Serata Rafael de Luna Noua - Arta de a trai in semnul Balantei, 24 septembrie 2014

Luna Noua in semnul Balantei, aduce semnul celest al inceputului nevoii noastre de a ne echilibra existenta sub toate aspectele ei. Pragmatismului si devotiunii fata de munca, aduse de principiul Fecioarei, li se vor alatura aspiratia de a ne trai viata la nivel de arta, astfel incat sa exprimam tot ce e mai frumos din fiinta noastra.

 Un suflu nou va patrunde acum in relatiile interumane, in care aspiratia de echitate, justitie, eleganta, fair-play, colaborare, vor incepe sa se exprime profund in schimburile sociale. Implinirea prin iubire, arta, cultura, vor colora alaturi de paleta maiestuoasa a toamnei, tabloul general al acestei luni.

Luna Noua care marcheaza conjunctia dintre cele doua luminarii Soare-Luna, favorizeaza vindecarea interioara, deoarece acum capacitatea noastra de detoxifiere este maxima. Un program de cultivare a sanatatii pe moment de Luna Noua, face parte dintr-un stil de viata intelept, in care preventia problemelor de sanatate se face in cel mai bun moment, in acord cu ritmurile universale.   

Luna Noua in Balanta sustine vindecarea organismului mai ales la nivelul rinichilor, a vezicii urinare, a coloanei vertebrale lombare, a pancreasului, a sistemului endocrin. Oricine isi va face un program de detoxifiere in acord cu vibratia Lunii Noi, isi va amplifica foarte mult eficienta de a se vindeca.

Luna Noua este benefica atat in planul optimizarii sanatatii cat si pentru a incepe actiuni inspirate, care sa-ti imbunatateasca diferite aspecte ale vietii. Pentru a sti care sunt domeniile de viata vizate de aceasta Luna Noua in Balanta pentru harta astrologica personala, trimite pe email datele tale de nastere, inainte de 24 septembrie ( ziua, luna, anul, ora nasterii, localitatea) odata cu confirmarea participarii, pentru a primi informatia personalizata in timpul intalnirii.

Insanatosirea reala apare atunci cand ne conectam la o sursa mai inalta de energie, printr-o practica spirituala. Serata Rafael este dedicata unei meditatii speciale numita Meditatia Inimilor Gemene, care in trecut era transmisa doar celor mai avansati discipoli in Tibet. Acum ea este oferita publicului larg, pentru ca acesta sa aiba acces rapid la vindecarea interioara si la invataturi inalte.

“Meditatia Inimilor Gemene este un pod catre invataturi foarte inalte, un adevarat dar primit de la marii maestri!”  - maestrul Choa Kok Sui

Beneficiile Meditatiei Inimilor Gemene:                                                                    

- Reduce stresul;  
- Limpezeste gandurile si amplifica intuitia;
- Creste multumirea, fericirea, pacea interioara si bucuria de a trai;  
- Aceasta meditatie e o forma de a servi planeta, prin intermediul binecuvantarilor;
- Este activata forta de autovindecare;
- Imbunatateste relatiile personale si  familiale;  
- Creste forta fizica si psihica;       
- Curata, intareste chakrele si aura (face corpul mai puternic si dinamic).  

Cuprins:                                                                                                                      

 Sensuri si semnificatii ale Lunii Noi in semnul Balantei
 Remedii cu uleiuri esentiale: lavanda, ienuparul, iasomia                                                           
 Exercitii de purificare fizica si energetica                                                                          
 Respiratia pranica                                                                                            
 Meditatia Inimilor Gemene cu autovindecare                                                                                           

Important! Participarea la acest program se va face pe baza confirmarii participarii cu cel putin o zi inainte de eveniment, care se va sustine cu minim 7 participanti. Pentru inscriere va rugam sa trimiteti mesaj cu datele la email:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Evenimentul este sustinut de Cerasella Pere si va avea loc miercuri, 24 septembrie 2014, intre orele 18:30-20:30 la sediul CEDA, str Viitorului, nr 14, sect.2.                                        

Participarea este 50 lei.

Pin It