Serata Rafael de Luna Plina in semnul Varsatorului, 4 februarie 2015

Liberul acces la bogatiile Universului!
Luna Plina ne ajuta sa asimilam subtil calitatile arhetipului Varsatorului pentru a ne accelera evolutia.

Semnul Varsatorului creeaza puntea de legatura dintre Pamant si Cer. Acest semn echilibreaza mintea cu inima, conferind accesul la o viziune inalta, de ansamblu, a momentului de viata in care ne aflam. Acest semn ne invata libertatea de a deveni proprii nostri stapani si de aceea  este momentul progresului, al schimbarilor radicale in destinul nostru.

Uranus, planeta care guverneaza acest semn aduce puterea de a ne constientiza viitorul, de a ne stabili obiectivele intr-un mod inspirat, astfel incat sa nu ne mai conformam limitarilor trecutului. Dezvoltarea relatiilor  interumane, mai ales cu persoane care au idealuri asemanatoare sau identice, vor sustine forta de materializare a aspiratiilor noastre.

Luna Plina ne ajuta sa ne purificam subconstientul si sa ne vindecam spiritual un anumit domeniu al vietii noastre.

Fiecare persoana are de invatat si de desavarsit anumite lectii de viata in toate aspectele vietii. Fiecare luna plina a anului este un moment special care ne poate revela cheile intelepciunii prin care noi putem corecta anumite erori pe care le facem si deasemenea sa cunoastem ceea ce avem de facut pentru a progresa intr-un anumit aspect al vietii: individual, familial, profesional, relational, financiar, etc.

Luna Plina ne sustine sa constientizam profund un anumit domeniu de viata.

Luna Plina ne ofera acces la informatiile din subconstientul nostru, astfel incat sa percepem clar care sunt slabiciunile pe care le avem si care ne submineaza succesul intr-un anumit domeniu al vietii noastre.

Pentru a sti care este aspectul de viata vizat de aceasta Luna Plina, pentru harta astrologica personala, trimiteti pe email datele personale de nastere, inainte de 4 februarie 2015( ziua, luna, anul, ora nasterii si localitatea) odata cu confirmarea participarii, pentru a primi informatia personalizata in timpul intalnirii.

Luna Plina faciliteaza mult mai usor conectarea la Ierarhia Spirituala, de aceea daca cerem ajutorul divin, putem primi initieri prin care sa putem neutraliza karma negativa care conduce la suferinta din viata noastra.

Energia spirituala care vine catre pamant atunci cand este Luna Plina este uriasa, de aceea noi putem folosi la maxim aceasta forta divina pentru a incarca energetic proiectele si obiectivele noastre cu tot ceea ce au nevoie pentru a se materializa.

Conform profetiilor, in Era Varsatorului practica spirituala se va concentra in jurul momentului de Luna Plina, deoarece energia spirituala care vine catre pamant este la maxim si poate fi asimilata mult mai usor, in special atunci cand se mediteaza in grup. Meditatiile de Luna Plina sunt considerate peste tot in lume adevarate sarbatori spirituale si care daruiesc persoanelor care le practica, impulsionari inestimabile in evolutia lor. 

Cuprins:

- Luna Plina in semnul Varsatorului: liberul acces la bogatiile Universului;
- Ritualuri aromatice de Luna Plina;                                                                                           
- Om Mani Padme Hum: mantra compasiunii si a iertarii;
- Purificarea karmei de cunoastere;
- Meditatia Inimilor Gemene de Luna Plina. 

Serata Rafael este dedicata unei meditatii speciale numita Meditatia Inimilor Gemene, care in trecut era transmisa doar celor mai avansati discipoli, in Tibet. Acum ea este oferita publicului larg pentru ca acesta sa aiba acces rapid la vindecarea interioara si la invataturi inalte. 

“Meditatia Inimilor Gemene este un pod catre invataturi foarte inalte, un adevarat dar primit de la marii maestri!” - maestrul Choa Kok Sui

Beneficiile Meditatiei Inimilor Gemene: 

- Reduce stresul;
- Limpezeste gandurile si amplifica intuitia;
- Creste multumirea, fericirea, pacea interioara si bucuria de a trai;
- Este o forma de a servi planeta, prin intermediul binecuvantarilor;
- Este activata forta de autovindecare;                                                                                 
- Imbunatateste relatiile personale si familiale;                                        
- Creste forta fizica si psihica;                                                                                      
- Curata, intareste chakrele si aura (iar corpul devine mai puternic si dinamic), etc. Este timpul curatirii Sinelui de acele relatii, obiecte, obiceiuri, situatii, care ne impiedica sa fim noi insine, care ne conditioneaza negativ si ne limiteaza capacitatea noastra de a evolua.        

Pentru a afla mai multe si pentru a impartasi acest moment special, va invitam la Serata Rafael de Luna Plina, miercuri, 4 februarie 2015, orele 18:45 - 21:00.

Seminar sustinut de catre astrolog Cerasella Pere la sediul CEDA, str. Viitorului nr. 14, parter, sect. 2, Bucuresti.      

 

Pin It