Sunteti chemati la o calatorie de suflet in spatii sacre aflate in muntii  Romaniei, intr-un moment de mare sarbatoare cosmica.
Veniti sa celebram solstitiul de iarna in Muntii Orastiei, la Sarmizegetusa si sarbatoarea Nasterii Domnului intr-un loc de basm din Muntii Banatului, mai exact in Semenic, pe malul lacului Gozna, intr-o frumoasa pensiune aflata intr-o padure de conifere, bucurandu-ne de traditiile si bucatele locale, asteptandu-l pe Mos Craciun in fata unui semineu de poveste​. 

Prima parte a excursiei ne aduce in Muntii Orastiei, in perioada 20-24​ ​decembrie​, un moment extrem de special, un adevarat portal cosmic. 
Cazarea se va face la pensiunea Cotiso, un loc minunat, precum casa bunici​lor​, cu o atmosfera primitoare, unde mancarea este delicioasa, cu ingrediente cultivate intr-o zona​ inca​ neatinsa de poluare, pregatita in fiecare zi, cu multa iubire, special pt.noi​. ​Vom fi intr-un ​spatiu de basm c​are​ iti hraneste mintea, corpul si sufletul, in timp ce inima ​ti se deschide ​catre Univers.
Se vor vizita cetatea dacica de la Costesti– Cetatea lui BurebistaSarmizegetusa - cel mai important centru religios si politic al Dacilor, Cetatea Fetele Albe - loc​ul de initiere al preoteselor dacice, Manastirea Prislop. Cine doreste are posibilitatea sa ia parte la o experienta inedita, sa doarma o noapte intr-o sura cu fan, o noapte in care vom asculta legende admirabile,​ provenite din negura timpurilor,​ dar si o istorie adevarata, spusa de catre prietenul nostru, istoricul Dan Oltean.

Cea de-a doua parte a excursiei se desfasoara in Muntii Banatului, in perioada 24-28 decembrie, unde vom fi martorii traditiilor si obiceiurilor de Craciun din frumoasele sate banatene aflate pe Muntele Semenic:​ Garana, Brebu, Valiug, etc., participand la evenimentele si festivitatile din zona, acordand  ​insa ​timp si drumetiilor.

 

Harta Comorilor in timpul Solstitiului de Iarna si a rarisimei Conjunctii Royale Saturn-Jupiter, 19 - 22 decembrie 2020

 Intr-un moment de mare sarbatoare cosmica, celebram Solstitiul de Iarna in Muntii Orastiei, la Sarmizegetusa Regia, atunci cand portile cerului sunt deschise si lansam in Univers proiectele noastre pentru noul an, o harta, intr-un cadru magic, de sarbatoare, in jurul unui mare foc alchimic, in spatiul sacru din muntii  Romaniei. Unicitatea acestui moment este data si de Conjunctia Royala Saturn-Jupiter care poate fi observata pe cer ca si o noua venire a "Stelei de Craciun de la Bethleem"!