Ciclul Kabbalistic al Lunii 22 februarie - 15 aprilie

Laboratorul de renastere 

Ciclurile kabbalistice permit accesul la intelegerea ordinii cosmice si la sincronizarea cu ritmurile de crestere universala prin conexiunea lor inalta la Matricea Creatiei Divine din Arborele Vietii Kabbalistic. Astfel, ne putem modela evolutia intr-un mod inspirat si rapid.

Cele 7 cicluri kabbalistice, care dureaza fiecare 52 de zile, reprezinta o retea de tipare cosmice, care aduc in viata planetei si a noastra o anumita configuratie energetica si informationala. Daca constientizam semnificatiile fiecarui ciclu kabbalistic si directiile pe care acesta le traseaza subtil in spatiul in care traim, putem discerne cu intelepciune care sunt prioritatile noastre in acea perioada, pentru a fi cat mai eficienti.

Ciclul astrologic kabbalistic al Lunii

Marcheaza trecerea de la perioada actiunii din Ciclul Soarelui la perioada reflectiei, analizei, constientizarii fructelor care au rezultat din deciziile noastre, pentru a face corectiile necesare, pentru a ne adapta la noile conditii de viata si pentru a indrepta lucrurile pe fagasul corect.

Luna este simbolul creativitatii si al gestatiei, de aceea este o perioada in care ne putem lasa libera imaginatia sa calatoreasca pana cand va ajunge la acele intuitii fulgeratoare care sa ne transforme viata. Luna, in acord cu fluxurile si refluxurile sale va sustine procesele profunde de purificare fizica, cat si de regenerare sufleteasca, pentru a ne pregati sa dam un nou start vietii noastre in ciclul urmator, ciclul lui Marte.

Sephirot-ul Yesod, guvernatorul divin al aceastei perioade, aduce lumina asupra fundatiei muncii noastre de-o viata. El ne reveleaza  lucrurile din trecutul noastru pe care inca le purtam cu noi in subconstient, ne transmite perfect, din sferele inalte, potentialul de viitor cu ajutorul caruia am putea sa ne recreem lumea noastra si pe noi. Yesod pune reflectorul asupra emotiilor reprimate, a impulsurilor ascunse si a complexelor care ne influenteaza comportamentul negativ fara ca noi sa stim. Acest sephir ne va permite in aceasta perioada sa devenim constienti de aceste blocaje, sa le eliberam din fiinta noastra astfel incat energiile noastre sa lucreze armonios pentru a trai ca fiinte complete.

Rolul acestui sephir este sa ne ajute sa ne eliberam din conditionarile personalitatii noastre astfel incat sa devenim  caractere libere, prin care sufletul sa se poata manifesta!

Protectorul divin al acestui sephirot este Arhanghelul Gabriel,  arhanghelul adevarului si datatorul puterilor vederii, care ne va sustine in aceasta perioada sa ne insanatosim si sa ne  echilibram emotional.

Ciclul astrologic kabbalistic al Lunii, ne invita sa fim jucatori activi in crearea propriei realitati. In acest fel ne putem armoniza la fluxul de crestere universala. Misiunea lui este sa ne sprijine: ca in loc sa traim preziceri sa ne creem propriile profetii!

Cuprins:

-Descrierea ciclului kabbalistic al Lunii; 
-Modalitati de sincronizare la acest ciclu, pe nivel social si personal;
-Arborele Vietii Kabbalistic: planul care sta la baza creatiei Universului;
-Sephirot-ul Yesod: viziunea fundatiei vietii;
-Purificarea si armonizarea sephirot-ului Yesod in fiinta noastra; 
-Alchimia interioara;
-Guvernatorul spiritual: arhanghelul Gabriel, Puterea lui Dumnezeu;
-Meditatia Kabbalistica “ Eu Sunt”;
-Realizarile spirituale in ciclul kabbalistic al Luniii: accesul la misterele energiilor lunare, accesul la Biblioteca Akashica, viziunea masinariei Universului, studiul viselor, dezvoltare psihica constienta.

Seminar sustinut de catre astrolog Cerasella Pere.                                                                  

Evenimentul va avea loc in zilele de 23 si 24 februarie 2015,  orele 18:30 - 21:30, la sediul CEDA, str Viitorului nr 14, parter, sect.2, tel. 0722 232810; 0728 101860, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., www.centruleda.ro 

 

 

Pin It