2014,  orele 18.30 - 21.30
Joi         16 octombrie 2014,  orele 18.30 - 21.30

Costul intregului seminar este 200 lei si va avea loc la sediul CEDA, str. Viitorului nr. 14, sect. 2, Bucuresti.

Inscrierile se pot face la numerele de telefon: 0728101854 / 0728101860 sau la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. pana la data de 13.10.2014.

Pin It