Serata Rafael de Luna Noua - Puterea renasterii! - Eclipsa de Soare in semnul Scorpionului, 22 octombrie 2014

Luna Noua in semnul Scorpionului, aduce o energie concentrata si puternica pentru a incepe un proces de purificare a​l​ fiintei noastre de tot ceea ce nu este autentic, de tot balastul acumulat in toate aspectele vietii noastre care ne trage in jos si nu ne mai reprezinta! Luna Noua in Scorpion este un moment de transformare profunda in aspectele legate de autocunoastere, purificare si vindecare interioara, sexualitate, putere, bani, relatii profunde.


Este timpul curatirii Sinelui de acele relatii, obiecte, obiceiuri, situatii, care ne impiedica sa fim noi insine, care ne conditioneaza negativ si ne limiteaza capacitatea noastra de a evolua.

De aceea este momentul onestitatii, al curajului de a-ti recunoste slabiciunile si lipsurile, iar daca ele nu te mai reprezinta, sa te dedici cu toata fiinta ta transformarii acelor aspecte care te tin captiv in roata timpului, a conditionarilor si a karmei.
Suferinta onesta este mai energizan​t​a decat lipsa de sinceritate  nascuta deseori din incercarea de a apara ceea ce tinde evident sa moara.”Totul e perfect”, nu ne v​om​ mai putea amagi ca totul este in regula in viata noastra, pentru ca harul pe care este necesar sa-l dobandim nu e ​"​normalitatea​"​, ci existenta deplina.

Inapoi spre mister, este motto-ul acestei luni. Renuntarea la falsele motive de siguranta din recuzita lumii exterioare​:​ partener, cariera, haine, casa, …., ne va ajuta sa coboram in adancurile uneori stranii ale fiintei noastre, pentru a gasi acele resursele interioare care ne vor ajuta sa ascensionam catre o adevarata renastere a fiintei noastre.

* Eclipsa de Soare din 24 octombrie 2014 are loc in faza de Luna Noua in Scorpion ( Soarele in Scorpion in  conjunctie cu Luna in Scorpion )  gradul 0: 25 in apropierea Nodului Nord Lunar in Balanta  gradul 19:21, este o eclipsa ce poate aduce oportunitati imense pentru a ne tranforma destinul si viitorul nostru.*

In astrologie, eclipsele de Soare sunt configuratii astrale foarte puternice, ce anunta schimbari si noi cicluri evolutive atat la nivel social cat si personal. O eclipsa de Soare zguduie, dizloca, destabilizeaza vechea ordine si actioneaza ca un portal de trecere intre vechi si nou.
Pentru unii influenta eclipsei poate fi subtila, in timp ce pentru altii poate fi un moment de rascruce deosebit de intens, ce va provoca schimbari de directie in viata, stiri neasteptate, surprize de tot felul.

Eclipsa de Soare deschide o cale noua in viata ​personal​a. Alegerea este ​a fiecaruia​,​ daca se opune acestei schimbari ramanand in situatiile obisnuite si frustrante de viata, sau daca are curajul sa-si asume o cale a transformarii si a iluminarii.
Schimbarile radicale care fac parte din efectele acestei Eclipse de Soare, depind foarte mult de harta natala a fiecaruia. Casa astrologica energizata de eclipsa va fi un “memento mori”  catre ceva nou, adica va indica ​faptul ​ca ceva se va termina intr-un anumit domeniu al vietii noastre si ca din acel moment va incepe un proces de renastere.

Luna Noua care marcheaza conjunctia dintre cele doua luminarii Soare-Luna, favorizeaza vindecarea interioara si de aceea acum capacitatea noastra de detoxifiere este maxima. Un program de cultivare a sanatatii pe moment de Luna Noua, face parte dintr-un stil de viata intelept, in care preventia problemelor de sanatate se face in cel mai bun moment, in acord cu ritmurile universale.
Luna Noua in ​Scorpion​  sustine vindecarea organismului mai ales la nivelul organelor sexuale, rinichilor, cancerului, tumorilor, disfunctiilor de metabolism.Oricine isi va face un program de detoxifiere in acord cu vibratia Lunii Noi, isi va amplifica foarte mult eficienta de a se vindeca.
Luna Noua este benefica atat in planul optimizarii sanatatii cat si pentru a incepe actiuni inspirate, care sa-ti imbunatateasca diferite aspecte ale vietii.
Pentru a sti care sunt domeniile de viata vizate de aceasta Luna Noua in Scorpion si mai ales de aceasta Eclipsa de Soare, pentru harta astrologica personala, trimite pe email datele tale de nastere, inainte de 22 octombrie ( ziua, luna anul, ora nasterii, localitatea) odata cu confirmarea participarii, pentru a primi informatia personalizata in timpul intalnirii.*


Insanatosirea reala apare atunci cand ne conectam la o sursa mai inalta de energie, printr-o practica spirituala. Serata Rafael este dedicata unei meditatii speciale numita Meditatia Inimilor Gemene, care in trecut era transmisa doar celor mai avansati discipoli in Tibet. Acum ea este oferita publicului larg, pentru ca acesta sa aiba acces rapid la vindecarea interioara si la invataturi inalte.
“Meditatia Inimilor Gemene este un pod catre invataturi foarte inalte, un adevarat dar primit de la marii maestri!”      - maestrul Choa Kok Sui
Beneficiile Meditatiei Inimilor Gemene:
-       Reduce stresul;
-       Limpezeste gandurile si amplifica intuitia;
-       Creste multumirea, fericirea, pacea interioara si  bucuria de a trai;
-       E o forma de a servi paneta, prin intermediul binecuvantarilor;
-       Este activata forta de autovindecare;
-       Imbunatateste relatiile personale si familiale;
-       Creste forta fizica si psihica;
-       Curata, intareste chakrele si aura (face corpul mai puternic si dinamic). Etc …

Cuprins:
-        Sensuri si semnificatii ale Lunii Noi in semnul Scorpionului
-        Remedii cu uleiuri esentiale: tamaie, ylang-ylang, patchouli, neroli​, 33 de plante​ 
-        Exercitii de purificare fizica si energetica
-        Respiratia pranica
-        Meditatia Inimilor Gemene​, cu autovindecare

Evenimentul este sustinut de Cerasella Pere, astrolog, si va avea loc miercuri, 22 octombrie 2014, intre orele 18:30-20:30 la sediul CEDA, str Viitorului, nr 14, sect.2. tel. 0728 101854, 0728 101860.                               

Puterea renasterii: vom fi mai vii ca niciodata!

Pin It