Luna Noua in Sagetator - la rascruce de drumuri - 29 noiembrie 2016 14:18

Luna Noua este mesagerul ceresc al noilor inceputuri.

Luna Noua ne provoaca sa gasim o noua abordare a unei probleme sau a unui domeniu de viata; ne aduce posibilitatea sa ne eliberam de toate conceptiile invechite si de tot ceea ce este perimat; ne ajuta sa privim dincolo de convingerile noastre vechi, ca sa descoperim ceva nou despre noi si univers.

Luna Noua este cel mai bun moment sa semanam intentia schimbarii si sa incepem un nou ciclu evolutiv, in acord cu vibratia semnului in care se afla! 

Luna Noua in Sagetator: 29 noiembrie 2016, 14:18. Este timpul sa alegi ce fel de poveste vrei sa traiesti in urmatorul an.

Calea Sagetatorului este indreptata catre cercetare spirituala, studiu, adevar, optimism, speranta, bucurie, calatorie. Aceasta Luna Noua in Sagetator ne ofera o noua intelegere inspirata, o noua poveste despre locul nostru in Univers.

Luna Noua in Sagetator favorizeaza cautarea adevarului printr-o minte deschisa si conectata la cunostiinte superioare si idealuri inalte. Este o energie de foc ce ne induce entuziasm pentru a actiona direct, hotarat, principial, insa este necesar sa o folosim cu prudenta si diplomatie.

Scopul acestei Lunatii in Sagetator este sa ne ajute sa ne conectam la intelepciunea Divinitatii, astfel incat sa accesam o viziune cat mai inalta a viitorului spre care ne indreptam.

Configuratia cosmica a Lunii Noi 

Cuadratura dintre Luna Noua in Sagetator, cu Nodul Sud in Pesti si Nodul Nord in Fecioara.
Amplifica instabilitatea, tensiunea, nerabdarea, nevoia de schimbare si sadeste in noi dorinta imperioasa de a avea conditii mai bune de existenta. Anul 2016, este anul sfârșitului unui ciclu de noua ani, de aceea este important sa reflectam profund la trecut si sa ne pregatim sa intram constienti de prioritatile noastre, intr-un nou ciclu evolutiv.

Aceasta Luna Noua in Sagetator este guvernata de Jupiter, planeta norocului si a expansiunii.

Jupiter in Balanta in casa a VII-a acum, ne stimuleaza sa analizam cu atentie toate detaliile in bine sau in rau din relatiile de cuplu sau de parteneriat pentru a vedea cat de corect, principial, echilibrat, functioneaza lucrurile in cadrul acestora.

Luna Noua in Sagetator cade la punctul de mijloc (indoire) al axei nodale a Lunii. Este echivalentul astrologic al unei intersecții. Este timpul sa alegem cum iesim din intersectie, spre trecut (Nodul Sud) sau spre viitor (Nodul Nord). Daca alegem viitorul, atunci este necesar sa ne focalizam pe el si sa ne eliberam de poverile trecutului care nu ne mai sunt de folos.

Cuadratura Neptun-Luna Noua
In acest moment, viitorul este neclar. Simtim ca bajbaim drumul prin ceata si incertitudine. Avem sentimentul ca navigam fara carma. Acest inceput nu este usor, dar simti ca un impuls de urgenta sa incepi oricum.

Este important:
- sa nu mai idealizam trecutul;
- sa fim atenti la atasamentele emotionale care dau nastere la auto-inselaciune;
- sa constientientizam tiparele comportamentale care incetinesc cresterea noastra;
- sa nu mai amani schimbarea lucrurilor gresite din viata ta;
- sa fii pregatit sa lupti cu propriile slabiciuni.

Ori de câte ori este implicat Neptun, a face progrese inseamna mai degrabă sa permiti ca lucrurile să se dezvolte, decât sa insisti sa obtii un anumit set de rezultate.

Luna Noua Sagetator, guvernata de Jupiter
Jupiter in Balanta ne ajuta chiar daca directia de urmat nu este clara, sa putem intui care sunt insotitorii de calatorie potriviti pentru noul drum.

Trigonul Jupiter-Marte faciliteaza negocierea, cooperarea si crearea unor aliante benefice pentru viitor. Aceste aliante vor porni cu pasi mici spre viitor, dar treptat ele isi vor extinde viziunea catre ceva din ce in ce mai mare.

Luna Noua conjunctie cu Antares
Este posibil să nu aveți suficiente informații pentru a ști directia spre care te indrepti, dar mai mult ca sigur, este bine să aveți prieteni. Este timpul sa decizi cu cine doresti sa impartasesti calatoria vietii tale, in viitor.

Luna Noua este o ușă energetică care desparte trecutul de viitor.

In functie de domeniul de viata spre care se deschide usa Lunii Noi in harta personala, putem sti in ce sector de viata a venit timpul sa progresam.

Seminarul de miercuri, 30 noiembrie 2016, iti va indica sectorul de viata unde Luna Noua actuala te sustine sa evoluezi si iti va oferi instrumentele de lucru necesare pentru a pasi cu succes in 2017.
Afla mai mult accesand link-ul: http://www.centruleda.ro/new/ro/evenimente/350-ciclurile-universale-ale-timpului-30-11-2016-18-30-21-30

Pin It